Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα ηχεια τα z2300 ποια η γνωμη σου kevinb?Σκεφτομουνα κι εγω να τα παρω αλλα δεν ξερω τι να τα κανω τοσα watts.Σκεφτομουνα για τα harman kardon soundsticks ii ή για τα jbl creature ii.Ποια η γνωμη σας?Εχω ακουσει ειδικα για τα πρωτα οτι βγαζουν πολυ καθαρο ηχο.

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Για τα ηχεια τα z2300 ποια η γνωμη σου kevinb?Σκεφτομουνα κι εγω να τα παρω αλλα δεν ξερω τι να τα κανω τοσα watts.Σκεφτομουνα για τα harman kardon soundsticks ii ή για τα jbl creature ii.Ποια η γνωμη σας?Εχω ακουσει ειδικα για τα πρωτα οτι βγαζουν πολυ καθαρο ηχο.

ειμαι ευχαριστήμενος (δεν έχω και τις πιο τρελές απαιτήσεις γιατί μένω σε πολυκατοικία που στεγάζει αρκετές οικογένειες). Θα ευχαριστηθείς τη δύναμη του μπάσου του και εχουνε αρκετά καθαρό ήχο.

Δημοσ.

Τα Logitech Z2300 τα εχω στο σπιτι και τα Harman Kardon Soundsticks II και τα JBL Creature II τα εχω ακουσει πολλες φορες καθως τα εχουμε "στημενα" στο Apple Store (Θεσσαλονικης) οποτε εχω αποψη και για τρια ηχεια που σκεφτεσαι triggerman.

Τα Z2300, οπως εγραψε και ο kebinB, ειναι πολυ δυνατα και ο ηχος τους πολυ καλος. Αν μενεις παντως σε πολυκατοικια δεν μπορεις να εκμεταλευτεις την δυναμη τους :-( καθως μολις ανεβαζεις την ενταση δονειται ολο το διαμερισμα απο το μπασο (120Watt)... :devil:

Αν εχεις υπομονετικους γειτονες :-D και βλεπεις αρκετα ταινιες τα προτεινω ανεπιφυλακτα.

Τα Harman Kardon Soundsticks II φυσικα δεν ειναι τοσο δυνατα (απο 10Watt οι δυο δορυφοροι και 20Watt το subwoofer) οσο τα Logitech, η μεγιστη ενταση τους φτανει σε πιο γηινα επιπεδα, αλλα το πολυ θετικο τους (ειδικα για το επιπεδο τιμης στο οποιο βρισκονται) ειναι οτι ακομα και στην μεγιστη ενταση δημιουργειται ελαχιστος θορυβος. Σιγουρα αποτελουν μια εξαιρετικη επιλογη.

Ακομα για μενα ειναι και τα πιο ομορφα απο τα τρια ηχεια, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Τα JBL Creature II ειναι και αυτα αρκετα αξιολογα ηχεια, και σε επιδοσεις και σε εμφανιση, αλλα ειναι σιγουρα τουλαχιστον ενα "κλικ" κατω απο τα αλλα δυο.

Ειδικα αν τα ακουσεις στην μεγιστη ενταση τους καταλαβαινεις οτι αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για τα Soundsticks II.

Δημοσ.
Η βλακεία είναι ότι θέλει το 2.2.1 firmware..Με το 2.2 που έχω τσάμπα το αγόρασα

Δεν ξέρω αν στο έχουν πει, αλλά το update στην 2.2.1 είναι δωρεάν και πολύ εύκολο... :lol:

Δημοσ.

Ανανεώνω καθώς μου ήρθε επιτέλους το minidisplay to dvi και ενσωματώθηκε στο setup και η 32" Samsung.

dsc02671rpq.th.jpg

Αλήθεια, υπάρχει λόγος να μην την έχω μόνιμα συνδεδεμένη με το iMac? Το λέω γιατι ακόμα κ όταν δεν είναι η tv στην επιλογή HDMI 2(όταν βλεπω τηλεόραση πχ) ο iMac εξακολουθεί να την αναγνωρίζει.

Δημοσ.

πω ρε γιωργο μας τρελένειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

άφαντα τα καλώδια =( θα κλάψω.

και εγώ συνδέω το mbp με μια samsung 32'' αλλα γίνεται πανζουλισμός απο τα καλώδια ;ρ

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν στο έχουν πει, αλλά το update στην 2.2.1 είναι δωρεάν και πολύ εύκολο... :lol:

Χαίρω πολύ...Αλλά update, jailbreak κ ξαναπέρνα ό,τι έχεις περάσει: απαιτεί χρόνο κ όρεξη και δν ξέρω αν έχω. Ευχαριστώ για το tip πάντως:P

Δημοσ.

και εγώ συνδέω το mbp με μια samsung 32'' αλλα γίνεται πανζουλισμός απο τα καλώδια ;ρ

:-D ,θα σου πώ το μυστικό. Παρατήρησε αριστερά απτη τηλεόραση ανάμεσα με το τοίχο το λευκό κομμάτι που πάει απο πάνω μεχρι κάτω καθώς και τη κάσα της πόρτας..είναι κανάλια που έχουν μέσα 4x10m(ενα HDMI-->DVI κ ενα HDMI-->HDMI, δύο οπτικές ίνες) κ κάμποσα m UTP. Με λίγο μεράκι, ελέυθερο χρόνο κ καλή διάθεση μπορείς να κάνεις παπάδες ;)

Δημοσ.

dsc02671rpqw.jpg:lol::lol::lol::P

Δημοσ.
:lol::lol: , damn το είχα ξεχάσει αυτό. :lol: Έχω ενα ράφι να βάλω κατω απτη tv για να βολέψω το ps3 αλλά βαριέμαι :X

χαχαχα μια χαρα εισαι.

Το πρόβλημα μου εμένα ειναι τα 5.1 :mad:

Δημοσ.
Εννοείς οτι δν μπορείς να βολέψεις τα καλώδια του 5.1 στο χώρο σου?

μεσα εισαι. :cry:

εχω βαλει 2 προεκτάσεις και παλι θέλουν και αλλο.Επίσης πρεπει να γίνει εντοιχιζόμενο αλλα που όρεξη για σκάψιμο.

Αν εχεις καμία ιδεα :-)

btw ασχολείσαι με φενκ σουι?

Ο χώρος σου για γραφείο ειναι μια χαρα αλλα άνετα θα έπαιρνε και καμία μικρή γλαστρουλα η ενυδρειάκι. :-)

Δημοσ.
μεσα εισαι. :cry:

εχω βαλει 2 προεκτάσεις και παλι θέλουν και αλλο.Επίσης πρεπει να γίνει εντοιχιζόμενο αλλα που όρεξη για σκάψιμο.

Αν εχεις καμία ιδεα :-)

btw ασχολείσαι με φενκ σουι?

Ο χώρος σου για γραφείο ειναι μια χαρα αλλα άνετα θα έπαιρνε και καμία μικρή γλαστρουλα η ενυδρειάκι. :-)

Δν έχω ασχοληθεί ποτέ με διακόσμηση χώρων κ φενκ σουι. Έχοντας πατέρα ηλεκτρολόγο ήξερα τα κόλπα με τα κανάλια κ οτι έχει να κάνει με καλώδια. Έτσι λοιπόν αφού έβαλα προεκτάσεις όπου χρειαζόταν, εγκατέστησα τα κανάλια. Τώρα αυτό εξαρτάται απτο κάθε χώρο, στη περίπτωση μου βόλευε να βάλω τα καλώδια των ηχείων μέσα σε καναλάκι "μέσα" στο γύψινο της οροφής. Προφανώς κάπως πρέπει τα καλώδια να κατεβουν, στη περίπτωσή μου πίσω απο αυτή τη ντουλάπα:img0092adu.th.jpg όπου κ επικρατεί ενα χάος εκεί πίσω αλλα δν με απασχολεί επειδή δν πρόκειται να φανεί ποτέ.

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα καλώδια περνάνε όπως είπα μέσα απτο κανάλι-κάσα της πόρτας κ μπαίνουν μέσα στον πάγκο εργασίας που είναι πάνω ο iMac. Εδώ:img0093amq.th.jpg καταλαβαίνετε τι γίνεται μέσα στο πάγκο καθώς και το πλήθος των καλωδίων που έρχονται απτα κανάλια κ κατα συνέπεια δεν φαίνονται.

Στη περίπτωσή σου δν μπορεί να γίνει κάτι με κανάλι στο γύψινο ψηλά? ή με σιλικόνη και ημιδιαφανές καλώδιο ηχείων για να μπεί πάνω στο σοβατοπί?

Χμμ, αυτό που λές για γλάστρα δν με ενθουσιάζει αλλά το ενυδρείο μου αρέσει σαν ιδέα. Θα το τσεκάρω.. ;)

Δημοσ.

βασικά εχουν γινει πολλές αλλαγές στο ''γραφείο'' μου γιαυτο δεν τα εχω ακόμα εντοιχιζόμενα.

Ασε που αν τα βάλω πανω οπως λες θα χανουν σε απόδοση ειναι μικρά οσο να νε.

εχεις κανει και εσυ ομως πατέντες τρέλες.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...