Hontz Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 To C1E είναι σίγουρα απενεργοποιημένο. Τώρα στο BIOS η επιλογή Intel SpeedStep Tech έχει αντικατασταθεί από την επιλογή Intel Virtualisation Tech δεν ξέρω πως. Πάντως όταν υπήρχε η επιλογή με το speedstep την είχα κάνει disable. Την έκανα καλού κακού disable αυτήν την virtualisation αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια. Αυτό το EIST πάλι δεν το είδα πουθενά.
Hontz Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Τώρα κάτι άλλο που θα ήθελα να διευθυντίσω είναι το θέμα των θερμοκρασιών. Αυτή τη στιγμή είμαι σε fsb 455 με τάση 1,35 volt και πολλαπλασιαστή χ8 στα 3,6 GHz περίπου και δεν ξέρω πως να τις ρίξω. Σε idle κατάσταση-βάζοντας και δεύτερο ανεμιστήρα στην ψύκτρα του επεξεργαστή-είμαι στα 30 31 35 35 περίπου με τα παραπάνω στοιχεία. Σε full load πάλι οι τιμές των θερμοκρασιών αγγίζουν τα 57 52 50 51 περίπου κάτι που με ανησυχεί γιατί δεν θα μπορώ να επεκταθώ πολύ ακόμα στο overclocking. Tι προτείνετε;
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αν όντως παίζεις σε αυτές τις θερμοκρασίες, είσαι μια χαρά. Έχεις καμια 10ριά βαθμούς περιθώριο ακόμα. Αν θες να τις ρίξεις κι άλλο μπορείς να lappάρεις την TRUE, να βάλεις άλλο ένα ανεμιστήρι σε push-pull διάταξη, να βελτιώσεις όσο μπορείς το airflow.
Hontz Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Τους δύο ανεμιστήρες τους έχω-σε push-pull διάταξη. Τώρα την TRUE πριν από 2-3 μήνες την πήρα δεν νομίζω να χρειάζεται lappάρισμα. Δεν μου λες...τι λες για την δημοσίευση #46;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.