darksoho33 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 καλησπερα, συμβαινει το εξης, ενος φιλου το Pc δουλευε μια χαρα μεχρι που εγινε το εξης: ανοιγωντας το pc και παιρνωντας τα ποστ κλπ ακομα και το logo των win που φορτωνουν αντι για να ανοιξει να μπει στα xp μαυριζει η οθονη. βγαζωντας λοιπον τους οδηγους της καρτα γραφιων ΑΤΙ απο safe mode με το ati removal το pc ανοιγε και εμπαινε windows. μολις παιρνουσα τους drivers παλι δεν ανοιγαν τα win και μαυριζε η οθονη. τον παιρνω σπιτι μου φορματ τα παιρναω απο την αρχη ολα ο υπολογιστης χαρτι, οταν ομως πηγε σπιτι του του εκανε ακριβως τα ιδια. υποψιαζομαι οτι εχει κατι να κανει με την οθονη διοτι η δικια μου βγαζει κατευθειαν dvi ενω αυτουνου ειναι απο τις παλιες και βαζει ανταπτορακι για να την συνδεσει στην 4650 ati καρτουλα του. το επομενο βημα που σκεφτηκα ειναι να εχω και την οθονη και τπ pc του. πρωτη φορα συνανταω κατι τετοιο
the_valliant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Να συμπληρώσω στην υπερ-λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος (darksoho33) ότι είναι σίγουρο πως τα ΧΡ φορτώνουν (παρότι η οθόνη έχει μπει σε power save mode) διότι όταν πατάω τα κουμπία για τερματισμό των ΧΡ (τυφλό σύστημα γαρ Β)) ο υπολογιστής πράγματι κλείνει. Πολύ εκνευριστικό πρόβλημα στ'αλήθεια. Μου συνέβη 2 φορές μέσα σε τρεις μέρες (με 2 διαφορετικά pc δλδ) και θα σκάσω αν δεν βρω τι φταίει! Τον έναν υπολογιστή τον πήγε ο φίλος μου σε γνωστό κατάστημα για επισκευή κι εκεί του είπαν ότι έχει καεί η μητρική. Είμαι λίγο σκεπτικός... Το άλλο το παλεύω εγώ στο σπίτι. Σίγουρα είναι θέμα κάρτας γραφικών και μάλλον driver γιατί σε safe mode μπαίνει στα ΧΡ κανονικά.
the_valliant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν βλέπω φως στο τούνελ... Εν τω μεταξύ το έπαθε και 4ος υπολογιστής (γνωστού μου) μέσα σε μία εβδομάδα, λες και σέρνεται ίωση. Όταν ξεκινάω σε safe mode μπαίνει ΧΡ κανονικά, με εικόνα κλπ. Όταν ξεκινάω με "safe mode VGA" επίσης μπαίνει με εικόνα αλλά όταν με ρωτάει αν θέλω τα ΧΡ να προσαρμόσουν την ανάλυση της οθόνης σε καλύτερη και πατήσω "ΟΚ" ... χάνει πάλι τον κόσμο. Βοηθήστε ρε παιδιά, θα μου στρίψει!
ChangeAllNow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τον προηγούμενο μήνα μιά κάρτα γραφικών χρειάστηκε έξι επισκέψεις γιά να αποδειχτεί προβληματική. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ.
the_valliant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τον έναν από τους 4 υπολογιστές που βρέθηκαν στα χέρια μου τον έφτιαξα: υπαίτιος ήταν οι μνήμες! Για την ακρίβεια τα DIMM banks, αφού τα 2 από τα 4 δεν λειτουργούσαν (τα 0 & 1). Ένας άλλος πήγε σε τεχνικό και αποδείχτηκε ότι ήταν καμμένη η μητρική Ο τρίτος -εκτιμώ- ότι έχει πρόβλημα με τον driver της κάρτας γραφικών του, όμως δεν είχα πολύ χρόνο (και διάθεση) να τον ψάξω παραπάνω. Ο τέταρτος είναι ακόμα στο τραπέζι του χειρουργείου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.