karlito13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Παιδιά μέσα απο την διαχειρηση δίσκων πατάω πάνω στον σκληρο και πως φτιάχνω καινούριο partition?απο την επιλογή συρρικνωση τόμου?δεν βλέπω κάποια α΄΄λη επιλογη που να μου τεριάζει.Αν δεν το κάνω μέσα απο τα vista ,πιο προγραμμα θα μου προτείνετε που να μην είναι πολύ περιπλοκο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ---------- κάποιος να βοηθησει please?
ChangeAllNow Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το ΒΗΜΑ 1 του οδηγού http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=256641 παρέχει αυτό που θέλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μπορώ να δημιουργήσω ένα καινούριο partition στα Vista και να εγκαταστήσω τα Windows 7 εκεί; Να έχω δηλαδή παράλληλα τα Vista και τα 7;
karlito13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και γω αυτο θέλω να κάνω salamandra021 , να φτιάξω ένα partition και να εγκαταστίσω τα windows 7.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και γω αυτο θέλω να κάνω salamandra021 , να φτιάξω ένα partition και να εγκαταστίσω τα windows 7. Γίνεται ή όχι; Θέλω να πω υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο που πιάνουν στον δίσκο τα Windows 7 ή με την διπλή εκκίνηση ή κάτι τέτοιο; Ας μας πει κάποιος που ξέρει.
karlito13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 η διπλή εκκινηση νομίζω βγένει μονη της και σου λέει ποιο λογισμικο να διαλέξεις,κάποιος που ξέρει ας μας απαντησει.
pc_admin Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 γινεται με συρικνωση τομου που εχουμε τα vista (εκτος κι αν εχουμε ηδη αλλο διαμερισμα ετοιμο) ,εδωσε link ο ChangeAllNow παραπανω με οδηγιες. Για να καταλαβετε ,για να εχουμε dual boot (vista + win 7) μικραινουμε το διαμερισμα που εχουμε τα vista ,ετσι ωστε να μεινει χωρος και να κανουμε ενα νεο για να μπουν τα 7 , ο ποιος πρεπει να ειναι το minimum 20 GB και πανω (προτεινω τουλαχιστον 50 ,τα 20 ειναι απλα για να δουλευει μονο το λειτουργικο). αν εχουμε κρακαρισμενα τα Vista χρειαζονται ξανα ενεργοποιηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 η διπλή εκκινηση νομίζω βγένει μονη της και σου λέει ποιο λογισμικο να διαλέξεις,κάποιος που ξέρει ας μας απαντησει. Στον οδηγό που υπάρχει πιο πάνω λέει ότι πρέπει να ακολουθήσεις κάποια διαδικασία για να υπάρξει η διπλή εκκίνηση. Γι' αυτό διάβασε τον οδηγό καλύτερα και ίσως σου λυθούν μερικές απορίες.
pc_admin Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 η διπλή εκκινηση νομίζω βγένει μονη της και σου λέει ποιο λογισμικο να διαλέξεις,κάποιος που ξέρει ας μας απαντησει. ναι ετσι ειναι ,αρκει φυσικα να βαλεις τα 7 σε διαφορετικο διαμερισμα απο τα vista
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 το dualboot δεν εμφανίζετε μόνο του? Όταν πάω να συρρικνώσω το partition μου βγάζει ένα παραθυράκι και με ρωτάει πόσα MB να συρρικνώσω τον δίσκο. Και μ' αφήνει να συρρικνώσω μόνο 1242 MB. Για ποιόν λόγο γίνεται αυτό;
epivitor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Χρησιμοποιησε το Acronis Disk Director Suite για να δημιουργησεις το partition που θελεις και μετα εγκατεστησε σ'αυτο το partition τα windows 7. Μετα την εγκατασταση θα σου εμφανιστει απο μονο του το dualboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.