vtsafantakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 καλησπερα, εχω ενα nokia n95 και το εχω παρει απο μια αναβάθμιση , αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι κλειδωμένο και τί οχι. Τι δυνατότητες εχω με αυτο το κινητο; thanks
odigon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 καλησπερα, εχω ενα nokia n95 και το εχω παρει απο μια αναβάθμιση , αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι κλειδωμένο και τί οχι. Τι δυνατότητες εχω με αυτο το κινητο; thanks Τι εννοείς ακριβώς κλειδωμένο? Από ελλάδα δεν το πήρες?
vtsafantakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το έχω πάρει απο την vodafone . αλλα μου έχουνε πει ότι εχει κλειδωμενες λειτουργίες ξέρεις ; πια είναι η διαφορά αν το αγοράσω απο μαγαζι που δεν είναι της vodafone;
odigon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το έχω πάρει απο την vodafone . αλλα μου έχουνε πει ότι εχει κλειδωμενες λειτουργίες ξέρεις ; πια είναι η διαφορά αν το αγοράσω απο μαγαζι που δεν είναι της vodafone; Δεν το είχα ξανακούσει αυτό.. Το gps και το wifi σου λειτουργούνε? Μήπως σου είχαν πει ότι αν το κανεις hack θα μπορείς να κανεις install unsigned εφαρμογές?
vtsafantakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ενα ενα. η διαφορά μεταξύ αγοράς απο vodafone και απο ενα τυχαιο μαγαζι._
odigon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ενα ενα. η διαφορά μεταξύ αγοράς απο vodafone και απο ενα τυχαιο μαγαζι._ Καμια. Απλά το vodafone είναι branded και έχει το σήμα πάνω στη συσκευή αλλα και στο menu(vodafone live κτλ.)...
vtsafantakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ααα δηλαδή είσαι σίγουρος για αυτό που λές . γιατί διάβασα ότι μπορείς να πας στην vodafone να πληρώσεις για ν σου το ξεκλειδώσουνε. ισχύει;
odigon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Υπάρχει κάτι που δεν σου λειτουργεί σωστά..? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:38 ---------- ααα δηλαδή είσαι σίγουρος για αυτό που λές . γιατί διάβασα ότι μπορείς να πας στην vodafone να πληρώσεις για ν σου το ξεκλειδώσουνε. ισχύει; Μήπως ήταν ξένο το άρθρο? Στα αγγλικά για παράδειγμα κινητά οι εταιρείες κλειδώνουν αυτές τις συσκευές με αποτέλεσμα να λειτουργούν μονο στο δίκτυο τους.. Δες για παράδειγμα και το iphone στην AT&T..Όταν κανεις unlock τη συσκευή τότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε όλα τα δίκτυα..αυτό διάβασες?
odigon Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 οχι απλός ρωτάω Μάλλον για hacking συσκευής είχες ακούσει τότε..Το οποιο μπορείς να κανεις..
vtsafantakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 τι δυνατότης εχω με αυτή την συσκευή.. ξέρεις τιποτα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο αυτα.
odigon Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 τι δυνατότης εχω με αυτή την συσκευή.. ξέρεις τιποτα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο αυτα. Δεν ξέρω τι εννοείς δυνατότητες..Το κινητό σου έχει ενσωματωμένο gps που με τους "καταλληλους" χάρτες μπορείς να έχεις πλοήγηση..Έχει wifi και browser για να συνδέεσαι στο internet, να στέλνεις email κτλ..Πολύ καλή κάμερα για να τραβάς φωτογραφίες και video..Μπορείς να κανεις video κλήσεις..Να ανοίγεις αρχεία office..Να παίζεις παιχνίδια..1002 πράγματα..Αναλόγως τι θες εσύ ακριβώς να κανεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.