vag3d Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 @KebinB Τα παιδιά έχουν δίκιο. 1. Μακρυά απο μαγνητικά πεδία. 2. Μακρυά από δονήσεις και κραδασμούς. 3. Μακρυα απο υγρασία. *(πχ. δεν στήνουμε το computer στο μπανιο μόνιμα...χιχιχι...looolll) Εγώ στην θέση σου θα το έβαζα οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που το έχεις... Και εγώ έχω κόλλημα με τα καλώδια, αν και δεν μπορώ να πω οτι έχω κάνει "κάτι το ιδιαίτερο" (κάποια κίνηση συμμαζέματος) για αυτά στο Desktop μου. Πάλι χάλια φαίνονται...!!! Πχ. έχω δέσει με δεματικά όσα καλώδια μπορούσα αλλά πάλι γίνεται χαμός....!!!
Street-Fighter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ έχω κόλλημα με τα καλώδια, αν και δεν μπορώ να πω οτι έχω κάνει "κάτι το ιδιαίτερο" (κάποια κίνηση συμμαζέματος) για αυτά στο Desktop μου. Πάλι χάλια φαίνονται...!!! Πχ. έχω δέσει με δεματικά όσα καλώδια μπορούσα αλλά πάλι γίνεται χαμός....!!! και αν εχεις και 5.1 ακομα χειρότερα τα πράγματα η μαγκιά ειναι να βάλεις το γραφείο σου κολλημένο στον τυχο ετσι ωστε να μην βλέπεις τοσο τα καλώδια και με μια ταινία να τα κολλήσεις στο γραφείο πάνω.
kebinB Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 σαν φυλλάδιο του Ικέα είναι... ωραίο ξηαηαηαηηαηαηαηηαηαηαηα
hasodikis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μιας και μπήκαν τα κρύα στην Κρήτη χμμμμμ..... ωραίο και εξόχως βουκολικό..... έτσι κατάχαμα ... πάνω στη φλοκάτη στις μαξιλάρες.... κρύο γαρ καιρός για δύο (εσύ και το macbook βεβαίως)...... ένα τζάκι βάλε και έρχομαι για ρακές... βάζω εγώ τα λουκάνικα και το δεύτερο macbook (..... θυλικού γένους έμβυα όντα.... απαγορέυονται)
Cue Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 σαν φυλλάδιο του Ικέα είναι... ωραίο Τα φυλλάδια του ΙΚΕΑ δεν έχουν καλώδια hasodikis ότι λέμε δε ξελέμε. Το τζάκι θα μπει στο γκρέμισμα.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μιας και μπήκαν τα κρύα στην Κρήτη πρόσεχε μην πάθεις καμιά καμπούρα μην κάθεσαι εκει με τις ώρες Άδειο αλλα ζεστό το workstasion σου btw:-)
Cue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πρόσεχε μην πάθεις καμιά καμπούρα μην κάθεσαι εκει με τις ώρες Άδειο αλλα ζεστό το workstasion σου btw:-) Για καμπούρα δε το βλέπω. Για αυτό έχουμε τον τοίχο/καναπέ πίσω. Τα γόνατά μου ίσως κάτι να πάθουν Ευπρόσδεκτοι όσοι αρέσκονται στο software development elven το 13άρι.
hasodikis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 (αν μου επιτρέπετε να κανω ολίγη πλάκα) Ρε cue..... άστο αγόρι μου ... το μετάνιωσα για τις ρακές και τα λουκάνικα... Βλέπω αυτό το τεράστιο τριχωτό αρκούδι με τις καρδούλες στα πόδια του (καλά θα πέσω από την καρέκλα από τα γέλια) και κάτι μου κάνει για απογευματινό τσάι με με ταρτάκια μπισκοτάκια, σεμεδάκια, ελαφρύ κουτσομπολιό, γελάκια και δε συμμαζεύεται. Σπάσε βρε τα δεσμά του λούτρινου και της καρδούλας..... βενζίνη και στουπί στα λούτρινα. (....ψυθιρίζοντας....) αν πάλι είσαι εγκλωβισμένος, υπόδουλος της γυναικείας ιμπεριαλιστικής δικτατορίας της εσωτερικής διακόσμησης, δώσε διεύθυνση και στέλνω άμεσα ομάδα διάσωσης. Αν η ιμπεριαλίστρια κατοικεί στο χώρο αυτό... δυστυχώς είναι πολύ αργά για σενα και λυπάμαι ... ... ζωή σε λόγου, μας μακριά από λουτρινα και κόκκινες κουρτίνες.... Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Ένας πρόσφατα ελευθερωθείς υ.γ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:23 ---------- Σημείωση .....: Το μικρό αρκούδι στα πόδια του μεγάλου συμβολίζει κάτι? είναι ένα μηνυμα που πρέπει να πάρεις? Επαναλαμβάνω..... στειλε pm και ερχόμαστε με σκοινιά σκάλες και λοιπά σύνεργα
Cue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χαχααχχαχαχα. Όσοι έχουν γυναίκα μέσα στο σπίτι (αρκεί να πηγαινοέρχεται, δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη) γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς. Έτσι και εγώ. Για να κάνω το κομμάτι μου υποχώρησα στο να έχω ένα λούτρινο μαζί με το Macbook. Οι "κόκκινες" (μπορντό για την ακρίβεια) κουρτίνες από καραβόπανο όμως είναι δικιά μου έμπνευση για να είμαι ειλικρινής και δίνουν αυτή την ζεστασιά. Το μικρό αρκούδι είναι Σκοτζέζικο και ευελπιστώ να μην σημαίνει κάτι! υγ. Άμα σε φέρνει σε αμηχανία το λούτρινο που θα σε κοιτάει στα μάτια όταν πίνεις την ρακί να μου το πεις. Τα σφηνοπότηρα απ' ότι βλέπεις είναι έτοιμα.
hasodikis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χαχααχχαχαχα. Όσοι έχουν γυναίκα μέσα στο σπίτι (αρκεί να πηγαινοέρχεται, δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη) γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς. Ο συμβιβασμός είναι το περιτύλιγμα της υποταγής. Έτσι και εγώ. Για να κάνω το κομμάτι μου υποχώρησα στο να έχω ένα λούτρινο μαζί με το Macbook σιγά μη δεν έκανες έτσι και εσύ.... η κατάρα του ανδρικού φύλου.. να άγεται και να φέρεται. Οι "κόκκινες" (μπορντό για την ακρίβεια) κουρτίνες από καραβόπανο όμως είναι δικιά μου έμπνευση για να είμαι ειλικρινής και δίνουν αυτή την ζεστασιά. Αντιλαμβάνεσθε αγαπητοί φίλοι τη διαβρωτική επιρροή του γυναικείου ιμπεριαλισμού στην ανδρική πνευματική ανεξαρτησία. Μόνο του... πλέον οδηγείται το θύμα μας σε επιλογές που επιβεβαιώνουν της προηγηθείσες επιλογές της θύτριας. (βάλτε και στη συνταγη το καταφανές Σύνδρομο Στοκχόλμης). Το μικρό αρκούδι είναι Σκοτζέζικο και ευελπιστώ να μην σημαίνει κάτι! Να ευελπιστείς εσύ .. να ευελπιστείς.. οταν έρθει η κεραμίδα στο κεφάλι .... τότε να σε δω... γιατί θα έρθει. Αφού δεν το αντιλαμβάνεσαι μονος σου, αναγκάζεις την αθώα θύτρια να σε αναγκάσει να το καταλάβεις... Εκτός και αν εσύ το έβαλες εκεί... οπότε σκίζω τα πτυχία μου και αυτοκτονώ αμέσως. υγ. Άμα σε φέρνει σε αμηχανία το λούτρινο που θα σε κοιτάει στα μάτια όταν πίνεις την ρακί να μου το πεις. Τα σφηνοπότηρα απ' ότι βλέπεις είναι έτοιμα. Όταν μου βάζεις ρακοπότηρα μπροστά σε ένα αρκούδο μα κοκκινες καρδούλες, ακυρώνεις τη χρήση τους. τα μετατρέπεις σε εξαρτήματα βεντούζας για την πλάτη του αρκούδου. (:devil::devil::lol::lol::devil::devil:)
Nomikaria Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τι Macbook και τρίχες..Αρκούδος μεγάλος+μικρός ftw!! (Aμάν πια μ'αυτά τα βαρύγδουπα για τον γυναικείο ιμπεριαλισμό..Αν δεν υπήρχε κι αυτό το touch θηλυκότητας...-ΟΚ δεν θα'βαζα τον συγκεριμένο XXL αρκούδο στο καθιστικό αλλά περί ορέξεως..) Πολύ ωραίο πάντως το σύνολο Cue!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα