Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Service Pack 2

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok, παιδιά να ενημερώσω ότι από την πρώτη μέρα που "βγήκε" στο net... η RTM έκδοση, δουλεύει άψογα...με καθαρή εγκατάσταση πάντα... όχι update, τουλάχιστον σε 4 άτομα που γνωρίζω + εμένα...

• Moderators
Δημοσ.
Έκανα το update KB955430 και όλα καλά,δεν μου εμφανίζει όμως ακόμη το service pack 2.Γιατί;;;

Ιδεα δεν εχω.Ουτε σε μενα εμφανιζοταν γι αυτο και το κατεβασα standalone.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας που να το εγκατέστησε σε μορφή Update κι όχι με καθαρό Windows Installation?

Γενικά, πόσο πιθανό είναι να αντιμετωπίσω πρόβλημα στην πρώτη περίπτωση? Τυχόν tweaks σε services που εκτελούνται ενδέχεται να προκαλέσουν οτιδήποτε?

Δημοσ.

Δεν εμφανίστηκε σε update, από έναν ελληνικό tracker την κατεβάζω σε μορφή ΚΒ(...) εκτελέσιμου.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτή τη στιγμή το κάνω εγκατάσταση,ελπίζω μετά το reboot να είναι όλα ΟΚ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:30 ----------

Όλα καλά,έγινε με επιτυχία εγκατάσταση και είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος ανιψιός!!!

Δημοσ.

το εκανα εγκατασταση την εκδοση rtm το θεμα που με απασχολει ειναι να την κανω integration στο dvd ή να περιμενω την final απο microsoft ?

θα εχει διαφορα rtm με final ?

Δημοσ.
το εκανα εγκατασταση την εκδοση rtm το θεμα που με απασχολει ειναι να την κανω integration στο dvd ή να περιμενω την final απο microsoft ?

θα εχει διαφορα rtm με final ?

Νομιζω δε μπορεις να κανεις ακομα slipstream.

• Super Moderators
Δημοσ.
ρίξανε το read transfer στον ICHR9 στον ICHR10 πάει καλύτερα ;)

εμένα το αντίθετο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...