waves Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα account στο iTunes Store, αλλά δε μου δέχεται το billing information (κάτι που έχει δεχτεί το mobile me) και δεν μπορώ να συνεχίσω στη δημιουργία του λογαριασμού. Oι πληροφορίες που δίνω είναι οι σωστές Ξέρετε κάτι;
thalis Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω τι φταίει, πάντως αν σε ενδιαφέρει μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό στο itunes χωρίς πιστωτική. http://www.iphonedownloadblog.com/2008/10/18/create-an-itunes-account-without-a-credit-card/
waves Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!!! Με την εγγραφή στο iTunes Store και την ταυτόχρονη δήλωση της κάρτας το iTunes Store σε χρεώνει κοντά στα δύο ευρώ!!!! Κι αυτό το έμαθα από την τράπεζά μου!!! Εγώ, που είχα prepaid κάρτα και μέσα είχε μόλις 1 ευρώ δε με άφηνε να συνεχίσω, λέγοντάς μου, ότι " my payment method was declined". Αντί να στο πει στα ίσια, ότι για να μπεις χρειάζονται 1,98 ευρώ (νομίζω τόσο είναι το ποσό), εγώ καθόμουν κι έψαχνα τί πληκτρολόγησα λάθος!!!! Γουστάρω τα προϊόντα της Apple, αλλά νομίζω αυτό είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από την Αpple. Θα ήθελα τις γνώμες σας!!
thalis Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Αυτό πρώτη φορά του ακούω, είσαι σίγουρος ότι χρεώνεσαι; και αν ναι σίγουρα από το itunes; μήπως είναι κάποια χρέωση της τράπεζας; Πως έβγαλες το συμπέρασμα για το 1,98 ευρώ;
giorgos_k Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Επειδή παρακολουθώ τη χρηματοπιστωτική μου κίνηση μέσω e-banking, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν χρεώθηκα για τη δημιουργία του λογαριασμού μου. Το ποσό βέβαια είναι μικρό κ ίσως μου διέφυγε, αλλά αμφιβάλλω..
darklordvader77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 τι να πω, κ γω τη δικια μου που ναι pre-paid δεν νομιζω να χα χρεωθει,γιατι θα το θυμονουν! τωρα αυτο αν ειναι για τους καινουργιους που εγγραφονται στο iTunes Store, αυτο δεν το γνωριζω...
waves Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Κι όμως παιδιά η χρέωση ισχύει. Η τράπεζα μου είπε: Το iTunes store προσπάθησε να χρεώσει το συγκεκριμένο ποσό Αυτό είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Έχω στείλει mail στο support της Apple και περιμένω απάντηση... Το ποσό είναι ανεπαίσθητο για αυτό δεν είναι εύκολα αντιληπτό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Έχω account στο iTunes και ουδέποτε μου χρεώθηκε οποιοδήποτε ποσό πέραν των ποσών για αγορά αγαθών και προϊόντων. Πρώτη φορά ακούω τέτοια χρέωση.
waves Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θα περιμένω την απάντηση της Apple και θα σας ενημερώσω. Διαβάζοντας αυτό, ίσως λύνεται η απορία μας... I have a question about a $1 charge on my statement. Like most merchants, iTunes places a $1 authorization hold to verify that your credit card is active when you update your billing information. This is not an actual charge and the bank will remove the hold.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.