haHa Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Οριστε και τα δικα μου: Πολυ ωραιο το πρωτο!! (λιγο το mouse ειναι παραφωνια)
iced Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τραγικο σεναριο: να κουνησουμε το mighty mouse και να δουλευει το partition των vista εκεινη την ωρα!! xaxaxaxaxa
Whiteyez Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τελικά x_vagos_x ακολούθησα τα λεγόμενα σου και έβαλα το κεντρικό ηχείο στο ράφι, ήταν ποιο εύκολο απότι περίμενα.
x_vagos_x Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Είναι πιο ωραίο έτσι... Τα καλωδιάκια στα αριστερά, για τι είναι; Ρωτάω συνέχεια για τα καλώδια γιατί μου την σπάνε απίστευτα. Δεν γίνεται να είναι όοοοοολα ασύρματα? Ή τουλάχιστον να μην φαίνονται;
Whiteyez Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Τα καλώδια στα αριστερά είναι για τα 2 πίσω ηχεία, πριν μερικές μέρες τα κάλυπτε ένα χαλί, τώρα που έφυγε δυστυχώς φαίνονται Και μένα μου τη σπάνε αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως θέλουμε..
giorgos_k Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Να ρίξω μια ιδέα τώρα που μιλάτε για καλώδια. Τα καλώδια των περιφερειακών ηχείων στο δωμάτιο μου τα έχω βάλει σε λεπτό καναλάκι το οποίο κ έχω χώσει στο κενό μεταξύ ταβανιού κ γύψινου(τα ηχεία είναι κρεμασμένα στις 4 πάνω γωνίες του δωματίου). Να μια φωτό απο το κανάλι πριν το χώσω στη θέση του: Θέλει λίγη δουλείτσα, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμ ανταμοίβει
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Όντος βγαίνει καλό αποτέλεσμα, τα ηχεία μου όμως δεν κάθονται καλά στις γωνίες..
giorgos_k Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εννοείς οτι η γεωμετρία του δωματίου είναι τέτοια που δν βολέυει να τα βάλεις στις γωνίες? Ρωτάω γιατί συμπτωματικά έχω τοποθετήσει z5500 σε τοίχο(με τρύπες,ούπα,βίδες) σε σπίτι φίλου. Τα z5500 μάλιστα είναι απτα ελάχιστα που έχω δεί να έχουν έτοιμες τρύπες για βίδες!
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δεν μπορούν να κοιτάνε εκεί που θέλω αν τα βάλω καρφωμένα στις γωνίες..οι βάσεις τους δεν είναι και απο τις καλύτερες
giorgos_k Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ναι αυτό με τις βάσεις το θυμάμαι, κάποιο-α νομίζω τα είχα βάλει κ ανάποδα στο τοίχο του φίλου για να κοιτάνε σωστά. No worries, δεν θα σκάσουμε κιόλας
Deargr Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Θέλει λίγη δουλείτσα, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμ ανταμοίβει Tην ταπετσαρια που την βρισκουμε ?
giorgos_k Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σε μεγάλα χρωματοπωλεία έχουν δειγματολόγια και με παραγγελία σου φέρνουν αυτό που θές. Αν είσαι Αθήνα πες μου να σου πώ που είναι αυτό που πήγα εγώ(Ν.Ηράκλειο)
triggerman Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Βλεπω αυτο το wallpaper απο interfacelift το τιμησαμε πολλοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα