mythodea Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής κομμάτι κώδικα: >$Date = array($_POST['Year'], $_POST['Month'], $_POST['Day'] ); $sql = "INSERT INTO phd_research VALUES (' ', ' ".$_POST['name']." ', ' ".$_POST['surname']." ', ' ".$_POST['title']." ', ' ".$_POST['research_project']." ', ' ".$Date." ')"; το οποίο μου δουλεύει μια χαρά και κάνει INSERT κανονικά όλα τα στοιχεία που του έχω ορίσει μέσα στο mysql ερώτημα εκτός από ένα. Το Date που είναι πίνακας δεν μου το αποθηκεύει σωστά στη βάση. Πρόκειται για έναν πίνακα τριών στοιχείων που το καθένα αντιπροσωπεύει: χρόνο, μήνα, μέρα. Πώς θα το κάνω να μου αποθηκεύει στη βάση αυτή την τριάδα; Πρέπει οπωσδήποτε να αποθηκεύσω την ημερομηνία με μορφή πίνακα, υπάρχει λόγος γι αυτό. Αν πχ ο πίνακας πάρει τις εξής τιμές από την φόρμα: $Date[]=(2009,05,07) εγώ θέλω ν' αποθηκεύσω στη βάση μου το εξής: '2009-05-07'. Πώς το κάνουμε αυτό;
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Χωρίς να είμαι σίγουρος για το ακόλουθο : $new_date = date_create($Date[0] . '-' . $Data[1] . '-' . $Data[2]); και περνάς στην SQL την μεταβλητή $new_date.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 'Εχω να κάνω τα παρακάτω σχόλια : 1) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην ελέγχεις τι περνάς μέσα στην βάση σου. Τα POST δεδομένα πάντα ελέγχουμε τι έχει πατήσει ο χρήστης (βέβαια για να μην φανώ και κακός μπορεί αυτό να το έχεις κάνει στην προηγούμενη φόρμα όπου τραβάς τα δεδομένα) 2) Και στο θέμα μας έστω ότι ο πίνακας είναι ο $date τότε κάνεις το εξής > $a = $date[0]; $a .= "-"; $a .= $date[1]; $a .= "-"; $a .= $date[2];
mythodea Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εντάξει, δεν είσαι και πολύ κακός...Τα δεδομένα της POST τα ελέγχω από πρίν με Javascripts από την προηγούμενη φόρμα!!
wolfakisevag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 φιλε ψαξε να βρεις ετοιμο javascript που περνει την ημερομηνια αμεσως. και μετα την περνας σε post! αν δεν κατάλαβες τι λέω δες σε αυτή την σελίδα που εχο φτιαξει http://www.villes-agnantema.gr/index2.htmlαπλος ψαξε να βρεις ενα που εχει την ημερομηνια οπως 8ες! π.χ. 2009-05-07.καπου το εχο δει αλλα δεν θυμαμαι σε πια σελίδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.