kebinB Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 \ είπε: αλλαγή οθόνης και mouse...asap Ahhahah οπωσδήποτε.
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 gnu είπε: Καλημερα Να και το δικο μου Οτι πρεπει για τις καθημερινες αναγκες Καταραμένοι αριστερόχειρες! Πλάκα κάνω, καλορίζικο. Ωραίο minimal setup.
giorgos_k Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ενημερώνω το thread καθώς πρόσθεσα στο γραφείο μου το Mtable της Just Mobile σαν βάση για το imac μου. Ο λόγος ήταν κυρίως γιατι πολλές φορές έβρισκα τον εαυτό μου να πετάει το πληκτρολόγιο δεξιά κ αριστερά ώστε να κάνω χώρο για διάβασμα, φαΐ κλπ. Το αποτέλεσμα: Περισσότερες foto της Mtable: Πολύ στιβαρή κατεσκευή, ωραίο design και όπως φαίνεται κ απο τις φωτογραφίες αφήνει χώρο για πρόσβαση σε όλες τις θύρες του macbook(μέχρι 15" υποστηρίζει) ενώ εσωτερικά έχει και "μαξιλαράκια" για να μην γδαρθεί το laptop. Θα ανεβάσω κ άλλη μια φωτό με το macbook όταν το φέρω σπίτι να δείτε πως δένει με τη βάση. Edit: Μου κόστισε 69€, και το αγόρασα απτα Fnac The Mall. Στο ebay δεν το βρήκα, στο amazon πιο ακριβά με τα μεταφορικά. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2010 από giorgos_k
giorgos_k Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, είναι όντως όμορφο και πάνω απ' όλα πρακτικό. Ενημερώνω κ το αρχικό post με τιμές κλπ
S2Katana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 giorgos_k είπε: Ενημερώνω το thread καθώς πρόσθεσα στο γραφείο μου το Mtable της Just Mobile σαν βάση για το imac μου. Ο λόγος ήταν κυρίως γιατι πολλές φορές έβρισκα τον εαυτό μου να πετάει το πληκτρολόγιο δεξιά κ αριστερά ώστε να κάνω χώρο για διάβασμα, φαΐ κλπ. Το αποτέλεσμα: [ATTACH]27653[/ATTACH] [ATTACH]27654[/ATTACH] Περισσότερες foto της Mtable: [ATTACH]27655[/ATTACH] [ATTACH]27649[/ATTACH] [ATTACH]27650[/ATTACH] [ATTACH]27651[/ATTACH] [ATTACH]27652[/ATTACH] Πολύ στιβαρή κατεσκευή, ωραίο design και όπως φαίνεται κ απο τις φωτογραφίες αφήνει χώρο για πρόσβαση σε όλες τις θύρες του macbook(μέχρι 15" υποστηρίζει) ενώ εσωτερικά έχει και "μαξιλαράκια" για να μην γδαρθεί το laptop. Θα ανεβάσω κ άλλη μια φωτό με το macbook όταν το φέρω σπίτι να δείτε πως δένει με τη βάση. Edit: Μου κόστισε 69€, και το αγόρασα απτα Fnac The Mall. Στο ebay δεν το βρήκα, στο amazon πιο ακριβά με τα μεταφορικά. Φαντάζομαι πως δεν χωράει Mac Mini από κάτω, σωστά?
giorgos_k Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Nop, no wayyy. Απο πάνω μόνο δίπλα με τη Cinema Display ή με παρόμοιων διαστάσεων οθόνη..
kebinB Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 γιώργο πρωσοπικά δεν μου έκατσε καλα ;/ γούστα είναι αυτά
giorgos_k Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 kebinB είπε: γιώργο πρωσοπικά δεν μου έκατσε καλα ;/ γούστα είναι αυτά Σίγουρα η εμφάνιση είναι υποκειμενική Η πρακτικότητα, ειδικά στη περίπτωση που κάποιος εχει μόνο laptop + εξ. οθόνη, το καθιστά ιδανικό στα μάτια μου vag3d είπε: Cool... Γουσταρω...!!!
S2Katana Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 giorgos_k είπε: Nop, no wayyy. Απο πάνω μόνο δίπλα με τη Cinema Display ή με παρόμοιων διαστάσεων οθόνη.. Nαι, ναι, απλά έλεγα μήπως κέρδιζε χώρο...
gtctsiamp Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ξέρω ότι είναι off-topic μιας και βάζουμε μόνο δικά μας setup αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην σας το δείξω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nlWx1cDvDs4&feature=related[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oqVQNE3WscU&feature=channel[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hmScwbqNmxU&feature=channel[/ame] Τώρα κράξτε τον όπως κάνουν όλοι στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα