harris19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 κρητη?που κρητη? ηρακλειο ειμαι εγω.. εγω πηγα και το εφτιαξα στην νοκια. δεν πηγα στο γερμανο απο οπου το πηρα.. τωρα για αντικατασταση με καινουργιο απο vodafon θα πας αν εχει καποιο προβλημα αλλα προσεξε να μην μιηλησεις πανω απο 30 λεπτα γιατι δεν στο αλλαζουν απλα στο φτιαχνουν.. αλεξανδρε και εγω ηρακλειο ειμαι φοιτητης....να ρωτησω κατι στο αλλαζουν εκεινη την στιγμη η περιμενεις...α..παρατηρησα οτι το κινητο μ εχει κ το γνωστο προβλημα με την σχισμη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ---------- να ρωτησω κατι τα 5800 δεν ειχαν σταματησει να βγαινουν προβληματικα(σχισμη)??ειναι αυτος λογος για επισκεψη-τσακωμος στην vodafone-αλλαγη κινητου???
odigon Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 αλεξανδρε και εγω ηρακλειο ειμαι φοιτητης....να ρωτησω κατι στο αλλαζουν εκεινη την στιγμη η περιμενεις...α..παρατηρησα οτι το κινητο μ εχει κ το γνωστο προβλημα με την σχισμη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ---------- να ρωτησω κατι τα 5800 δεν ειχαν σταματησει να βγαινουν προβληματικα(σχισμη)??ειναι αυτος λογος για επισκεψη-τσακωμος στην vodafone-αλλαγη κινητου??? Η σχισμή υπάρχει σε σχεδόν όλα τα 5800..Δεν θα στο αλλάξουν δυστυχώς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.