scoop Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει αγορά απο το αγγλικό online κατάστημα της dell.co.uk με custom configuration για laptop με αποστολή στην Ελλάδα με κάποια μεταφορική ; Η μετατροπή για pounds->euro είναι * 1.1 στο περίπου, οπότε λογικά τόσο είναι η τιμή του λάπτοπ απο pounds σε euro. ΥΓ: Να προλάβω και να πω οτι γνωρίζω οτι υπάρχει και εδώ αντιπροσωπεία της dell και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες. Ωστόσω αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 υποθέτω ότι δεν θα στέλνει, με την λογική ότι θα χάνει λεφτά μιας και οι τιμές των Dell από την αντιπροσωπία της Ελλάδας είναι αρκετά πιο τσιμπημένες, αλλά τπτ δεν είναι σίγουρο... αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πάντως κωλολέει μιας και ενδιαφέρομαι για Dell
georgep800 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Τελικά βρέθηκε τρόπος για να γίνει αγορά απο Αγγλία;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ναι ασφαλώς, αν έχεις γνωστό/φίλο/συγγενή εκεί
georgep800 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ναι ασφαλώς, αν έχεις γνωστό/φίλο/συγγενή εκεί Ε καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως αν θα μπορούσε να γίνει, μιας και οι διαφορές είναι μεγάλες!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 αν μπορούσε να γίνει δεν νομίζω ότι θα είχαν αυτές τις τιμές στην Ελλάδα
anax111 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Επειδή είμαι παθών η κατάσταση έχει ως εξής. Πριν ένα χρόνο ζήτησα τηλεφωνικά από την Dell U.K. να αγοράσω ένα μοντέλο που δεν έφερναν (ούτε φέρνουν στην Ελλάδα) και να μου το στείλουν. Αρνήθηκαν και με παρέπεμψαν στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Τους εξήγησα ότι το μοντέλο αυτό δεν το φέρνει η Eλληνική αντιπροσωπεία αλλά και πάλι αρνήθηκαν. Το γιατί οφείλεται μάλλον στην πολιτική της Dell για τις αντιπροσωπείες της στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται .
georgep800 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Επειδή είμαι παθών η κατάσταση έχει ως εξής. Πριν ένα χρόνο ζήτησα τηλεφωνικά από την Dell U.K. να αγοράσω ένα μοντέλο που δεν έφερναν (ούτε φέρνουν στην Ελλάδα) και να μου το στείλουν.Αρνήθηκαν και με παρέπεμψαν στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Τους εξήγησα ότι το μοντέλο αυτό δεν το φέρνει η Eλληνική αντιπροσωπεία αλλά και πάλι αρνήθηκαν. Το γιατί οφείλεται μάλλον στην πολιτική της Dell για τις αντιπροσωπείες της στην Ευρώπη. Το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται . Έτσι ακριβώς είχε η κατάσταση όταν είχα απευθυνθεί στην Dell Γερμανίας!Και η μόνη λύση που βρήκα ήταν να στείλω το μηχάνημα σε μια φίλη στην Γερμανία και απο εκεί μετά να έρθει Ελλάδα. ΥΓ. Τους ρώτησες μήπως εαν έχουν πρόβλημα να πάει μια courier να το παραλάβει απο αυτούς;
anax111 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Έτσι ακριβώς είχε η κατάσταση όταν είχα απευθυνθεί στην Dell Γερμανίας!Και η μόνη λύση που βρήκα ήταν να στείλω το μηχάνημα σε μια φίλη στην Γερμανία και απο εκεί μετά να έρθει Ελλάδα. ΥΓ. Τους ρώτησες μήπως εαν έχουν πρόβλημα να πάει μια courier να το παραλάβει απο αυτούς; Όχι δεν το ρώτησα και μπράβο σου μου φαίνεται καλή ιδέα. Ίσως την επόμενη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.