mits@kos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Από πού αν επιτρέπεται, γιατί βρίσκω μόνο links για την RC? :Ρ
karlito13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 παιδιά δώστε κάποιο link απο που θα κατεβάσουμε το sp2!
epivitor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το εχω εγκαταστησει εδω και 2-3 βδομαδες σε vista ultimate x64 και ειναι μια χαρα. Η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm δεν υπαρχει ακομα κατι σε official απο την ms.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το εχω εγκαταστησει εδω και 2-3 βδομαδες σε vista ultimate x64 και ειναι μια χαρα. Η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm δεν υπαρχει ακομα κατι σε official απο την ms. Η rtm δεν δοθηκε στο technet στη 1 του μηνος?Εχει 2-3 βδομαδες που βγηκε? By the way αυτο που φοβονουν εγινε...Δεν εχω αρκετο ελευθερο χωρο Για να γινει η εγκατασταση στα x64 θελει 6gb ελευθερα.Και τωρα θα φαω χρονο περνοντας το partition του λειτουργικου σε μεγαλυτερο δισκο,με περισσοτερο ελευθερο χωρο και μετα θα κανω την εγκατασταση#^@#$^@$#&!!
aiantas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το εχω εγκαταστησει εδω και 2-3 βδομαδες σε vista ultimate x64 και ειναι μια χαρα. Η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm δεν υπαρχει ακομα κατι σε official απο την ms. Έχει δεν έχει μια εβδομάδα που ..."κυκλοφόρησε".... Εσύ που το καβάτζωσες?
epivitor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Για να ειμαι ακριβης εκανα εγκατασταση το sp2 στις 20/4 ενω ηταν διαθεσιμο σε γνωστο ελληνικο forum απο τις 27/3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το εχω εγκαταστησει εδω και 2-3 βδομαδες σε vista ultimate x64 και ειναι μια χαρα. Η εκδοση που κυκλοφορει ειναι η rtm δεν υπαρχει ακομα κατι σε official απο την ms. μπας και εννοείς RC? γιατί η rtm είναι πρόσφατη και ακριβώς ίδια με την official
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μπας και εννοείς RC? γιατί η rtm είναι πρόσφατη και ακριβώς ίδια με την official Αυτη ειναι και η δικια μου απορια
epivitor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Oχι παιδια rtm εννοω http://www.everyjoe.com/windowsvistaweblog/windows-vista-sp2-rtm-released/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 rtm=official for manufacters... άρα δεν υπάρχει πρόβλημα
epivitor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ακριβως rtm = final οποτε δεν παιζει κανενα προβλημα. Απλως δεν ειναι official.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 @gherudos (και οποιος αλλος ανιψιος ενδιαφερεται) Η εγκατασταση ηταν επιτυχης.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 δοκιμάζω τότε,κανόνισε!!!! Παρε ενα backup ρε αθεοφοβε!Ξυπολυτος στ αγγουρια? Εκανα και ενα validation για ενα update και βγηκε οκ Παντως θελει αρκετη ωρα.Το ξεκινησα σιγουρα κανενα μισαωρο πριν ξεκινησει το chelsea-barca και στο ημιχρονο τελειωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.