Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, καιρό είχε να παίξει το θέμα, οπότε, αφού κατάφερα να καθαρίσω λίγο το σπίτι και αφού θυμήθηκα να βγάλω και μια φωτό, ορίστε λοιπόν.

Να τονίσω το μικρό σκαμπό με τα μαξιλαράκι-κληρονομιά από τη γιαγια (?) το οποίο είναι για να απλώνω την "αρίδα" μου, δηλαδή τα πόδια μου (κατευθείαν στο ξύλο δε λέει, πονάει). Επιπλέον έχει και άλλες χρήσεις, φαγητό κτλ κτλ.

Στα αριστερά βλέπετε το macbook pro, συνδέεται με την HDTV, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Η βάση (στην οποία κάθεται και τώρα δε φαίνεται) είναι μονίμως εκεί εκτός και αν έρθει κόσμος στο σπίτι :)

Ξέρω, θα πείτε, γιατί δεν έχεις wireless keyboard / mouse. Η απάντηση είναι απλή: Παίζω games και όσες φορές χρησιμοποίησα wireless, πάντα είχα προβλήματα.

Για το πώς είναι στη δουλειά, στο γραφείο, δεν ανεβάζω φωτό, είναι απλά ένα macbook πάνω σε ένα γραφείο με χαρτιά και τίποτα άλλο :)

img0638o.th.jpg

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hi χιονισμένοι και χιονισμένες...

Ορίστε κι από εμένα:

Γραφείο - iMac

5509740163_64618e751a_b.jpg

Media Center - Hackintosh

5509742575_c5480f13b3_b.jpg

Όποιος έχει όρεξη, ορίστε και το flickr Photostream μου.

Δημοσ.

καλα ετσι χυμα το εχεις ???

στην αρχη δεν εβρισκα το κουτί που ήθλεα να βάλω. τρεις μηνες τώρα το συνήθησα και μου αρεσει χα :D άσε δεν ξέρω μετα πως μπουν τα καλώδια της Display γιατί ειναι κοντά αμα πάρω το κουτί.

• 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...