Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με την σύνδεση


cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε TheNetPoet μπορείς να αναφέρεις σε παρακαλώ την όλη διαδικασία με το command prompt; Το λειτοργικό που χρησιμοποιώ είναι τα windows 98SE. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με drivers και άλλα τέτοια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oloi osoi exw akousei pou kanane setup to sigekrimeno programma exoun to idio provlima MA OLOI! Kai to provlima einai oti an tou kaneis apegatastash to idio pragma kanei kai pali, pithanon kanei vlavh sth registry iparxoun nomizw kapia programmata pou epanaferoun arxikes rithmiseis sth registry simvoulkepsou kai to site tis microsoft kalitera.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι λειτουργικό έχεις ; Αν έχεις Win98 ή WinMe σου έχει γ*&^%ι το TCP/IP κάνε απεγκατάσταση και ξαναεγκαεγκατάσταση. Αν δεν ξέρεις πώς θα σου πω.

Αν και με αυτήν την ενέργεια δεν διορθωθεί σημάινει ότι σου γ&^%$*ε το πρωτόκολλο εκ βάθρων, αλλά μην ανησυχείς και πάλι υπάρχει λύση χωρίς format. (be <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" /> )

Όσο για τα προβλήματα αστάθειας δοκίμασε να κάνεις την registry ένα restore τα Win98 έχουν εργαλείο γι'αυτήν την δουλειά.

 

<small>[ 26-09-2002, 15:08: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paokara ]</small>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα με τον Internet Explorer. Να πάρω τα πράγματα από την αρχή. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρίν δύο μέρες όταν δοκίμασα να μπώ στο δίκτυο. Έκανε κανονικά το τηλεφώνημα, με όλους τους γνωστούς ήχους, έκανε κανονικά αναγνώριση του ονόματος και του κωδικού και στην συνέχεια έκανε κανονικά log στο internet. Πάω να ανοίξω σελίδα με τον internet explorer αλλά δεν μπορεί να την δεί. Αυτό το κάνει γενικά σε όλες τις σελίδες. Δοκίμασα άλλα προγράμματα όπως να κατεβάσω κάτι με το getright αλλά τίποτα. Δεν έβρισκε δίκτυο. Ομοίως με το winmx. Το modem μου είναι ένα Us Robotics 56K εσωτερικό και ποτέ στο παρελθόν δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.

 

Να πώ από την αρχή ότι δεν έκανα τίποτα το οποίο να πειράξει την καλή λειτουργία του συστήματος. (Εγκατάσταση/ απεγκατάσταση hardware-drivers ή κάτι ανάλογο) Το μόνο πρόγραμμα που εγκατέστησα είναι το CompuBet ένα πρόγραμμα για το στοίχημα του Computer για όλους. Δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό αλλά από τότε που το εγκατέστησα παρουσιάζεται το όλο πρόβλημα.

 

Δοκίμασα να απεγκεταστήσω την εφαρμογή από το add/remove programms του control panel. Έκανα restart και από τότε το σύστημα παρουσίασε μία τρομερή αστάθεια. Δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε τον Explorer χωρίς να κολλήσει το σύστημα. Μάλιστα όταν φόρτωνε τα προγράμματα στο start up μου έβγαζε μήνυμα ο Νορτονας ότι το Norton Antivirus δεν μπορεί να προστατεύσει τα email μου, ενώ το getright μου πέταγε μήνυμα ότι δεν βρίσκει δίκτυο. Είδα και 'γώ και έγκατέστησα πάλι την εφαρμογή για το στοίχημα και το σύστημα επανήλθε στην σωστή του λειτουργία, εκτός από την σύνδεση με διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο.

 

Πείτε μου ρε παιδιά τί να κάνω; Το format δεν είναι λύση αυτή την στιγμή γιατί είμαι στην μέση εξεταστικής περιόδου. Ούτε είναι λύση να ανεβαίνω κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο για να μπώ στο νετ από τον υπολογιστή του γραφείου μου. Ακούω προτάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ μου τη σπάνε τα προγράμματα που άμα τα απεγκαταστήσεις σου κάνουν ζημιά στο σύστημα ή κάτι άλλα που κι αν τα βγάλεις αφήνουν το προγραμματάκι που ελέγχει τα sites που πηγαίνεις και γεμίζει το email με spam! Τεσπα, αναφορικά με το πρόβλημα, απεγκατέστησε και επαναγκατέστησε τους οδηγούς για το Modem σου μήπως κι έτσι βρεις τη λύση. Αν κι αυτό δε δουλέψει, κάνε μια επανεγκατάσταση του λειτουργικού στο υπάρχον, δίχως να φορμάρεις το σκληρό. Τέλος, ψάξε για τυχόν νέους οδηγούς του Modem (βασικά, αυτό το τελευταίο κάντο πρώτα και μετά όλα τα άλλα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα τους πάρει και θα τους γαμίσει όλους στο computer για όλους. Αν ξανατρέξω ελληνική εφαρμογή να μου καεί το σύστημα. Ακούς εκεί μας έκαναν όλους beta testers. Και δεν λένε ότι η εφαρμογή είναι σε πειραματικό στάδιο.

 

Για πείτε ρε παιδιά τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος (χωρίς format) και έχετε όλοι σας εκτός από την ευγνωμοσύνη μου, από 5 αστεράκια. Για λέγε ρε παοκάρα τί προτείνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πας στο start -> run και θα γραψεις command.

Θα σου ανοίξει παράθυρο DOS και εκεί θα γράψεις την εντολή tracert www.eet.gr

Κανονικά θα πρέπει να σου δείξει μία ακολουθία από IPs , και χρόνους οι οποίοι είναι ουσιαστικά η δικτυακή διαδρομή που οδηγεί από το PC σου στον server του eet.

Αν δεν λειτουργήσει αυτό δοκίμασε να κάνεις

tracert -d 193.92.32.3.

Αν αυτό λειτουργήσει τότε έχεις πρόβλημα με το DNS σου.

Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δείς εάν στο Network -> TCP/IP(dialup adapter) είναι επιλεγμένο το use dhcp. Αν είναι ενεργό τότε πρέπει να επιλέξεις disable dhcp. Επίσης να τσεκάρεις ότι to IP address είναι ρυθμισμένο στο αυτόματο.

Μπορείς τέλος να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις to TCP/IP και να το ξαναεγκαταστήσεις, πρόσεξε όμως το dhcp που σου λέω παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Λοιπόν επέστρεψα σπίτι από το πανεπιστήμιο και εγκατέστησα το patch του computer για όλους και μετά το restart το σύστημα επανήλθε στην σωστή του λειτουργία. Βλέπετε στην προσπάθεια να πλουτήσουμε από το στοίχημα, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό μή γνωρίζοντας τί φταίει.

 

Και πάλι ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν για να κάνεις την διαδικασία που θα σου πώ πρέπει να έχεις το cd των Win98.

Θα πας στην περιοχή Δικτύου και θα κάνεις δεξί κλίκ και ιδιότητες στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πηγαίνεις και κάνεις κλίκ επάνω στο TCP/IP και κατάργηση, θα σου ζητήσει επανεκίνηση

κάνεις επανεκίνηση και μετά ακολουθείς την ίδια διαδικασία αλλά αυτην την φορά κάνεις κλίκ στο κουμπί προσθήκη, μετά διαλέγεις πρωτόκολλο->Microsoft->TCP/IP με αυτόν τον τρόπο κάνεις επανεγκατάσταση το TCP/IP, κάνεις ξανά επανεκίνηση και δοκιμάζεις να συνδεθείς αν και με αυτην την ενέργεια δεν διορθωθεί το πρόβλημα θέλει πιο δραστικά μέτρα.

Δηλαδή θα πάς εδώ http://support.microsoft.com/search/preview.aspx?scid=kb;en-us;Q181599 και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες κατα γράμμα.

Αν δεν έγινα και πολύ κατανοητός ρώτα με τι δέν κατάλαβες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...