BlackScorpionX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Λοιπόν, καιρό είχε να παίξει το θέμα, οπότε, αφού κατάφερα να καθαρίσω λίγο το σπίτι και αφού θυμήθηκα να βγάλω και μια φωτό, ορίστε λοιπόν. Να τονίσω το μικρό σκαμπό με τα μαξιλαράκι-κληρονομιά από τη γιαγια (?) το οποίο είναι για να απλώνω την "αρίδα" μου, δηλαδή τα πόδια μου (κατευθείαν στο ξύλο δε λέει, πονάει). Επιπλέον έχει και άλλες χρήσεις, φαγητό κτλ κτλ. Στα αριστερά βλέπετε το macbook pro, συνδέεται με την HDTV, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Η βάση (στην οποία κάθεται και τώρα δε φαίνεται) είναι μονίμως εκεί εκτός και αν έρθει κόσμος στο σπίτι Ξέρω, θα πείτε, γιατί δεν έχεις wireless keyboard / mouse. Η απάντηση είναι απλή: Παίζω games και όσες φορές χρησιμοποίησα wireless, πάντα είχα προβλήματα. Για το πώς είναι στη δουλειά, στο γραφείο, δεν ανεβάζω φωτό, είναι απλά ένα macbook πάνω σε ένα γραφείο με χαρτιά και τίποτα άλλο
x_vagos_x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Hi χιονισμένοι και χιονισμένες... Ορίστε κι από εμένα: Γραφείο - iMac Media Center - Hackintosh Όποιος έχει όρεξη, ορίστε και το flickr Photostream μου.
actorius Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εξήγησε λίγο τη δεύτερη φωτό! hackintosh μάλλον;
kebinB Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 hackintosh connected @ apple 24 cinema display macbook c2d unibody
kebinB Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 καλα ετσι χυμα το εχεις ??? στην αρχη δεν εβρισκα το κουτί που ήθλεα να βάλω. τρεις μηνες τώρα το συνήθησα και μου αρεσει χα άσε δεν ξέρω μετα πως μπουν τα καλώδια της Display γιατί ειναι κοντά αμα πάρω το κουτί.
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 καλα, τι εχει φτιαξει... http://osxdaily.com/2011/10/01/mac-setups-5-screens-a-macbook-pro/
x_vagos_x Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αυτό ήταν το βουητό που άκουγα προχθές; Κακόμοιρο MBP
Skierpetros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν είναι και πολύ καλή ανάλυση... Το μόνιτορ είναι η Dell U2410 και άπλα μαμαει
axinosgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Η hackintosh γωνιά μου με apple συσκευές , μέχρι να μπορέσω να πάρω το original....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα