konstantinos77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ποιος πεθανε?? θα θελανε μερικοι μερικοι αλλα δεν θα τους περασει.. Το PC-Gaming ζει και βασιλευει , απλα ζει μαζι με τον μισητο αντιπαλο του τον Τζαμπα... Eιναι και οι δυο Immortal , απλα δεν το εχουν παρει πρεφα και αδικως χτυπιουνται τοσα χρονια Υπηρχαν πιο χρυσες εποχες στο gaming οπου η αντιγραφη πηγαινε συννεφο .Θα σε παω λιγο πισω με την Αmiga 500 ,υπηρχε καποιος που αγοραζε αυθεντικα παιχνιδια ?Πολλοι λιγοι .Θες να παμε πιο πισω?Αmstrad και παλι τα ιδια .Η εποχη ομως που η amiga μερουρανουσε οπως και τα αντιγραμμενα ηταν μια χρυση εποχη στο gaming .Παρολο που καποιος θα ελεγε οτι οι εταιρειες δεν θησαυριζαν πια και απο τα εσοδα αφου τα αυθεντικα δεν πουλουσαν ,παρολαυτα εβγαιναν συνεχως τιτλοι καινουργιοι .Τωρα την μεγαλυτερη ζημια την κανουν οι κονσολες στο pc gaming .
Slothvar Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ειλικρινά ελπίζω να κάνετε πλάκα με το cloud pc... Γιατι αμα μιλάτε σοβαρά τοτε μπορω να αρχίσω να απελπίζομαι.
telegamesvg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Mηπως το gaming γενικοτερα περναει μεγαλη κριση ... Θυμηθειτε τι παιχνιδαρες εβγαιναν επι εποχης Ps2 ενω τωρα ....
JohnVani18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Οι ιδεες εχουν εξαντλιθει κατα ενα ποσοστο, γι' αυτο δεν βλεπουμε πλεον κατι το νεο και πρωτοποριακο. Ολοι κοιτανε τι κανει καποιο παιχνιδι πετυχημενο και προσπαθουν να το αντιγραψουν, και το αποτελεσμα το βλεπουμε..
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Και ολα αυτα γιατι κοιταξαν να δωσουν στους "casual gamers" (που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι) και καλα παιχνιδια που να μπορουν να παιξουν "ολοι". Η ιδια η nintendo ειχε βγει και ειπε οτι μετανοιωσε που ειχε κανει στην ακρη τους "core gamers" της για τοσο καιρο και εφτιαξε την κατασταση παρα πολυ το 2010, τοσο η ιδια οσο και οι third party. Η μεγαλυτερη μαγκια για την καθε εταιρια θα ειναι να φτιαξει κατι γι καποιους που θα γουσταρουν. Ετσι μονο φτιαχνεις σωστο παιχνιδι, να εχει φοκους και χαρακτηρα. Οτιδηποτε αλλο ειναι "fast food", ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε. Σιγουρα οι πωλησεις μπορει να ειναι μικροτερες (δινω βαση στη μπορει) αλλα αποκτας κοινο φανατικο. Βλεπε Blizzard, bioware (η οποια μας τα χαλαει σε ορισμενα πραγματα τελευταια για τους παραπανω λογους), nintendo και καποιες ακομα που κανουν αυτο που αγαπανε και αγαπαει και το κοινο τους. Καλες οι πωλησεις και ολα αυτα αλλα μου θυμιζει καταστασεις "οτι αρπαξει ο κωλος μας, οτι χωρεσει το βρακι μας". Δεν δημιουργεις βαση με καταναλωτες, χρειαζεσαι -gamers-.
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 απο τη στιγμη που καποιος εχει τη δυνατοτητα να παρει ενα καλο pc (αλλα ακομα και ενα πολυ μετριο pc ειναι καλυτερο σημερα απο αποψη δυνατοτων σε σχεση με τις κονσολες ) δεν υπαρχει λογος να κοιταξει σε κονσολες για μερικους αποκλειστικους ( πολυ καλους εννοειται ) τιτλους οποιος εχει και τα 2 (γιατι προσωπικα ξερω αρκετους που εχουν και pc και κονσολες μεταξυ των οποιων και εγω), παντα προτιμουν να παιξουν στο pc οποιο παιχνιδι υπαρχει σε διαφορες πλατφορμες πολυ απλα γιατι τα γραφικα ειναι παρα παρα πολυ καλυτερα ,δεν υπαρχει καμια συγκριση και δυνατοτητα για τηλεοραση υπαρχει στο pc και τα ασυρματα χειριστηριακια υπαρχουν για να καθεσαι ανετα στο καναπε σου με λιγα λογια δεν εχουν να ζηλεψουν κατι τα pc απο την ανεση της κονσολας , οσο για την ευκολια της δε θα διαφωνησω αλλα δε μιλαμε και για πυρηνικη φυσικη να κανεις 2-3 πραγματα παραπανω στο pc εγω προσωπικα παροτι εχω περασει απο αρκετες κονσολες δε σκοπευω να επιστρεψω σε αυτες , το 360 ηταν η τελευταια μου
totalius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έχει πάντως σημασία κ τι είδους gamer είναι κάποιος.Εγώ π.χ. που το τελευταίο χρόνο με μ.ο.gaming 4 ώρες την ημέρα έχω παίξει(κ τερματίσει) empire+napoleon tw-dragon age-cod(4+5)-bioshock 2-mass efect2-Fallout: New Vegas -borderlands-batman aa-mafia2-dead space2 δεν αισθάνομαι οτι μου λείπει κάτι απ'το pc gaming.Ούτε βιαστικά porting αντιμετώπισα στα παραπάνω παιχνίδια ούτε ιδιαίτερα bugs γιατί έκανα απλά μία επιλογή στο τι θα παίξω κ πάντα περιμένω να βγούν μερικά patches για να τα αγοράσω(πολύ φτηνότερα από την αρχική τιμή)ή νοικιάζω τα μικρής διάρκειας.Ίσως αν έπαιζα 8 ώρες την ημέρα(μακάρι να μπορούσα)να βάλτωνα κάποια στιγμή κ να αναγκαζόμουν να παίξω κ κάμποσες μούφες.Γενικά πάντως νομίζω οτι αν κάποιος ξεφύγει από τη μανία του να παίξω όλα τα παιχίδια να δω όλες τις ταινίες να γεμίσω το mp3 με 10000 τραγούδια κ απλά κάνει κάποιες επιλογές κάνει τη ζωή του πιο εύκολη κ πιο ποιοτική. Αυτό που με χαλάει είναι η μικρή διάρκεια που έχουν πολλά απ'τα fps που βγαίνουν τελευταία.Ειδικά τα cod το έχουν παραξηλώσει το θέμα.Βέβαια αν είσαι του online δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Όπως δε νομίζω να έχουν κανένα λόγο να θεωρούν πεθαμένο το pc gaming όσοι παίζουν mmo.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Οι ιδεες εχουν εξαντλιθει κατα ενα ποσοστο, γι' αυτο δεν βλεπουμε πλεον κατι το νεο και πρωτοποριακο. Ολοι κοιτανε τι κανει καποιο παιχνιδι πετυχημενο και προσπαθουν να το αντιγραψουν, και το αποτελεσμα το βλεπουμε.. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχουν εξαντληθεί οι ιδέες, αλλά το ότι οι εταιρίες δεν επενδύουν σε τίποτα καινούργιο. Επίσης, το γνωστό πρόβλημα του mainstream, που υπάρχει και στις ταινίες και στη μουσική και σε όλα: για να αρέσει σε πολλούς, πρέπει να το κάνεις πιο "χαζό". Βλέπε Morrowind και τη συνέχειά του, το Oblivion.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Επίσης, το γνωστό πρόβλημα του mainstream, που υπάρχει και στις ταινίες και στη μουσική και σε όλα: για να αρέσει σε πολλούς, πρέπει να το κάνεις πιο "χαζό". Βλέπε Morrowind και τη συνέχειά του, το Oblivion. αν και συμφωνώ, προετοιμάσου για κύμα αντιδράσεων
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έλα ρε, τι κύμα αντιδράσεων; Το Oblivion αντικειμενικά είναι πιο "χαζό" από το Morrowind. Τώρα αν χαρακτηρίζεται γενικότερα "χαζό" ή αν κάποιος το προτιμάει από το Morrowind, είναι άλλη συζήτηση και εγώ δεν είμαι εδώ για να την ανοίξω, όπως δε θα έπρεπε να την ανοίξει και κανένας άλλος, γιατί είμαστε σε λάθος thread.
alexandergr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Κονσόλα.....βάζεις το dvd και παίζεις.....τέλος!!!! Και ας είμαι pcας Αυτά, παλιά στο Τέξας. Τώρα βάζεις το δισκάκι, κάνεις install στον σκληρό δίσκο για κανά μισάωρο, κατεβάζεις και κανα patch ή 5-6 και μετά παίζεις. Πειρατικά παιχνίδια, πληκτρολόγιο/mouse, άντε και είς ανώτερα.
NickTG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 απο τη στιγμη που καποιος εχει τη δυνατοτητα να παρει ενα καλο pc (αλλα ακομα και ενα πολυ μετριο pc ειναι καλυτερο σημερα απο αποψη δυνατοτων σε σχεση με τις κονσολες ) δεν υπαρχει λογος να κοιταξει σε κονσολες για μερικους αποκλειστικους ( πολυ καλους εννοειται ) τιτλους οποιος εχει και τα 2 (γιατι προσωπικα ξερω αρκετους που εχουν και pc και κονσολες μεταξυ των οποιων και εγω), παντα προτιμουν να παιξουν στο pc οποιο παιχνιδι υπαρχει σε διαφορες πλατφορμες πολυ απλα γιατι τα γραφικα ειναι παρα παρα πολυ καλυτερα ,δεν υπαρχει καμια συγκριση και δυνατοτητα για τηλεοραση υπαρχει στο pc και τα ασυρματα χειριστηριακια υπαρχουν για να καθεσαι ανετα στο καναπε σου Δεν είναι απλά μερικοί. Είναι αρκετοί και πολλές φορές από τους καλύτερους στο είδος τους. Οπότε έχει νόημα να έχεις κονσόλα. Προσωπικά πολλά παιχνίδια αν και υπάρχουν στον υπολογιστή τελικά τα παίζω σε κονσόλα. Τα βρίσκω φθηνότερα. Πάντως πλέον η άνεση δεν είναι πλεονέκτημα των κονσολων. Αν και είτε σε κονσόλα παίζω είτε στον υπολογιστή στην ίδια καρέκλα κάθομαι. Ποτέ δε με βόλευε ο καναπές.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αυτά, παλιά στο Τέξας. Τώρα βάζεις το δισκάκι, κάνεις install στον σκληρό δίσκο για κανά μισάωρο, κατεβάζεις και κανα patch ή 5-6 και μετά παίζεις. Πειρατικά παιχνίδια, πληκτρολόγιο/mouse, άντε και είς ανώτερα. Ειναι οπως οταν αγορασα το Little Big planet για το PS3. Την πρωτη φορα που το πεταξα στην κονσολα, δεν κανω πλακα, μου ζητησε να κατεβασει 21 patch πριν ξεκινησει (για το player made content kαι οχι μονο). Πηρε κανενα 4ωρο. Ελα και πες μου εσυ τωρα πως μια κονσολα δεν αρχιζει να μοιαζει ολο και περισσοτερο σε PC. Τελευταιες REAL κονσολες ειναι το PS2, GC, Χbox 1 και Wii.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μια πληροφορια που ειδα σημερα . My link
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μια πληροφορια που ειδα σημερα . My link http://uk.games.ign.com/articles/121/1216592p1.html διάψευση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα