Street-Fighter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για καμπούρα δε το βλέπω. Για αυτό έχουμε τον τοίχο/καναπέ πίσω.Τα γόνατά μου ίσως κάτι να πάθουν Ωχ ρε μήπως εισαι απο αυτές :lol: Oxι δεν λεω για το αρκούδι φυσικά αλλα για τα ροζ πατουσάκια του :lol::lol::lol:
hasodikis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τι Macbook και τρίχες..Αρκούδος μεγάλος+μικρός ftw!! (Aμάν πια μ'αυτά τα βαρύγδουπα για τον γυναικείο ιμπεριαλισμό..Αν δεν υπήρχε κι αυτό το touch θηλυκότητας...-ΟΚ δεν θα'βαζα τον συγκεριμένο XXL αρκούδο στο καθιστικό αλλά περί ορέξεως..) Πολύ ωραίο πάντως το σύνολο Cue! Αυτό που μάλλον έχει σημασία αγαπητή μου συνάδελφε είναι ότι, όπως και η ίδι άλλωστε ομολόγησες, μπορεί να μην έβαζες τον συγκεκριμένο αρκούδο....... αλλά σίγουρα κάτι θα έβαζες. Ι rest my case
Nomikaria Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μα δεν το αρνήθηκα..Εννοείται πως κάτι-ροζ μάλλον,η αδυναμία στην Kitty δεν κρύβεται-θα έβαζα.. Το μικρό αρκουδάκι πάντως είναι τέλειο!
skywritergr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ε όχι, αρκούδο σαν του αγαπητού συνφορουμίτη θα έβαζα, αλλά kitty είναι too much. Είναι μέγιστη πτώση!! Πάντος το μινιμαλ σαλόνι σου Cue μ'αρέσει, πραγματικά λείπει μόνο ένα τζάκι στην γωνία, λουκάνικο μέσα και ρακί απέξω. Μια χαρά....
Street-Fighter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πάντος το μινιμαλ σαλόνι σου Cue μ'αρέσει, πραγματικά λείπει μόνο ένα τζάκι στην γωνία, λουκάνικο μέσα και ρακί απέξω. Μια χαρά.... Ναι και ο ταμτακος απο κατω να φωνάζει εδω καλές πατάτες!
skywritergr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι και ο ταμτακος απο κατω να φωνάζει εδω καλές πατάτες! Εγώ πάντως όποτε βλέπω φλοκάτη το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι λουκάνικο, τζάκι, κρασί και.... ξέρεις. Τώρα αν εσένα σου φαίνεται βουκολικό τότε απλά να σου πω ότι χάνεις...!
Street-Fighter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως όποτε βλέπω φλοκάτη το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι λουκάνικο, τζάκι, κρασί και.... ξέρεις. Τώρα αν εσένα σου φαίνεται βουκολικό τότε απλά να σου πω ότι χάνεις...! Επειδή αρπάζει εύκολα?
elven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μ αρέει η φλοκάτη Στην πρώτη φώτο μου φάνηκε πολύ μεγάλο για 13αρι και λίγο μικρότερο απο 15αρι. Ούτε στο 50-50 δεν κερδίζω,δεν ξαναπαίζω στοίχημα
georgeadams Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Η συζήτηση έχει ξεφύγει. Υπενθυμίζω πως ο τίτλος του θέματος είναι "Our Apple setup/workstation". Σας παρακαλώ να μείνετε στο θέμα.
@_zerocool Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) update Βρήκα φθηνή απομίμηση της Apple Led Cinema Display για να δέσει το γραφείο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2009 από @_zerocool
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Να και το δικο μου. Συγγνωμη για την ποιοτητα των φοτος αλλα βαριεμαι να βγαλω την ψηφιακη.
Nimrod7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 MacPro 2006 Quad 2,66, 8GB Ram, Snow Leopard ... Αντέχει καλά ακόμη, του χρόνου Upgrade...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 και οι 2 Eizo?
darklordvader77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Respect!!! Πολύ ψυχεδέλεια!! Γουσταρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα