Προς το περιεχόμενο

from windows to linux ASAP....

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ καλός!

ευχαριστώ!

Ένα πράγμα μου μένει ουσιαστικά...

πως να κάνω εγκατάσταση τον εκτυπωτή...

σε ένα site βρήκα ότι μπορώ να δουλέψω των εκτυπωτή μου με

τους οδηγούς: Lexmark 4039 10plus

δεν ξέρω όμως ποια έκδοση να κατεβάσω...

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επαναλαμβανω το ποστ μου

Γιατι να μπλεξεις με inux την στιγμη που εισαι ασχετος, μονο και μονο επειδη νομιζεις οτι θα παει ποιο γρηγορα το pc σε σχεση με τα windows xp. ΔΕΝ θα παει ποιο γρηγορα το μηχανημα τσαμπα χρονος, και μαλιστα σε εναν υπολογιστη γραφειου που θελεις να εισαι συμβατος με τα παντα.

Επαναλαμβανω το ποστ μου

Γιατι να μπλεξεις με inux την στιγμη που εισαι ασχετος, μονο και μονο επειδη νομιζεις οτι θα παει ποιο γρηγορα το pc σε σχεση με τα windows xp. ΔΕΝ θα παει ποιο γρηγορα το μηχανημα τσαμπα χρονος, και μαλιστα σε εναν υπολογιστη γραφειου που θελεις να εισαι συμβατος με τα παντα.

Υπάρχουν πολλά "+" για έναν υπολογιστή γραφείου με Linux!

Και επιπλέον γνώση ακόμα δεν έβλαψε κανέναν!

Ε πες μας απο την αρχη οτι βαριεσαι στο γραφειο , και οτι θελεις να περασεις την ωρα σου με νεο λειτουργικο.

Οχι ομως οτι παει αργα με τα XP και θα σε σωσει το linux..

Αυτό ακριβώς εννοώ...

ποιος σου είπε ότι βαριέμαι;

ίσα ίσα!

απλά, πραγματικά παρατήρησα διαφορά σε linux...

και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις...

η μήπως τα xp είναι πιο ελαφριά;

Αυτό ακριβώς εννοώ...

ποιος σου είπε ότι βαριέμαι;

ίσα ίσα!

απλά, πραγματικά παρατήρησα διαφορά σε linux...

και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις...

Η διαφορα που εχεις παρατηρησει ειναι οτι εχεις μια πολυ φρεσκια εγκατασταση λειτουργικου και δεν εχεις βαλει ο,τι σαβουρα εβαζες στα XP ουτε την εχεις κακομεταχειριστει ακομα. Συν οτι δεν υπαρχει antivirus ή κανενα firewall που ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες. Βεβαια πιστευω οτι θα διατηρηθει σε καλυτερη κατασταση απο τα XP για πολλους και διαφορους λογους.

[offtopic]

Βασικά είναι :P Ή τουλάχιστον το ίδιο. Αυτό έχω προσεξει εγώ στο netbook μου -που είναι από κατασκευης αργό :P -. Σε σχέση με "βαριές" διανομές όπως ubuntu, mandriva, suse κλπ.

[/offtopic]

Εαν θελεις παντως να εχεις και καποια προγραμματα που ειχες στα xp μπορεις να βαλεις ενα προσθετο τον linux που λεγετε wine

αυτο σου επιτρεπει να εγκαταστησεις προγραμματα τον windows στα ubuntu

Η διαφορα που εχεις παρατηρησει ειναι οτι εχεις μια πολυ φρεσκια εγκατασταση λειτουργικου και δεν εχεις βαλει ο,τι σαβουρα εβαζες στα XP ουτε την εχεις κακομεταχειριστει ακομα. Συν οτι δεν υπαρχει antivirus ή κανενα firewall που ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες. Βεβαια πιστευω οτι θα διατηρηθει σε καλυτερη κατασταση απο τα XP για πολλους και διαφορους λογους.

Στο λίνουξ και τον Θεό τον ίδιο να εγκαταστήσεις το σύστημα δεν βαραίνει. Με το πέρασμα του χρόνου , επίσης δεν βαραίνει , ελέω της registry που δεν υπάρχει κι έτσι δεν υπάρχουν άχρηστες εγγραφές.

Εδώ τρέχουμε KDE 4.2 σε φορητό 5ετίας με 512 ram και 1.7GHz και με όλα τα εφέ του kwin ενεργοποιημένα και καμιά 10 plasmoids μόνιμα ενεργά στην επιφάνεια εργασίας και πάει σφαίρα το μηχανάκι , για το 1gb ραμ λές δεν θα δει διαφορά? Τεράστια και δη με xp, η μέρα με την νύχτα είναι.

Εν τω μεταξύ, άν βάλεις και το compiz , όση δουλειά και να έχεις θα κολλήσεις στην αρχή τουλάχιστον και θα μ.....αι καιρό με αυτό, απλά πραγματάκια είναι λογικά. Οπότε δεν είναι απλά οτι βαριέται, απλά μόλις άνοιξε την πόρτα αντί για το παράθυρο και είδε στο βάθος κήπο. :devil:

Τo XP θυμαμαι ηταν πολυ αργo στο ανοιγμα πολλων εφαρμογων , και ηταν σπαστικό το περίμενε στο δεξι κλικ → Νέο και στην αντιγραφη αρχειων σε αλλο φακελο, περιμενες εκεινο το παραθυρο με τα φυλλα που πεταγανε στον αερα κανα μισαωρο. Στο Linux αυτα γινονται σε ταχυτητα φωτος σε σχεση με το windows. Επισης πολλες φορες μετα την εγκατασταση ενος προγραμματος θελει επανεκκινηση , αυτο προσθετει ακομα περισσότερο χασιμο χρονου , ειδικα οταν μιλαμε για γραφειο που ο χρονος ειναι χρημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...