Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιουργησα αυτο το topic για να θεσει ο καθενας την αποψη του πανω στο συγκεκριμενο θεμα .Αφορμη για αυτο σταθηκε η γενικοτερη εκρηξη που παρατηρειται στον χωρο των console games ,ενω αντιθετα νομιζω οτι ο κυκλος των pc games εχει περιοριστει αρκετα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια .Το τελευταιο ερχεται λιγο σε αντιθεση με τις πολλες καρτες γραφικων που κυκλοφορουν ,σε αριθμο δυσαναλογο για μενα σε σχεση με αυτον των games.

Ενω λοιπον για το pc σου μπορεις να περιμενεις καιρο για να βγει ενα παιχνιδι της προκοπης ,στο ps3 ή xbox360 μερα παρα μερα βγαινει και κατι καινουργιο .Θα μου πειτε θεωρουνται ολα καλα παιχνιδια να ασχοληθεις ή να αγορασεις ?Οχι .Αλλα σιγουρα δημιουργειται μια αισθηση οτι εχεις πολλες εναλλακτικες επιλογες και αυτο ειναι απο μονο του κατι θετικο.Στο pc τι γινεται ?Εισαι αναγκασμενος να αγορασεις πολλες φορες μια καρτα γραφικων πολυ ακριβη για να παιξεις 1 (2..το πολυ 4) καλα δυνατα παιχνιδια .Αξιζει τελικα ?

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που εισαι ρε Amiga :lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:20 ----------

Όσο υπάρχει ποντίκι και πληκτρολόγιο, τόσο θα υπάρχουν και pc games.-

Δεν ξερω αν εχεις προσεξει που ποντικι και πληκτρολογιο υπαρχει πλεον και στο ps3.

Aπιστευτο ετσι ?Μιλαμε για open war.

Δημοσ.

Ναι έχει πεθάνει.

Αυτό βλέπω κι εγώ, παλιά βγαίνανε παιχνίδια σχεδόν κάθε μέρα, ένα καλό παιχνίδι περίπου κάθε μήνα. Το 2007 οι νέες κυκλοφορίες μειωθήκανε κάπως, ενώ το 2008 σχεδόν νεκρωθήκανε.

Ο λόγος κατά τη γνώμη μου είναι η μειωμένη ζήτηση του προϊόντος από τους καταναλωτές. Λίγοι είναι οι χρήστες pc που αγοράζουν παιχνίδια.

Δημοσ.
όπου υπάρχουν windows θέλεις να πεις :-D

ισα ισα οπου υπαρχουν αυτα χαλανε τα games...Σε mac αν υπηρχαν περισσοτεροι τιτλοι 8α ταν ακομα καλυτερα να παιζουμε...Εμενα εχει ο αδερφος μου και παιζει απο κει Dota...Δεν ειναι κανενα τρελο game απο αποψη γραφικων(το wc3 εχει πολλα χρονια που κυκλοφορει) αλλα εκει να δεις fps και αποδοσεις..

Δημοσ.
ισα ισα οπου υπαρχουν αυτα χαλανε τα games...Σε mac αν υπηρχαν περισσοτεροι τιτλοι 8α ταν ακομα καλυτερα να παιζουμε...Εμενα εχει ο αδερφος μου και παιζει απο κει Dota...Δεν ειναι κανενα τρελο game απο αποψη γραφικων(το wc3 εχει πολλα χρονια που κυκλοφορει) αλλα εκει να δεις fps και αποδοσεις..

ναι και εγω εκεί παίζω στα mac dota αλλα στα windows βγάζουν τα games;)

Δημοσ.

Καλά εγώ απορώ γιατι μιλάτε για το αν έχει πεθάνει το PC game πέρα από της αποκλειστικότητες όλα τα games βγαίνουν και για pc και για xbox360 & ps3 συν οτι βγάζει και το pc τα δικά του παιχνιδάκια.

Το θέμα ειναι οτι έχουν πεθάνει τα πλέον και όχι το pc gaming αποκλειστικά.

Δημοσ.

Πεθανε;Μπααα μαλλον αργοπεθαινει εδω και καμοια 10ρια χρονια...

Killzone στο Ps3 μονο με mouse πλεον και ανετα φτανεις στους τοπ(Αρα παντα μεσα μας θα υπαρχει το PC)

Αν και τα ports πεφτουν βροχη τωρα τελευταια και σε ξενερωνουν αλλη αισθηση σου αφηνει το WASD το Q και το E

Bεβαια εχει γινει ακριβο Sport να παιζεις Top τα παντα αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας!

Δημοσ.

Ενταξει δεν εχει πεθανει ...αργοπεθαινει .Οταν βλεπεις οτι βγαινουν ακομα παιχνιδια για ps2 μετα απο τοσα χρονια απο εκει καταλαβαινεις.Τα pc δεν μπορουν να τα βαλουν με το εμποριο .Σκοπος της κονσολας αυτος ηταν .Να βγαζει συνεχως τιτλους για καταναλωση .Πως να ακολουθησει ο υπολογιστης τετοιους ρυθμους οταν μια καρτα γραφικων μαλιστα μετα απο 1 -2 χρονια (οπως και το υπολοιπο συστημα ) θεωρειται παλια .Τωρα οτι καποια παιχνιδια που βγαινουν στις κονσολες βγαινουν και στο pc και αξιζουν ναι οκ.Μετρημενα κουκια ειναι .Αλλα μην λες οτι οσα βγαινουν για ps3 ,xbox βγαινουν και για pc.Μεγαλο λαθος.

Δημοσ.
Ενταξει δεν εχει πεθανει ...αργοπεθαινει .Οταν βλεπεις οτι βγαινουν ακομα παιχνιδια για ps2 μετα απο τοσα χρονια απο εκει καταλαβαινεις.Τα pc δεν μπορουν να τα βαλουν με το εμποριο .Σκοπος της κονσολας αυτος ηταν .Να βγαζει συνεχως τιτλους για καταναλωση .Πως να ακολουθησει ο υπολογιστης τετοιους ρυθμους οταν μια καρτα γραφικων μαλιστα μετα απο 1 -2 χρονια (οπως και το υπολοιπο συστημα ) θεωρειται παλια .Τωρα οτι καποια παιχνιδια που βγαινουν στις κονσολες βγαινουν και στο pc και αξιζουν ναι οκ.Μετρημενα κουκια ειναι .Αλλα μην λες οτι οσα βγαινουν για ps3 ,xbox βγαινουν και για pc.Μεγαλο λαθος.

Μα το ιδιο λέμε απλα εγω με διαφορετικό τρόπο.

Και τι θα παίξεις στην κονσόλα ομως για πες μου?

Αντε εγω γουστάρω να παίξω το νεο φιναλ φανταση αλλα δεν θα πάρω κονσόλα ξανα για τα 1 με 2 games που θα βγάλουν.

Dota καθε μερα και τίποτα αλλο μεχρι το επόμενο shenmmue :P

Kαι δεν θα δεις μόνο στο pc να μην τρέχουν καλα τα παιχνίδια και να εχεις χαμηλά frames και σπασίματα αλλα πλέον το βλέπεις και σε xbox360 & wii & ps3 στο pc καπως το διορθώνεις στην κονσόλα απλά λες εντάξει μωρέ δεν μαμιετε :P

Δημοσ.

Χμμ...

Darkfall

Age Of Conan

Warhammer Online

DOW 2

Demigod

BattleForge

Empire: Total War

(Για 2008-2009)

για να μην συνεχίσω σε αναφορές παλαιότερων παιχνιδιών που μεγάλα patches/updates (όπως WoW (WotLK), Crysis (για το Crysis Wars του Maximum Edition), Company of Heroes (το Tales Of Valor))

έχουμε ακόμα μέλλον οι PC gamers :)

Απλώς τα τελευταία χρόνια άλλαξε πολλές φορές το hardware στους υπολογιστές και μαζί με την ύπαρξη πολλών λειτουργικών (έστω και xp vs vista έχουν διαφορά) σε σχέση με τις κονσόλες, δυσκόλεψαν τα πράγματα για τους developers.

Από την άλλη γιατί η steam κάνει ακόμα χρυσές δουλείες αφού το pc gaming χάνεται σιγά-σιγά; Τα downloads πουλάνε ακόμα :)

Δεν αναφέρομαι στην κλασσική περίπτωση της πειρατείας η οποία ροκανίζει τα έσοδα των εταιριών. Απλώς το pc game θα έχει του @#@#@! τα protections σε λίγο καιρό. (εμ σου ζητάνε 50€ για 8 ώρες single player.. τα ζητάει ο οργανισμός τους)

Προσωπικά ποτέ δεν τα κατάφερα να παίξω με gamepad.. Ποτε δεν ευχαριστήθηκα παιχνίδι χωρίς την αίσθηση πληκτρολογίου ποντικιού.

Ούτε chat δεν μπορείς να κάνεις σε κονσόλα lol!

Όχι πείτε μου, ποια κονσόλα παίζει αυτά; www.miniclip.com :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...