Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Router σε προσιτη τιμη?

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μπορειτε να μου προτεινεται καποιο Modem Router σε προσιτη τιμη?

Βασικα θελω να το συνδεσω στη θεση του Modem fritz box fon που εχω για τη συνδεση μου στην HOL.

Δημοσ.

εγω θα επαιρνα ειτε thomson η κανα Linksys.απο εκει και περα.

α.εχεις καποιο παραπονο απο αυτο?

β.θες να κανει κατι που δεν το κανει αυτο?

γ.εχεις ασταθης γραμμης?

επισης μην κανεις τσιγκουνιες σε λεφτα διοτι οτι παρεις θα το κρατησεις για παρα πολυ καιρο οποτε παρε κατι καλο απο την αρχη για να μην λες μεγα γιατι πηρα φτηνο και παλι εχω προβληματα.

Δημοσ.

Στο τελευταιο θα διαφωνησω poulinos,

Το οτι ενα ρουτερ ειναι ακριβο δε νομιζω οτι το κανει καλυτερο για το μεσο χρηστη απλα του παρεχει χαρακτηριστικα που μαλλον ειναι αχρηστα, μιλωντας παντα για το μεσο χρηστη.

Οπως ειπες το 585 v7 της Thomson ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα επειδη εχω και εγω Hol θα του προτεινα να δει το netfaster που δινει η ηδια η Hol Πλεον καθως ή η δικη μου και του αδερφου μου η γραμμη ειναι περιεργες ή οι γραμμες της Hol δουλευουν καλυτερα με τα fritz και netfaster σε σχεση με πολλα αλλα ρουτερ.

Το netfaster το πουλανε πολλοι σε αγγελιες σε αρκετα χαμηλες τιμες (το εχω δει απο 30-40 ευρω καινουρια.)

Δημοσ.
Στο τελευταιο θα διαφωνησω poulinos,

Το οτι ενα ρουτερ ειναι ακριβο δε νομιζω οτι το κανει καλυτερο για το μεσο χρηστη απλα του παρεχει χαρακτηριστικα που μαλλον ειναι αχρηστα, μιλωντας παντα για το μεσο χρηστη.

Οπως ειπες το 585 v7 της Thomson ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα επειδη εχω και εγω Hol θα του προτεινα να δει το netfaster που δινει η ηδια η Hol Πλεον καθως ή η δικη μου και του αδερφου μου η γραμμη ειναι περιεργες ή οι γραμμες της Hol δουλευουν καλυτερα με τα fritz και netfaster σε σχεση με πολλα αλλα ρουτερ.

Το netfaster το πουλανε πολλοι σε αγγελιες σε αρκετα χαμηλες τιμες (το εχω δει απο 30-40 ευρω καινουρια.)

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστο.οταν λεω ακριβο δεν λεω να δωσει 150 ευρω για vpn και τετοια.αλλα εννοοω να μην κανει αυτο που κανουν παρα πολλοι που πανε και παιρνουν tp link που εχουν 20 ευρω.60-80 ευρω ειναι νορμαλ.ουτε πολυ παραπανω ουτε ομως και ρουτερ των 10 ευρω.

Δημοσ.
Εγω θα σου προτεινα αυτο σε φθηνο........ αλλα σκοτω........ για τελεια λειτουργια και γρηγορο internet

ας παρει κατι να εχει ασυρματο .ποτε δεν ξερεις ποτε θα του χρειαστει.

Δημοσ.

σωστα το λες εσυ.αλλα το τι θεωρει ο καθενας νορμαλ τιμη ειναι σχετικο.να πεις σε καποιον να παρει με 100 ευρω ρουτερ και το θεωρει ακριβο(ενω το να πηγαινει στα μπουζουκια να χαλαει 300)αυτο δεν ειναι ακριβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...