Προς το περιεχόμενο

xbox 360

NetDeviL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στο δίλημμα να πάρω χβοχ360 απλά ήθελα να ρωτήσω το εξησ ποια κονσόλα μου προτείνετε να πάρω την ελιτε εκδοσή με το resident evil η την έκδοση με halo k halo wars?τι περισσοτερο προσφερει ο 120 HD ?h elite εκδοση μπορει να φλασαριστει?

Δημοσ.
ειμαι στο δίλημμα να πάρω χβοχ360 απλά ήθελα να ρωτήσω το εξησ ποια κονσόλα μου προτείνετε να πάρω την ελιτε εκδοσή με το resident evil η την έκδοση με halo k halo wars?τι περισσοτερο προσφερει ο 120 HD ?h elite εκδοση μπορει να φλασαριστει?

Βασικά υπάρχει μόντα όπου βάζεις ότι σκληρό θες. Δηλαδή με ένα 40 ευρώ βάζεις ένα εξωτερικό και καθάρισες. Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα να αποφύγεις το elite

Οπότε διάλεξε μόνο βάσει του game.

Ακόμη σκοπεύεις να το flashareis; Αν ναι, με παιχνίδι πάρε μόνο αν το γουστάρεις αυτό το game. Διαφορετικά ... πάρε το χωρίς game

Δημοσ.
Βασικά υπάρχει μόντα όπου βάζεις ότι σκληρό θες. Δηλαδή με ένα 40 ευρώ βάζεις ένα εξωτερικό και καθάρισες. Οπότε αν πιάνουν τα χέρια σου καλύτερα να αποφύγεις το elite

Οπότε διάλεξε μόνο βάσει του game.

Ακόμη σκοπεύεις να το flashareis; Αν ναι, με παιχνίδι πάρε μόνο αν το γουστάρεις αυτό το game. Διαφορετικά ... πάρε το χωρίς game

σκέφτομαι να πάρω το ελιτε λόγο οτι εχει 120αρι σκληρό

ναι σκοπευω να το φλασαρο,μπορεις να μου στειλεις πμ με λινκ πως γινετε να βαλω εξωτερικο HD?

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν γινεται να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο.

Εγω οταν δοκιμασα να συνδεσω εναν WD My book δεν τον αναγνωριζε(ηταν ntfs δεν ξερω αν γινεται με fat32).

Δημοσ.

γιατι να καθεσαι να μπλεκεις με σκληρους κλπ, παρε αυτο με το resident evil Κοκκινη κονσολιτσα συλλεκτικη, οσο για το φλασαρισμα ολα φλασαρονται

Δημοσ.

Αν πιάνουν τα χέρια σου πάρε την απλή έκδοση και βάλε εξωτερικό. Τώρα οσο αφορα το φλασάρισμα, όλες οι εκδόσεις φλασάρονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...