Προς το περιεχόμενο

ChickHEN ξεκλειδώστε το PSP σας(PSP-1000-2000-3000)

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε.

Ο Davee κυκλοφόρησε το ChickHEN (Chick Homebrew Enabler) και είναι συμβατό με όλα τα PSP ακόμη και με τα νέα μοντέλα 3000.

Με το ChickHEN μπορείτε να τρέξετε σχεδόν όλα τα homebrew που έχουν γραφτεί σε kernel 1.50 2.xx 3.xx

Με το παρόν προγραμμα δεν μπορείτε να παίξετε αντίγραφα ασφαλείας ούτε να γράψετε στη Nand flash του PSP.

1)Αντιγράψτε το φάκελο PSP και το αρχείο h.bin στο root directory της κάρτας μνήμης σας.

2)Πηγαίνετε στο μενού PHOTO και φορτώστε την εικόνα,το PSP σας θα κάνει reboot και θα έχετε το

ΗΕΝ προσωρινά στην μνήμη του PSP.

3)Φορτώστε homebrew με τον γνωστό τρόπο.

ΥΓ. Αν κλείσετε το PSP σας το HEN θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας :P απλά κάθε φορά που κλείνετε το PSP επαναλάβετε το 2ο βήμα.

ΥΓ2. Λειτουργεί σε Official Firmware μέχρι 5.03

Άν έχετε Phat PSP (PSP-1000) κατεβάστε το από εδώ:

ChickHEN PSP-1000

Άν έχετε Slim/Brite PSP (PSP-2000-3000) κατεβάστε το από εδώ:

ChickHEN PSP-1000

Δημοσ.

τελεια νεα!!! επιτελους εσπασε το PSP 3000 (σχεδον). τωρα το μονο που μας λειπει ειναι οτι στο 3000 δεν μπορουμε να τρεχουμε αυθεντικα αντιγραφα ασφαλειας. το καλο βεβαια ειναι οτι μπορουμε να τρεχουμε homebrew αρα κ emulators (οπως ανεφερε κ ο φιλος απο πανω)! πολυ καλη δουλεια

Υ.Γ. γιατι ολα τα hacks στις κονσολες ξεκινανε απο ενα exploit ποτ φορτωνει μεσω φωτογραφιων???? (οπως κ αυτο στο PS3)

Δημοσ.

Ενταξει αφου βρεθεικε αυτο το exploit λογικα θα βγει και καποιος iso loader για να παιζουμε παιχνιδια απο iso.

Υ.Γ. γιατι ολα τα hacks στις κονσολες ξεκινανε απο ενα exploit ποτ φορτωνει μεσω φωτογραφιων???? (οπως κ αυτο στο PS3)

Την ιδια απορια εχω και εγω.

Και το 2.00 to 1.50 downgrader χρησημοποιουσε exploit με εικονα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:23 ----------

Το δοκιμασα σε ενα psp(ta-88v3) με firmware 5.00 και δεν δουλεψε:cry:

Πατησα πανω στην εικονα και το psp κολησε αλλα δεν εκανε επανεκινηση απλα εσβησε.

Μολις το ξαναανοιξα δουλευε κανονικα.

Δημοσ.
Την ιδια απορια εχω και εγω.

Και το 2.00 to 1.50 downgrader χρησημοποιουσε exploit με εικονα.

ισως να φορτωνει καποια εικονα μεγαλης αναλυσης κ να γεμιζει η μνημη κ για αυτο να αναγκαζεται να κανει restart το psp ωστε να αδειασει η μνημη....

Δημοσ.

Κατσικούλα σταμάτα να λες ένα σωρό μπούρδες,όλα σου τα posts είναι spam,όταν δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να μην απαντάς και να χαλάς το θέμα όλο.

Δημοσ.
Το δοκιμασα σε ενα psp(ta-88v3) με firmware 5.00 και δεν δουλεψε:cry:

Πατησα πανω στην εικονα και το psp κολησε αλλα δεν εκανε επανεκινηση απλα εσβησε.

Μολις το ξαναανοιξα δουλευε κανονικα.

Μια από τα ίδια με psp 2000...

gherudos οι οδηγίες σου είναι αρκετά ανακριβείς...

εγώ που δεν έχω ξανασχοληθεί με το άθλημα μπερδεύτηκα κάτι τις...

Δημοσ.

Υπήρχε bug,κατεβάστε τη νέα έκδοση από τα ίδια links και δεν θα έχετε πρόβλημα.

Επίσης πρέπει να είστε στην έκδοση 5.03 και επειδή το exploit δεν είναι πολύ σταθερό ίσως δεν σας πιάσει με την 1.

Δημοσ.

Το δοκίμασα αρκετές φορές, είδα βιντεάκια στο youtube αλλά τίποτα...

κάνει ένα παφ και κλείνει...

Δημοσ.
Το δοκίμασα αρκετές φορές, είδα βιντεάκια στο youtube αλλά τίποτα...

κάνει ένα παφ και κλείνει...

Τι firmware εχεις?

Δημοσ.

τα hen γενικα ηταν παιδεμα, υπαρχει περιπτωση να σου πιασει με την πρωτη αλλα μπορει να σου πιασει και με την 41φορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...