Whiteyez Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο, λατρεύω τα macbook σε αυτά τα stand. Routeraki είναι αυτό ανάμεσα στην οθόνη και το macbook;
@_zerocool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο, λατρεύω τα macbook σε αυτά τα stand. Routeraki είναι αυτό ανάμεσα στην οθόνη και το macbook; Seagate Freeagent 1tb. ΥΓ: Το stand μαμάει!!!!
soiramk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δύο ερωτησούλες! 1) Το monitor το έχεις συνδέσει κατευθείαν? Δε χρειάζεται mini display port? 2) Αλήθεια κάνα link για το stand...?
@_zerocool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 1) Δεν γίνεται κατευθείαν, έχω mini display port. 2) http://www.raindesigninc.com/mstand.html Είναι ιστορία να το βρεις, μεταφορικά έχει 50e από εκεί. Ebay δεν είχα βρει κανέναν, αλλά το έχει και το amazon. Αν έχεις κάνα γνωστό Γερμανία ή Αγγλία και να σου το στείλουν.
kpartsi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο, λατρεύω τα macbook σε αυτά τα stand. Routeraki είναι αυτό ανάμεσα στην οθόνη και το macbook; Seagate Freeagent 1tb. ΥΓ: Το stand μαμάει!!!! Μάλλον εννοεί την βάση Belkin για iPod/iPhone Πάντως πολύ ωραία έχεις τακτοποιείσει το γραφείο σου και όντως το stand υπέροχο. Το link μάλλον θα μου χρειαστεί
vag3d Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα καινούργιο γραφείο και άλλαξα set up. Πως σας φαίνεται; Γουστάρω τρελά...!!! Πολύ όμορφο και συμμαζεμένο...!!!
giorgos_k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα καινούργιο γραφείο και άλλαξα set up. Πως σας φαίνεται; Nice & clean, μου αρέσει πολύ! Ακριβώς όπως ενα πισόκουτο(pc)-περιφερειακά-καλώδια μακαρόνια κλπ.. Το stand μεταμορφώνει τελείως το macbook λέμεε, τα σπάει! Μπράβο!
Labfrog Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πω πω άντε να το βρω αυτό το stand να το πάρω... Ωραίος πάντως. Ωραία το χεις μαζέψει.
@_zerocool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω εμμονή με τα καλώδια, μέχρι κανάλι έβαλα για τα καλώδια στο γραφείο! Ναι όντως το belkin hub είναι. Κατάλαβα άλλο εγώ.
kebinB Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ είχα εμονή με τα καλόδια χθες την διαολόστειλα μια και καλή με ουλτρα μπακαλίστικο τρόπο ταινία από εκείνες τις μουσταρδί. Θα μου πείτε τώρα που πήγαν καλώδιο DVI, τροφοδοσίας απο οθόνη και δεν πετάγωντε κάτω σαν φίδια όπως και απο τα ηχεία. Τα κόλησα πίσω απο το γραφείο με μια ταινία και ύστερα τα κατέβασα στο πόδι του γραφείου πάλι με τον ίδιο τρόπο μου έμεινε ένα παχύ καλώδιο VGA (κάτω στο πάτωμα) που συνδεέι τη τηλεόραση με το φορητό για τις ταινίες να καλυφθει.
kpartsi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μην μου πεις ότι το MBP το έχεις μόνιμα πάνω στο subwoofer.... Θα τραβάει κάτι χορούς από τις δονήσεις!!!!! Όχι βρε, βρες του άλλη θέση λιγότερη σεισμογενής!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 γιατί μόνο οι δονήσεις είναι? ο μαγνήτης που έχει το subwoofer δεν φτάνει? η Logitech αν θυμάμαι καλά λέει να έχουμε το subwoofer σε κάποια απόσταση από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές...
kpartsi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 γιατί μόνο οι δονήσεις είναι? ο μαγνήτης που έχει το subwoofer δεν φτάνει? η Logitech αν θυμάμαι καλά λέει να έχουμε το subwoofer σε κάποια απόσταση από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές... Σωστός ο Thresh!!!!
hasodikis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Το παρακολουθώ αυτό το θρεντ... εδώ και καιρό... ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ με κάποια set ups που έχω δει... και ντρέπομαι να δείξω το δικό μου..... macbook αριστερά, στο κέντρο η οθόνη, στις ακρες τα ηχεία , από πάνω δεξια ο εκτυπωτής, από κάτω αριστερά το κουτί του desktop, πανω αριστερά η κάμερα , δεξια η λάμπα, πάνω κέντρο usb hub, αριστερά και πίσω από το macbook 4 εξωτερικοι σκληροί και ένα εξωτερικό dvd-rw... και ανάμεσα και γυρω ολούθε.... του καλωδίου το κάγκελο... o Salvador Dali της γραφειακής εργονομίας είμαι!!!!!1 Ας όψεται ο στρατός... δε θα απολυθώ ρε να βρώ καινουργιο σπίτι?? εε???? θα σας δείξω εγώ ρε!!! τότε να δείτε!!!!!! (παραλλαγή χλαπάτσα) Hasodikis (πάει ο παλιός φαντάρος απολύεται παιδία ήρθε ο νέος με τα λέπια και την ποντικοουρά καλή σκοπια καλή σκοπιά σε όρχο, κάυσιμα και πυμομαχικά!!!)
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 να πω την αλήθεια το χω πάνω απο χρόνο εκει πάνω και δεν εχει παρουσιάσει κάπιο πρόβλημα. Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει;;;;;; αχ τι μου κάνετεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα