sarantatessera Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Προς όσους το έχουν χρησιμοποιήσει ή ξέρουν πέντε πράγματα: α) Είναι αξιόπιστο; β) Όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα αν χρεώνομαι κάτι (και πόσο είναι αυτό) αν χρησιμοποιήσω τη μέθοδο αντικαταβολής ή πόσα θα είναι τα μεταφορικά (αν υπάρχουν) -είμαι από επαρχία- στην παραγγελία που ίσως κάνω (γύρω στα 70-75 ευρώ). Υπάρχει ενημέρωση για κάτι τέτοιο μες στο site;
greekparot Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ηθελα να κανω παραγγελια παλαιοτερα και δεν εβγαλα ακρη. Ειχα τα ιδια ερωτηματα μ' εσενα οποτε και το απεφυγα κ' εκανα απο αλλου την παραγγελια μου.
SpY Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Έχω παρει 2-3 πραγματάκια απο εκέι αλλά πήγα και τα πήρα ο ίδιος, τωρα για αντικαταβολή κτλ γιατί απλά δεν τους παίρνεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις?
atrias Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 κι εγώ ακριβώς το ίδιο παράγγειλα κάποια πράγματα αλλά πήγα και τα παρέλαβα ο ίδιος από το μαγαζί το μόνο που με έχει ενοχλήσει στο μαγαζί αυτό είναι ότι μερικές φορές πουλάνε αέρα δηλαδή βάζουν τιμές για κάποιο προϊόν αλλά αν το παραγγείλεις σου λένε θα καθυστερήσει να έρθει (δηλαδή όπως το καταλαβαίνω εγώ δεν το έχουν διαθέσιμο αλλά βάζουν τιμή ότι υπάρχει)
alexandr0s Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 κι εγώ ακριβώς το ίδιο παράγγειλα κάποια πράγματα αλλά πήγα και τα παρέλαβα ο ίδιος από το μαγαζί το μόνο που με έχει ενοχλήσει στο μαγαζί αυτό είναι ότι μερικές φορές πουλάνε αέρα δηλαδή βάζουν τιμές για κάποιο προϊόν αλλά αν το παραγγείλεις σου λένε θα καθυστερήσει να έρθει (δηλαδή όπως το καταλαβαίνω εγώ δεν το έχουν διαθέσιμο αλλά βάζουν τιμή ότι υπάρχει) Σε αυτό μπορεί να φταίει το κατάστημα αλλά ίσως να φταίει και ο προμηθευτής του καταστήματος για το συγκεκριμένο προϊόν.
Angeldust Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πολύ αξιόπιστο γενικότερα και οι άνθρωποι πολύ εξυπηρετικοί. Εχω αγοράσει αρκετά πράγματα αλλά πήγα και τα παρέλαβα ο ίδιος απο το κατάστημα και έτσι δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα μεταφορικά. Κάντους ενα τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.