Voorhees Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπέρα Ξέρει κανένας τις δοκιμασίες των ΥΕΑ και σε τι χρόνους/επαναλήψεις τα θέλουν;
Ather Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Επειδή ισχύει ο νόμος προσφοράς και ζήτησης και με το σκεπτικό ότι δε θα θέλουν πολλοί να πάνε ΔΕΑ, απλά θα προσπαθήσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν.
AFANIS_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ΚαλησπέραΞέρει κανένας τις δοκιμασίες των ΥΕΑ και σε τι χρόνους/επαναλήψεις τα θέλουν; σαν πρώην ΥΕΑ και έπειτα ΔΕΑ....ένα θα σου πω.......τα θέλουν σε τέτοιο / χρονο και επαναλήψεις ώστε να περάσουν όλοι.....κοινώς....θα προσπαθείς μέχρι να τα καταφέρεις......γιατί δέν υπάρχουν πολυτέλειες για κοψίματα στα αθλήματα.......
lary7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Οπους μου ελεγαν κατι φιλαρακια που πηγαν για τις εξετάσεις, χρειάζεται πολυ προσπάθεια για να ΜΗΝ περάσεις. Οι περισσότεροι πετούσαν την σφαίρα 20 εκατοστα μακρια κτλ προκειμένου να κοπούν. Οπότε αμα ενδιαφέρεσαι και δεν είσαι πάνω απο 120κιλα δύσκολα να κοπείς.
Voorhees Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ωραία τότε. Βασικά με άγχωνε το τρέξιμο γιατί δεν πολύ έχω αντοχές κι αν ζητάνε κάτι ανάλογο με εκείνο το 1600 των ειδικών δυνάμεων δύσκολα τα πράγματα.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εμείς τρέχαμε σε αργή κίνηση για να κοπούμε. Πλάκα είχε
epivitor Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Και εμεις θυμαμαι περπατωντας πηγαιναμε στο 1000αρι. Αν θες να σε παρουν, θα σε περασουν σιγουρα.
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Mη πας δόκιμος, σε εκλιπαρώ, μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Mη πας δόκιμος, σε εκλιπαρώ, μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα με το χάσιμο χρόνου.
AFANIS_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Mη πας δόκιμος, σε εκλιπαρώ, μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Τα πάντα είναι σχετικά παιδιά σε αυτό το θέμα.....αν σου κάτσει καλή ειδικότητα...(βλ. ΤΕ ) και καλή μονάδα...όπως σε εμένα...τότε φίλε μου θα περάσεις καλά....Αλλά.....μην κάνεις την βλακεία αν πάς Δόκιμος να γίνεις και Ειδικών Δυνάμεων.......την έκατσες....πάντως παιδιά εγώ πέρασα 12 μήνες ζάχαρη και με 650 ευρώ μισθό το μήνα...... ΑΑΑ.......άν είσαι στρατόκα...ος επίσης μην πάς.......θα κάψεις κόσμο....και θα σε βρίζουν και ελεεινά.......
greekmm Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Τα πάντα είναι σχετικά παιδιά σε αυτό το θέμα.....αν σου κάτσει καλή ειδικότητα...(βλ. ΤΕ ) και καλή μονάδα...όπως σε εμένα...τότε φίλε μου θα περάσεις καλά....Αλλά.....μην κάνεις την βλακεία αν πάς Δόκιμος να γίνεις και Ειδικών Δυνάμεων.......την έκατσες....πάντως παιδιά εγώ πέρασα 12 μήνες ζάχαρη και με 650 ευρώ μισθό το μήνα...... ΑΑΑ.......άν είσαι στρατόκα...ος επίσης μην πάς.......θα κάψεις κόσμο....και θα σε βρίζουν και ελεεινά....... Άντε να σας πω και ένα καλό tip...ΔΕΑ Πεζικού στην ΕΛΔΥΚ (Κύπρος) 1600 ευρώ το μήνα (να ταφήσω;;; ) για 12 μήνες περίπου. Αφιερωμένο εξαιρετικά στον φίλο που έλεγε για χάσιμο χρόνου. Εξαιρούνται(;; ) οι έχοντες έτοιμη δουλειά από πατέρα, θείο κτλ και οι της λογικής "στο στρατό τα ξύνουμε χωρίς καμμία ευθύνη και χωρίς ταλαιπορίες".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.