Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία forum

drd7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μονο επι πληρωμη, τετοιο domain name free δεν παιζουν. πάντως είναι πολύ φθηνο.

έχεις να μου προτείνεις κάποιο έστω και με πληρωμή?

thanks

Δημοσ.

Συγκεκριμενα δεν εχω κατι στο μυαλο μου, αλλα αν κανεις μια αναζητηση στο internet με λεξεις-κλειδια

αγορα domain name, αγορα web hosting θα βρεις εταιριες ελληνικες και ξενες.

Βρισκεις ποια σε συμφερει και κανεις την αγορα. Απο τιμες μπορεις να βρεις και με 10 ευρω τον χρονο.

Δημοσ.
Συγκεκριμενα δεν εχω κατι στο μυαλο μου, αλλα αν κανεις μια αναζητηση στο internet με λεξεις-κλειδια

αγορα domain name, αγορα web hosting θα βρεις εταιριες ελληνικες και ξενες.

Βρισκεις ποια σε συμφερει και κανεις την αγορα. Απο τιμες μπορεις να βρεις και με 10 ευρω τον χρονο.

thanks!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ναι.. πρόσφατα ηταν ένα post σχετικό εδώ (που επέτρεπαι) to domainsoy.gr και χωρίς διαφημίσεις έτοιμο forum

Δημοσ.
Ναι.. πρόσφατα ηταν ένα post σχετικό εδώ (που επέτρεπαι) to domainsoy.gr και χωρίς διαφημίσεις έτοιμο forum

ξερουμε ποιο ηταν?

μπορουμε να το βρουμε?

thanks

Δημοσ.

Αγόρασε ένα domain, δεν είναι ακριβό. 10 ευρώ κάνει το .com που θες και έτσι είναι και πιο σίγουρο.

Δημοσ.

Ακόμα και σε free webhost να σηκώσεις το forum πάρε domain οπωσδήποτε. Σε περίπτωση που θα θέλεις να μεταφέρεις το forum σε άλλο webhost δεν θα χάσεις τους επισκέπτες σου.

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζεις ένα να τελειώνεις;

Εγώ παντως δε πιστεύω οτι θα βρεθεί υπηρεσία που να κανει αγορά για σένα δωρεάν domain με κατάληξη .com κ.λπ.

Μονο ένα που δεν είναι σε στυλ subdomain και μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό, είναι σε .tk . Αλλά... Ας μην είμαστε και τόσο τσιγκουνηδεεεεες... Πάρε ένα... Δεν πιστεύω οτι είναι και πάρα πολλά τα 10-20 ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...