S.M.Greek Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδω και καιρό με το samsung omnia i900 μου. Το πρόβλημα είναι το εξής: Ενώ έμπαινα κανονικά internet απο το router μου στο κινητό, πλέον δεν μπορώ να μπω. Βρίσκει το router μου, full σήμα προσπαθεί προσπαθεί να συνδεθεί αλλα τίποτα...λέει η σύνδεση απέτυχε... Πρέπει να είχα πειράξει παλιότερα κάποιες ρυθμίσεις με τις οποίες έπαιξα αλλά χωρίς να καταφέρω τίποτα... Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά?? (Παλιότερα είχα και htc diamond Και ενώ μπορούσα να συνδεθώ και με εκείνο μετά απο ένα διάστημα - προφανώς πείραξα ρυθμίσεις γτ είχα βάλει κι 3g internet, έπαψε να μπορεί να συνδεθεί - αλλα με το ομνια δν έχω 3g) Να τονίσω οτι στάνταρ δενέχει πρόβλημα το router καθώς όλα τα ασύρματα computer στο σπίτι συνδέονται χωρίς κανένα προβλημα
kage Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 κανε καταργηση ρυθμισεων για το wifi δικτυο που εχει αποθηκευση το ομνια..
engant Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνονται οι ρυθμίσεις για το wifi από την αρχή??προσπαθώ να μπω σε ασύρματο στο σπίτι μου και δεν μπορώ..πρέπει να κάνω ρυθμίσεις...έχει σχέση με παροχέα?? βοηθήστε παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.