Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εχμ... κερδίζει πόντους τώρα με τα νέα δεδομένα

Τωρα που σου τραβηξα την προσοχη, μπορω να σου αποκαλυψω κ αυτο που εκρυβα τοση ωρα:

ειναι glossy!

Για δουλεια σε γραφειο με ασπρα φωτα δεν κανει, αλλα για το σπιτι-δωματιο ισως κανει.

Υ.Γ.: Εχει κ καμερα,μικροφωνο,usb hub, card reader,brightness sensor, hdmi..

Επεξ/σία από haHa
  • Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού έχει την Dell που είναι και κορυφή τι λέμε για Samsung και HP..Η εξωτερική εμφάνιση δεν λέει τίποτα. Ωραίο το φωτάκι πάντως, έξυπνο.

Δημοσ.
Τωρα που σου τραβηξα την προσοχη, μπορω να σου αποκαλυψω κ αυτο που εκρυβα τοση ωρα:

ειναι glossy!

:lol: :lol: :lol:

Mac- ριά από μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δες και πώς φαίνεται από κάτω έτσι όπως την έχει φωτογραφήσει..ΤΝ ολέ!

Ακριβως..

Ειναι tn..

Αλλα με 280 ευρω μην περιμενετε παραπανω για 25.5" οθονη..

Εδω ο iMac των 1160 ευρω εχει tn 20" οθονη..

Η hp αυτη εχει κ πολυ βολικο brightness sensor ωστε να προσαρμοζεται η φωτεινοτητα αναλογα με το φως..(πχ το βραδυ να πεφτει για να μην κουραζει τα ματια κ το πρωι-μεσημερι που εχει πιο πολυ φως να αυξανει)

Οπως πχ στα φορητα ή στις eizo οθονες.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Ωραία setup-ια έχετε.

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και εγώ το μαύρο "αιρετικό" setup μου (hackintosh), όταν βρω χρόνο για photos. Ωστόσο σκέφτομαι να το κάνω all-white mac-like, με δικό μου βάψιμο, οπότε έτσι κι αλλιώς σύντομα θα αλλάξει.

haHa, εσύ δεν ψαχνόσουν να διώξεις το iPhone? Άλλαξες γνώμη?

Δημοσ.
Ακριβως..

Ειναι tn..

Αλλα με 280 ευρω μην περιμενετε παραπανω για 25.5" οθονη..

Εδω ο iMac των 1000 ευρω εχει tn 20" οθονη..

Ναι αλλά είναι iMac δεν είναι μόνο οθόνη.

Δημοσ.
Εδω ο iMac των 1000 ευρω εχει tn 20" οθονη..

Καλά αυτό είναι ΤΟ ανέκδοτο..Και εγώ 24άρα ΤΝ έχω..Απλά λέω ότι ο Whiteyez έχει πολύ ανώτερη οθόνη ήδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
...

haHa, εσύ δεν ψαχνόσουν να διώξεις το iPhone? Άλλαξες γνώμη?

Οχι ,δεν το αλλαζω με τιποτα!

Αυτο που ψαχνομουν να δωσω(κ εδωσα, αλλα σε λιγο καιρο ισως εχω κι αλλο ενα σφραγισμενο για διωξιμο) ηταν ενα δευτερο iPhone που ειχα παρει απο επιδοτηση....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:59 ----------

Ναι αλλά είναι iMac δεν είναι μόνο οθόνη.

Φυσικα, απλα 1160 ευρω για μηχανημα με μικρη (20"), μετριοτατη(tn) οθονη ειναι too much.

Δεν συνεκρινα τα 280 ευρω της οθονης με τα 1160 ευρω του iMac 20", απλα λεω οτι ακομα κ ακριβα μηχανηματα οπως ο iMac 20" (γιατι δεν ειναι φθηνο ενα συστημα των 1160 ευρω) εχουν tn οθονες κ μαλιστα πολυ μικροτερες..

Σκεψου οτι παιρνεις ενα mac mini μαζι με μια τετοια 25.5" οθονη ή ενα τετραπυρηνο pc με καλη καρτα γραφικων κλπ.

Πολυ offtopic ειμαστε..Μηπως να μεταφερθουν αλλου τα μηνυματα?

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Συνήθως το MacBook μου βρίσκεται στο σαλόνι, πάνω σ' ένα τραπεζάκι ΙΚΕΑ (ταιριαστού χρώματος) για browsing από τον καναπέ: :-D

3508365370_69fcb57923_b.jpg

Όταν χρειάζεται να κάνω "σοβαρότερη" δουλειά, το MacBook συνδέεται στην 20" Philips 200WP, το Apple Wireless Keyboard και το Logitech MX1000 που βρίσκονται "κρυμμένα" σ' ένα ντουλάπι δικής μου σχεδίασης. Η πόρτες του ντουλαπιού ανοίγουν προς τα πάνω και κάτω ενώ η κάτω πόρτα παίζει και το ρόλο του γραφείου:

3508362928_b67787b685_b.jpg

3508363560_5ce1a1f3c8_b.jpg

Τέλος, το MacMini βρίσκεται μόνιμα συνδεδεμένο με την 40" TV και παίζει το ρόλο του Media Center, χάρη στο πολύ καλό Plex:

3508366250_199c97c423_b.jpg

Δημοσ.

Ωραίο customization georgeadams, το επιπλάκι μεγάλη πατέντα. Και η 40R86(έχω την 32" και είναι υπέροχη) σε συνδυασμό με macmini & wii θα δίνουν ρέστα. Well done!!!

Δημοσ.

Ναι και το δικό μου σύστημα.

Πρόκειται για έναν osx86 υπολογιστή (hackintosh), με cpu Intel C2D E8200, 4GB RAM, 8400GS 256MB γραφικά, και 2 sata δίσκους των 80GB (Leopard) και 200GB (Time Machine, Windows partition, Ubuntu Partition), όλα αυτά πάνω σε μια Gigabyte P35-DS3L.

p1000625.th.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...