Προς το περιεχόμενο

O/C στον Q9400 (2)!!!

Hontz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες κόλλημα; Μπας και βρίσκει τοίχο η μητρική; (αν και για Ρ45 λίγο είναι το 500άρι)

Το πού μένει, πού κολλάει ακριβώς;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενα ολα ειναι καλα σε idle βαζω να στεσαρω και τρωει κολλημα δεν κουνιετε τπτ

μου το εκανε και μεσα σε παιχνιδι χωρις να ειναι full load ο επεξεργαστης. το game ηταν godfather ii που εχω ακουσει οτι βαρενει την cpu αλλα δεν ξερω τωρα γιατι το εκανε!

Σκεφτηκα μηπως επιασε ταβανι ο επεξεργαστης και δεν παει αλλο!

Δημοσ.

Να σας πω ρε παίδες...τοποθέτησα σωστότερα την ψύκτρα και τελικά οι θερμοκρασίες σταθεροποιήθηκαν. Ακολούθησα την στρατηγική ''όλα auto" και μέχρι τώρα έχω φτάσει τα 445 MHz Bus speed και με full load θερμοκρασίες 53 49 49 50 και idle 29 30 35 35. Για να μειώσω λίγο τις θερμοκρασίες σε full load τι θα πρέπει να κάνω; Επίσης με τι τεχνάσματα θα μπορέσω να το πάω κιάλλο παραπέρα;

Δημοσ.

Όλα! Και voltage του επεξεργαστή και των μνημών και τα timings. Τώρα βέβαια είμαι σε 445 με 1.32 τάση επεξεργαστή. Όλα τα άλλα τα έχω auto.

Δημοσ.

Ωραία... τεστάρεις συνεχώς σταθερότητα και θερμοκρασίες και δοκιμάζεις να ρίξεις όσο μπορείς το Vcore.

PCI-E Frequency 100 ή 101.

Δημοσ.

Αν τα temps σου είναι όντως 53 49 49 50 σε full load, μια χαρά είσαι. Μέχρι τους 60-65 δεν έχεις πρόβλημα.

Δώσε και στο Northbridge ρεύμα μήπως αυτός είναι ο λόγος που δε μπορείς να ρίξεις άλλο το Vcore.

Δημοσ.

Κάτι που πρόσεξα είναι πως ο πολλαπλασιαστής από 8 έπεσε "πρακτικά" στα 6. Και λέω "πρακτικά" γιατί ενώ στο BIOS τον είχα θέσει 8 και αυτό ΔΕΝ άλλαξε, το σύστημα και το cpu-z έλεγε πως είναι 6. Για την ώρα το έχω αφήσει στα 7 αλλά δεν ξέρω τι έπεται στη συνέχεια. Υπάρχει καμιά βοήθεια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...