BaNcU Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Λοιπόν,απ' οτι φαινεται θα πάω αυριο να παραγγειλω , αν και δεν ειμαι και τοσο εμπειρος στα Hardware (generally), θα επιλεξω το στησιμο του caution. Για τις ραμ οτι και να γινει οπως και ειπες ακρη θα βγαλουμε οτι και να γινει. ! Και κατι αλλο, οι ανθρωποι του πλαισιο, μολις λαβεις τα πακετα μπορουν να στα εγκαταστησουν/συναρμολογησουν ? EDIT: Και caution ο επεξεργαστης που εδειξες παραπανω ειναι tray, δεν θα χρειαστω ανεμιστηρακι?
d3m0n Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ...και ασυμβατότητα να κάτσει ( που δεν νομίζω ) πλέον οι μνήμες είναι φθηνότερες από ένα καλό ψάρι Όντως οι τιμές στις μνήμες DDR2 έχουν γίνει ξεφτιλιστικές(Καλό για εμάς εννοείται)
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σαφώς και οι Πλαίσιο-άνθρωποι συναρμολογούν, αλλά δεν ξέρω τι χρεώνουν... γιατί δεν προσπαθείς μόνος, θα χαρείς όταν τα καταφέρεις Το Katana σου, πρέπει να κουμπώνει κανονικά, θα το τσεκάρω τώρα... checked!
BaNcU Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σαφώς και οι Πλαίσιο-άνθρωποι αλλά δεν ξέρω τι χρεώνουν... γιατί δεν προσπαθείς μόνος, θα χαρείς όταν τα καταφέρεις Το Katana σου, πρέπει να κουμπώνει κανονικά, θα το τσεκάρω τώρα... checked! Μετα χαρας... ! Αλλα νομιζω αμα αλλαξω Mobo/Cpu θα χρειαστει να κανω και format (αλλα να μου πεις θα παρω και καινουριο σκληρο...!). Θα προσπαθησω, ελπιζω το Insomnia wiki να έχει καμια χρησιμη πληροφορια. Αμα βαλω 64bit vista (εστω και για λιγο καιρο), θα δω καθολου αποτελεσμα σε σχεση με τα 32bit που έχω τωρα?
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλό φως, καλή διάθεση (όxι βιασύνες), καλό κατσαβίδι και μια ματιά στα manuals και θα έχεις απόλυτη επιτυχία Cheers! edit: 64bit vista κυρίως για >3,25GB RAM support τα βάζει ο κόσμος...
Theos_Gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Συγγνωμη κιολας, αλλα αξιζει να δωσεις 130 ευρα για να παρεις μια μητρική (μιλώντας οικονομικα)? Ο σκοπος μου δεν ειναι να παρω απαραιτητα καρτα γραφικων, αλλα φυσικα, συμφωνα με τη συνθεση που εκανα εγω μπορουμε να βγαλουμε λιγα ευρα παίρνοντας υλικο το οποίο έχει την ιδια ισχυ ή τουλαχιστον λιγο χειροτερη, θα εδινα καποια ακομα ευρω για να παρω και μια καρτα, απλα δεν θελω να ξεφυγω στο budget. Μια χαρα αξιζει φιλε μου....Αν φυσικα θελεις να τα διαθεσεις.Αν οχι φυσικα και δεν χρειαζετε...εφοσων κανεις την δουλεια σου,προφανως και με κατι αλλο...
BaNcU Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παιδιά τώρα που τα συναρμολόγησα είναι ώρα για λειτουργικό. Έχω να επιλέξω ανάμεσα σε 64-βιτ ultimate vista και 32-βιτ sp1 XP. Τι λέτε, και άμα γίνεται να δικαιολογήσετε την απάντηση, θα ήταν τέλεια. Υπενθυμίζω σύστημα. AMD X3 720 (2,8 GHZ) RAM CRUCIAL 4 GB 800αρες HD WD 640 GB VGA ATI 4670HD (ΑΝ και δεν χρειάζεται) MOBO: Asus M4A78 PRO (AM3, DDR2, 780G, VGA) PSU: Corsair 550 w Thanks in advance!
BaNcU Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 vista 64 μη το σκεφτεσαι καθολου Will do τότε. ! Ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:26 ---------- Και κάτι τελευταίο ... (ξέρω σας έπρηξα). Τις παλιές Ram που έχω (ειναι 557 mhz, 1x1 1x2 gb), να τις πετάξω.. και να βάλω τις καινούριες (2χ2 gb)?
eSATA Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Και κάτι τελευταίο ... (ξέρω σας έπρηξα). Τις παλιές Ram που έχω (ειναι 557 mhz, 1x1 1x2 gb), να τις πετάξω.. και να βάλω τις καινούριες (2χ2 gb)? ναι γτ θα σου τις ριξουν τις καινουργιες
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δε νομίζω να κυριολεκτούσες όταν έλεγες να τις πετάξεις..
BaNcU Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δε νομίζω να κυριολεκτούσες όταν έλεγες να τις πετάξεις.. Όχι βέβαια, τα λόγια μου πήγαν στη σκέψη "μπορεί να τις χρησιμοποιήσω αργότερα"
necromancer_t Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Όσον αφορά λειτουργικό, με τα χίλια μην βάλεις vista!100000% βάλε xp pro ή linux. Τα vista τα είχαν και σε ένα λάπτοπ που πήρα και όταν έβαλα xp, είδα τεράστια διαφορά και σε χρόνους, και σε κολλήματα. Το μεγάλο πρόβλημα των vista είναι οι πόροι που χρησιμοποιεί... Παρότι το pc που θα στήσεις έχει αρκετές δυνατότητες, εγώ στην θέση σου δεν θα προτιμούσα τα s-vista...
BaNcU Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σεβαστη η αποψη σου, αλλα έχω ακούσει ότι το 64 bit Vista είναι πολύ σταθερό λειτουργικό, πιο γρήγορο απο τα Xp. Ούτως ή άλλως θα βγούν τα Win 7 σύντομα, άρα ότι και να γίνει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.