Robertox25 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω με ολα auto πηγα τον q9300 στα 400 fsb.... μονο τις μνημες κρατησα στα 800 (εχω ddr2) δοκικασε με ολα auto.... εκτος απο μνημες βαλε και καλα οτι ειναι 1066...
Hontz Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μου φαίνονται extreme κάπως αυτά που μου λες. Περιμένω να ακούσω κι άλλες γνώμες. Πάντως τώρα είμαι με την πρώτη stable ρύθμιση fsb 370 με τάση 1.2 volt και τις μνήμες στα 1265 ΜHz περίπου.
tzouv Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μην ανεβεις στα 400.Ειναι πολλα εγω πιστευω. Βαλε τον πολλαπλασιαστη χ8 σταθερα και δες temps σε idle. Πιστευω οτι σε ολα default στις ram δεν θα εχεις προβλημα απλα τσεκαρε παλι την ψυκτρα γιατι οι θερμοκρασιες ηταν πολυ ψηλες.
Robertox25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 οχι βρε παιδια δεν ειναι καθολου xtreme.... ισα ισα θαλεγα.... παντως παρτε μια γευση.... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q9400_14.html http://www.legitreviews.com/article/939/13/
Hontz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μην ανεβεις στα 400.Ειναι πολλα εγω πιστευω. Βαλε τον πολλαπλασιαστη χ8 σταθερα και δες temps σε idle. Πιστευω οτι σε ολα default στις ram δεν θα εχεις προβλημα απλα τσεκαρε παλι την ψυκτρα γιατι οι θερμοκρασιες ηταν πολυ ψηλες. 26 31 35 35
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και ανεβάζει 30-40 βαθμούς σε full load; Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα...
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τσέκαρε την TRUE αν είναι σωστά τοποθετημένη. Η απόδοση μια ψύκτρας φαίνεται και από τη διαφορά μεταξύ idle->full load. Και η TRUE τα πάει πολύ καλά σ' αυτόν τον τομέα.
Hontz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε γαμώτο...αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί, αφού την τοποθέτησε "ειδικός" να μην δουλεύει...θα πάω να του την πετάξω στα μούτρα. Μόνος μου φοβάμαι να κάνω κανα πείραμμα. Από τι εξαρτάται αν είναι τοποθετημένη καλά; Από την ποσότητα της πάστας;
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Βασικά είναι κάπως δύσκολο με τις ψύκτρες που βιδώνουν να μην έχουν τοποθετηθεί σωστά, σε σχέση με αυτές που κουμπώνουν (με τα ελεεινά clips). Η ποσότητα της πάστας θέλει προσοχή. Αν βάλεις πάρα πολύ δε θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί να είναι πολύ στραβή η βάση της, ή το καπάκι του επεξεργαστή, ή και τα 2... Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό ότι έγινε κάποιο λάθος στην τοποθέτησή της, μπορεί να είναι έτσι το κομμάτι που σου 'κατσε (επεξεργαστής) και γι' αυτό ν' ανεβάζει temps. Και τι σόι "ειδικός" είναι τελικά αυτός που την τοποθέτησε;
tzouv Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και πανω που μιλουσαμε για κλοκ σε αυτον τον επεξεργαστη εφαγε ο δικος μ σκαλωμα! απο 495 με 1.375 τον πηγα στα 500 με 1.85 και τρωει κολλημα οχι bsod. Λεω οκ θα δωσω και αλλο ρευμα για να δουμε βαζω 1.4 και τρωει παλι κολλημα! τι λετε να ειναι ρε παιδες? εφτασε στα ορια ο επεξεργαστης η να δωσω καθολου ρευμα στο nb.. Οσο για σενα φιλε hontz σιγουρα θελεις παλι ελεγχω στην ψυκτρα.. για πες μας κιολας τη ανεμιστηρα εβαλες πανω στην ψυκτρα? για να εχουμε καλο ερωτημα που μενεις>?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.