drd7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 παιδια θελω να φτιαξω ενα forum αλλα με καθαρο ονομα.πχ http://www.dimitris-forum.com. ξερει κανεις που θα μπορεσω να το φτιαξω free? thanks
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 μονο επι πληρωμη, τετοιο domain name free δεν παιζουν. πάντως είναι πολύ φθηνο.
drd7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 μονο επι πληρωμη, τετοιο domain name free δεν παιζουν. πάντως είναι πολύ φθηνο. έχεις να μου προτείνεις κάποιο έστω και με πληρωμή? thanks
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Συγκεκριμενα δεν εχω κατι στο μυαλο μου, αλλα αν κανεις μια αναζητηση στο internet με λεξεις-κλειδια αγορα domain name, αγορα web hosting θα βρεις εταιριες ελληνικες και ξενες. Βρισκεις ποια σε συμφερει και κανεις την αγορα. Απο τιμες μπορεις να βρεις και με 10 ευρω τον χρονο.
drd7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Συγκεκριμενα δεν εχω κατι στο μυαλο μου, αλλα αν κανεις μια αναζητηση στο internet με λεξεις-κλειδιααγορα domain name, αγορα web hosting θα βρεις εταιριες ελληνικες και ξενες. Βρισκεις ποια σε συμφερει και κανεις την αγορα. Απο τιμες μπορεις να βρεις και με 10 ευρω τον χρονο. thanks!!!!!!!!!
giorgos147 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Χμμμ... Σε free forum builders... Δεν έχεις επιλογή να κάνεις αγορά domain;
Seldimi Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ναι.. πρόσφατα ηταν ένα post σχετικό εδώ (που επέτρεπαι) to domainsoy.gr και χωρίς διαφημίσεις έτοιμο forum
drd7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ναι.. πρόσφατα ηταν ένα post σχετικό εδώ (που επέτρεπαι) to domainsoy.gr και χωρίς διαφημίσεις έτοιμο forum ξερουμε ποιο ηταν? μπορουμε να το βρουμε? thanks
silve Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Αγόρασε ένα domain, δεν είναι ακριβό. 10 ευρώ κάνει το .com που θες και έτσι είναι και πιο σίγουρο.
CyberCr33p Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ακόμα και σε free webhost να σηκώσεις το forum πάρε domain οπωσδήποτε. Σε περίπτωση που θα θέλεις να μεταφέρεις το forum σε άλλο webhost δεν θα χάσεις τους επισκέπτες σου.
drd7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 http://www.foroomy.com/index.mllxΝα το Δυστηχως δεν ειναι αυτο που ψαχνω.δεν ειναι καθαρο το πιο πανω. ειναι της μορφης "domain".foroomy.com
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γιατί δεν αγοράζεις ένα να τελειώνεις; Εγώ παντως δε πιστεύω οτι θα βρεθεί υπηρεσία που να κανει αγορά για σένα δωρεάν domain με κατάληξη .com κ.λπ. Μονο ένα που δεν είναι σε στυλ subdomain και μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό, είναι σε .tk . Αλλά... Ας μην είμαστε και τόσο τσιγκουνηδεεεεες... Πάρε ένα... Δεν πιστεύω οτι είναι και πάρα πολλά τα 10-20 ευρώ
Seldimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δυστηχως δεν ειναι αυτο που ψαχνω.δεν ειναι καθαρο το πιο πανω.ειναι της μορφης "domain".foroomy.com http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=308565&highlight=foroomy.com Δες το ποστ.. νομίζω κάπου το έλεγε το παιδί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.