Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Χαιρετώ όλους! Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω αγοράσει έναν laptop HP Pavilion DV 9925 nr με Windows Vista 64bit. Εκτός απ' τον σκληρό δίσκο C που υπάρχει ενσωματωμένος στο σύστημά μου υπάρχει και ένας σκληρός δίσκος D που ονομάζεται HP_RECOVERY. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι είναι αυτός ο σκληρός δίσκος D? Μέσα περιέχει ένα αρχείο που λέγεται RECOVERY και όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα: "Διαμέρισμα αποκατάστασης Προειδοποίηση! Αυτή η περιοχή του σκληρού σας δίσκου (ή το διαμέρισμα) περιέχει αρχεία που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση του υπολογιστή. Μην διαγράφετε ή τροποποιείτε αυτά τα αρχεία. Η οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό το διαμέρισμα μπορεί να αποτρέψει τη μελλοντική αποκατάσταση." Επίσης με την αγορά του υπολογιστή δεν πήρα cd εγκατάστασης των Vista. Πρέπει να κάνω κάτι μ' αυτόν τον δίσκο; Παράδειγμα να κρατήσω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας ή κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και sorry αν σας μπέρδεψα λίγο.
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ...hidden partition για recovery είναι, δεν είναι δεύτερος δίσκος
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ...hidden partition για recovery είναι, δεν είναι δεύτερος δίσκος Πράγμα που πρακτικά τι σημαίνει; Τo recovery εννοώ. Αν πάθουν κάτι τα Vista θα μπορώ να κάνω format από εκεί; Και χρειάζεται να έχω το cd των vista ή αυτό το hidden partition μου αρκεί;
caution Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ...υποθέτω ότι αν κάνεις boot από αυτό το partition θα γίνει setup των windows και των αντίστοιχων drivers
basilis5 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ...υποθέτω ότι αν κάνεις boot από αυτό το partition θα γίνει setup των windows και των αντίστοιχων drivers πρακτικα,αντι να εχει το λειτουργικο και οδηγους αποθηκευμενους σε σιντι, τα εχει στο σκληρο. εσυ αν θες να κανεις φορματ, ειτε το τρεχεις απο τον σκληρο,ειτε το καις σε σιντι και το τρεχεις απο εκει.καλο ειναι να φτιαξεις ενα δισκο με το λειτουργικο,απλα να υπαρχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 πρακτικα,αντι να εχει το λειτουργικο και οδηγους αποθηκευμενους σε σιντι, τα εχει στο σκληρο.εσυ αν θες να κανεις φορματ, ειτε το τρεχεις απο τον σκληρο,ειτε το καις σε σιντι και το τρεχεις απο εκει.καλο ειναι να φτιαξεις ενα δισκο με το λειτουργικο,απλα να υπαρχει. ok. Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.