NetDeviL Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ειμαι στο δίλημμα να πάρω χβοχ360 απλά ήθελα να ρωτήσω το εξησ ποια κονσόλα μου προτείνετε να πάρω την ελιτε εκδοσή με το resident evil η την έκδοση με halo k halo wars?τι περισσοτερο προσφερει ο 120 HD ?h elite εκδοση μπορει να φλασαριστει?
Antretng Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ειμαι στο δίλημμα να πάρω χβοχ360 απλά ήθελα να ρωτήσω το εξησ ποια κονσόλα μου προτείνετε να πάρω την ελιτε εκδοσή με το resident evil η την έκδοση με halo k halo wars?τι περισσοτερο προσφερει ο 120 HD ?h elite εκδοση μπορει να φλασαριστει? Βασικά υπάρχει μόντα όπου βάζεις ότι σκληρό θες. Δηλαδή με ένα 40 ευρώ βάζεις ένα εξωτερικό και καθάρισες. Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα να αποφύγεις το elite Οπότε διάλεξε μόνο βάσει του game. Ακόμη σκοπεύεις να το flashareis; Αν ναι, με παιχνίδι πάρε μόνο αν το γουστάρεις αυτό το game. Διαφορετικά ... πάρε το χωρίς game
NetDeviL Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Βασικά υπάρχει μόντα όπου βάζεις ότι σκληρό θες. Δηλαδή με ένα 40 ευρώ βάζεις ένα εξωτερικό και καθάρισες. Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα να αποφύγεις το elite Οπότε διάλεξε μόνο βάσει του game. Ακόμη σκοπεύεις να το flashareis; Αν ναι, με παιχνίδι πάρε μόνο αν το γουστάρεις αυτό το game. Διαφορετικά ... πάρε το χωρίς game σκέφτομαι να πάρω το ελιτε λόγο οτι εχει 120αρι σκληρό ναι σκοπευω να το φλασαρο,μπορεις να μου στειλεις πμ με λινκ πως γινετε να βαλω εξωτερικο HD?
ghostgr_a_n Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Νομιζω οτι δεν γινεται να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο. Εγω οταν δοκιμασα να συνδεσω εναν WD My book δεν τον αναγνωριζε(ηταν ntfs δεν ξερω αν γινεται με fat32).
darksoho33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 γιατι να καθεσαι να μπλεκεις με σκληρους κλπ, παρε αυτο με το resident evil Κοκκινη κονσολιτσα συλλεκτικη, οσο για το φλασαρισμα ολα φλασαρονται
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Αν πιάνουν τα χέρια σου πάρε την απλή έκδοση και βάλε εξωτερικό. Τώρα οσο αφορα το φλασάρισμα, όλες οι εκδόσεις φλασάρονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.