Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Service Pack 2

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι το έχω installάρει και στα 2 PC σε Vista Ultimate 64bit, κανένα πρόβλημα :-)

Δημοσ.

εγώ που τα έχω γνήσια,μέσα απο το windows update το κατεβάζει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ----------

μπα δεν κατεβένει,κανα link απο που θα το κατεβάσουμε?

Δημοσ.

Κανένας ανιψιός να μας πει αν αντιμετώπισε πρόβλημα μετά την εγκατάσταση του SP2;

Για να σας εμφανιστεί πρέπει πρώτα να κάνετε εγκατάσταση του ΚΒ955430.

• Moderators
Δημοσ.

Προς το παρον παιρνω ενα full backup ωστε να μην αγχωνομαι και το κατεβαζω ταυτοχρονα.Αυριο θα χω νεα επι του συγγενικου θεματος.

Δημοσ.
Κανένας ανιψιός να μας πει αν αντιμετώπισε πρόβλημα μετά την εγκατάσταση του SP2;

Για να σας εμφανιστεί πρέπει πρώτα να κάνετε εγκατάσταση του ΚΒ955430.

Χμμμ, γιατί το συγκεκριμένο δεν εμφανίζεται στο windows update των συγγενικών μου Ultimate x64 SP1? Τσέκαρα και το history και δεν έχει εγκατασταθεί...

• Moderators
Δημοσ.
Χμμμ, γιατί το συγκεκριμένο δεν εμφανίζεται στο windows update των συγγενικών μου Ultimate x64 SP1? Τσέκαρα και το history και δεν έχει εγκατασταθεί...

http://support.microsoft.com/kb/955430

Θες validation για να το κατεβασεις.Το προβλημα ειναι πως δεν θελει να εγκατασταθει (sp1 x64 ultimate).Βγαζει το εξης"The update does not apply to your system"(προφανως μιλαω για την χ64 εκδοση)

Η rc παντως σε αντιστοιχη περιπτωση ειχε παρει καποια ωρα για να εμφανιστει στο windows update.

Εδιτ:Done.Περιμενω το τζα του sp2 στο windows update.

Δημοσ.

Τα μόνα updates που δεν είχα εγκαταστήσει, ήταν κάποια optional (πχ search 4.0) και κάποια πρόσθετα της έκδοσης ultimate.

Ευχαριστώ για το link, το εγκατέστησα από αυτό κανονικά, χωρίς errors, αλλά και πάλι δεν το βλέπω στο windows update.

Βλέπω μόνο τα παρακάτω:

22571721.jpg

Any ideas?

• Moderators
Δημοσ.

Any ideas?

Οπως ειπα και πιο πανω ισως ειναι κατι αντιστοιχο με την rc.Το κατεβαζω απο αλλου τελικα μια και εξακολουθει να μην εμφανιζεται και σε μενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...