kebinB Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αλλαγή οθόνης και mouse...asap Ahhahah οπωσδήποτε.
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα Να και το δικο μου Οτι πρεπει για τις καθημερινες αναγκες Καταραμένοι αριστερόχειρες! Πλάκα κάνω, καλορίζικο. Ωραίο minimal setup.
giorgos_k Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ενημερώνω το thread καθώς πρόσθεσα στο γραφείο μου το Mtable της Just Mobile σαν βάση για το imac μου. Ο λόγος ήταν κυρίως γιατι πολλές φορές έβρισκα τον εαυτό μου να πετάει το πληκτρολόγιο δεξιά κ αριστερά ώστε να κάνω χώρο για διάβασμα, φαΐ κλπ. Το αποτέλεσμα: Περισσότερες foto της Mtable: Πολύ στιβαρή κατεσκευή, ωραίο design και όπως φαίνεται κ απο τις φωτογραφίες αφήνει χώρο για πρόσβαση σε όλες τις θύρες του macbook(μέχρι 15" υποστηρίζει) ενώ εσωτερικά έχει και "μαξιλαράκια" για να μην γδαρθεί το laptop. Θα ανεβάσω κ άλλη μια φωτό με το macbook όταν το φέρω σπίτι να δείτε πως δένει με τη βάση. Edit: Μου κόστισε 69€, και το αγόρασα απτα Fnac The Mall. Στο ebay δεν το βρήκα, στο amazon πιο ακριβά με τα μεταφορικά. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2010 από giorgos_k
giorgos_k Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, είναι όντως όμορφο και πάνω απ' όλα πρακτικό. Ενημερώνω κ το αρχικό post με τιμές κλπ
S2Katana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ενημερώνω το thread καθώς πρόσθεσα στο γραφείο μου το Mtable της Just Mobile σαν βάση για το imac μου. Ο λόγος ήταν κυρίως γιατι πολλές φορές έβρισκα τον εαυτό μου να πετάει το πληκτρολόγιο δεξιά κ αριστερά ώστε να κάνω χώρο για διάβασμα, φαΐ κλπ. Το αποτέλεσμα: [ATTACH]27653[/ATTACH] [ATTACH]27654[/ATTACH] Περισσότερες foto της Mtable: [ATTACH]27655[/ATTACH] [ATTACH]27649[/ATTACH] [ATTACH]27650[/ATTACH] [ATTACH]27651[/ATTACH] [ATTACH]27652[/ATTACH] Πολύ στιβαρή κατεσκευή, ωραίο design και όπως φαίνεται κ απο τις φωτογραφίες αφήνει χώρο για πρόσβαση σε όλες τις θύρες του macbook(μέχρι 15" υποστηρίζει) ενώ εσωτερικά έχει και "μαξιλαράκια" για να μην γδαρθεί το laptop. Θα ανεβάσω κ άλλη μια φωτό με το macbook όταν το φέρω σπίτι να δείτε πως δένει με τη βάση. Edit: Μου κόστισε 69€, και το αγόρασα απτα Fnac The Mall. Στο ebay δεν το βρήκα, στο amazon πιο ακριβά με τα μεταφορικά. Φαντάζομαι πως δεν χωράει Mac Mini από κάτω, σωστά?
giorgos_k Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Nop, no wayyy. Απο πάνω μόνο δίπλα με τη Cinema Display ή με παρόμοιων διαστάσεων οθόνη..
kebinB Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 γιώργο πρωσοπικά δεν μου έκατσε καλα ;/ γούστα είναι αυτά
giorgos_k Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 γιώργο πρωσοπικά δεν μου έκατσε καλα ;/ γούστα είναι αυτά Σίγουρα η εμφάνιση είναι υποκειμενική Η πρακτικότητα, ειδικά στη περίπτωση που κάποιος εχει μόνο laptop + εξ. οθόνη, το καθιστά ιδανικό στα μάτια μου Cool... Γουσταρω...!!!
S2Katana Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Nop, no wayyy. Απο πάνω μόνο δίπλα με τη Cinema Display ή με παρόμοιων διαστάσεων οθόνη.. Nαι, ναι, απλά έλεγα μήπως κέρδιζε χώρο...
gtctsiamp Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ξέρω ότι είναι off-topic μιας και βάζουμε μόνο δικά μας setup αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην σας το δείξω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nlWx1cDvDs4&feature=related[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oqVQNE3WscU&feature=channel[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hmScwbqNmxU&feature=channel[/ame] Τώρα κράξτε τον όπως κάνουν όλοι στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα