Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Service Pack 2

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εχω εγκαταστησει εδω και 2-3 βδομαδες σε vista ultimate x64 και ειναι μια χαρα.

Η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm δεν υπαρχει ακομα κατι σε official απο την ms.

• Moderators
Δημοσ.
Το εχω εγκαταστησει εδω και 2-3 βδομαδες σε vista ultimate x64 και ειναι μια χαρα.

Η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm δεν υπαρχει ακομα κατι σε official απο την ms.

Η rtm δεν δοθηκε στο technet στη 1 του μηνος?Εχει 2-3 βδομαδες που βγηκε?

By the way αυτο που φοβονουν εγινε...Δεν εχω αρκετο ελευθερο χωρο:cry:

Για να γινει η εγκατασταση στα x64 θελει 6gb ελευθερα.Και τωρα θα φαω χρονο περνοντας το partition του λειτουργικου σε μεγαλυτερο δισκο,με περισσοτερο ελευθερο χωρο και μετα θα κανω την εγκατασταση#^@#$^@$#&!!:mad:

Δημοσ.

Έχει δεν έχει μια εβδομάδα που ..."κυκλοφόρησε"....

Εσύ που το καβάτζωσες?

Δημοσ.

Για να ειμαι ακριβης εκανα εγκατασταση το sp2 στις 20/4 ενω ηταν διαθεσιμο σε γνωστο ελληνικο forum απο τις 27/3

• Super Moderators
Δημοσ.

μπας και εννοείς RC? γιατί η rtm είναι πρόσφατη και ακριβώς ίδια με την official

• Moderators
Δημοσ.
μπας και εννοείς RC? γιατί η rtm είναι πρόσφατη και ακριβώς ίδια με την official

Αυτη ειναι και η δικια μου απορια:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
δοκιμάζω τότε,κανόνισε!!!!

Παρε ενα backup ρε αθεοφοβε!Ξυπολυτος στ αγγουρια?:lol:

Εκανα και ενα validation για ενα update και βγηκε οκ;)

Παντως θελει αρκετη ωρα.Το ξεκινησα σιγουρα κανενα μισαωρο πριν ξεκινησει το chelsea-barca και στο ημιχρονο τελειωσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...