gyiama Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 λοιπον παιδια εχω το εξης θεματακι με το msn οχι το δικο μου αλλα ενος αλλου υπολογιστη και θελω την βοηθεια σας!!! λοιπον μια απο τις επαφες μου σε ασχετο χρονο κατα τη διαρκεια της μερας μπαινοβγαινει στο msn χωρις να ειναι ο ιδιος ο χρηστης αυτος που το κανει δλδ πχ κατα τη διαρκεια της μερας μου βγαζει μηνυμα οτι ο ταδε χρηστης μολισ εισηλθε ανοιγω τις επαφες μου αλλα ο χρηστης δειχνει να ειναι εκτος συνδεσης και ενω εχω μιλησει με το συγκεκριμενο ατομο και μου λεει οχι δεν μπηκα και φυσικα ο ανθρωπος ειναι στη δουλεια του οποτε δεν γινεται να μπει εχουμε ψαξει για ιους κλπ αλλα δεν εχει βγαλει τπτ αυτο γινεται καθε μερα 3-4 φορες σε ασχετο χρονο εχουμε αλλαξει pasw αλλα παλι τα ιδια και λεω εγω τωρα μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι που μπορουμε να δουμε ποια επαφη ειναι εκεινη την ωρα ενεργη παρολο που μπορει να δειχνει εκτος συνδεσης εξαλλου μπορεις να επιλεξεις να σε δειχνει εκτος συνδεσης στους αλλους και εσυ να εισαι μεσα οποτε μηπως υπαρχει κατι που μπορει να το εμφανιζει αυτο?????? η τελος παντων τι μπορουμε να κανουμε για να δουμε τι συμβαινει εχει τωρα 2-3 μερες που δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη με τπτ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.