chvet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Εδώ και 2-3 ημέρες αντιμετωπίζω με τον ΙΕ το εξής πρόβλημα. Μόλις συνδεθώ στο ίντερνετ και τρέξω τον explorer για να σερφάρω, μου βγάζει ένα παράθυρο ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να κάνω send το πρόβλημα στην Microsoft ή όχι και όταν πηγαίνω στην βοήθεια για να δω που είναι το πρόβλημα, μου το αναφέρει στο εξής: Appver 6.0.2600.0 Modname: flt.dll Modever 1.0.0.1 offset:0000042de Μετά από μερικά κλικ στο don't send the report μου ανοίγει ο explorer, αλλά πείτε μου όποιος ξέρει, γιατί μου το κάνει αυτό έτσι ξαφνικά και τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει αυτό το παράθυρο του λάθους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 kalo 8a htan na dokimaseis ena update tou IE n ena re-installation an exeis hdh ton teleutaio... Epeidh o eplorer einai amesa emplekomenos me to idio to leitourgiko, ka8e @#$@#%A&^ pou symbainei se auton einai pi8ano na odhghsei k se genikoterh katastrofh twn windows.... Den nomizw oti yparxoyn k polla pou mporeis na kaneis se auth thn periptwsh... dokimase auto k perimenw nea:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakos777 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Αυτο μου το κανε και μενα και νομιζα οτι εφταιγε το Kazaa Lite,Τελικα εφταιγε οτι ο σκληρος μου δισκος 20 Gb Ειχε φρακαρει Και ειχε μεινει ελευθερος χωρος 7mb,Μολις περασα κατι Mp3 Σε Cd Και τα εσβησα απο το σκληρο και πηγα στα 250mb ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Αν έκανες εγκατάσταση το compubet του computer για όλουε όπως εγώ, τότε welcome to the club. Δες και στο http://forum.insomnia.gr/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=14;t=001576 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.