DonKont Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το led αναφερεται στον τροπο που η λαμπα φωτιζει το πανελ. Δεν εχει σχεση με τα χρωματα και τις γωνιες. Thanks, μετά από ψάξιμο είδα έχεις δίκιο... Με πληροφόρησαν λάθος...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Thanks, μετά από ψάξιμο είδα έχεις δίκιο... Με πληροφόρησαν λάθος... Και επίσης μια LED οθόνη αποδίδει το 100% της φωτεινότητας άμεσα με το που την ανοίγεις.
AggeLON Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εδώ είναι και το δικό μου γραφείο. Η οθόνη μόλις έφτασε από eBay, 23" LCD. Αυτό το design πάντα το έβρισκα πολύ καλύτερο από τα τωρινά! Μακάρι όμως να είχε LED backlight... Το πληκτρολογιάκι τα σπάει όμως!
georgeadams Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το ποντίκι δουλεύει καλά πάνω στο γυαλί? Στο δικό μου "γυάλινο" γραφείο, δεν έπαιζαν ούτε οπτικά ούτε laser ποντίκια.
AggeLON Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το ποντίκι δουλεύει καλά πάνω στο γυαλί? Στο δικό μου "γυάλινο" γραφείο, δεν έπαιζαν ούτε οπτικά ούτε laser ποντίκια. Μπα, laser είναι αλλά δεν πιάνει μια πάνω στο γυαλί, με mouse pad το έχω... Αλλά είπα να το βγάλω για εικαστικούς λόγους, όταν τράβηξα την φωτογραφία :p πως και ξέμεινες με τα tiger:P? Γιατί δούλευαν μια χαρά, προγράμματα σχεδόν ποτέ δεν μου έλλειψαν, οπότε είπα αν μπω στο κόπο για upgrade, να περιμένω τουλάχιστον το snow leopard...
giorgos_k Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εδώ είναι και το δικό μου γραφείο. Η οθόνη μόλις έφτασε από eBay, 23" LCD.Αυτό το design πάντα το έβρισκα πολύ καλύτερο από τα τωρινά! Μακάρι όμως να είχε LED backlight... Το πληκτρολογιάκι τα σπάει όμως! Απο τα πλέον ωραία!!
giorgos_k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το "μικρό" ανανεώθηκε... Για χάρη της γυναίκας θα ντρέπομαι να το κυκλοφορήσω..
Street-Fighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οmg αυτό ειναι όντως gay ρε πως το κατάντησες ετσι Ελπίζω να άξιζε ο κόπος
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 οmg αυτό ειναι όντως gay ρε πως το κατάντησες ετσι Ελπίζω να άξιζε ο κόπος Όχι gay ρε συ! Απλά ...με άποψη!
Street-Fighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι gay ρε συ! Απλά ...με άποψη! Ναι έχει άποψη ομοφυλόφιλη βέβαια :lol: O μικι μουσε λείπει Edit δεν μας είπες αν είναι αυτοκόλλητο ή αερογραφία?
giorgos_k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχα, δν το χρησιμοποιώ εγώ ρε 'σείς! 1-2 φορές το μήνα και αν το παίρνω. Αυτοκόλλητα απο βινύλιο είναι, εδώ : http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6511403 Τα εύσημα στο φίλτατο Α.Σιγάλα (http://www.gomac.gr/search?updated-max=2009-07-27T23%3A18%3A00%2B03%3A00&max-results=3) για το εύρημα!
Street-Fighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ωραία πράγματα όρεξη να χεις για να παραγγειλεις βεβαια
giorgos_k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ...και υπομονή(απο 17 αυγούστου χθες παρέλαβα) Καλή τύχη σε όσους δοκιμάσουν!
@_zerocool Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πήρα καινούργιο γραφείο και άλλαξα set up. Πως σας φαίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα