LsPhotography Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 [Πολύ ωραίο και μαζεμένο το βρίσκω] Παντα ήθελα ενα 'μαζεμενο' γραφείο με το Mac μου.
DonKont Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Είπα να βάλω και το δικό μου!! Οι υπόλοιπες pics εδώ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157619780596624/
DonKont Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157619780596624/ Πολύ όμορφη η Apple οθόνη!!! Από επιδόσεις πως θα την αξιολογούσες? Από εμφάνιση δε χρειάζεται!!!!
inout Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 billdanos τι έπαθε η οθόνη του macbook? tragic failure...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 billdanos τι έπαθε η οθόνη του macbook? tragic failure... Τι επαθε??? Αν εννοείς που φαίνεται στραβή φταίει ο χάλια φακός του Blackberry...
inout Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 τίποτα όλα καμπάνα, νόμιζα ότι είχε μια δαχτυλιά πίσω στο καπάκι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 τίποτα όλα καμπάνα, νόμιζα ότι είχε μια δαχτυλιά πίσω στο καπάκι... Δεν υπάρχουν δαχτυλιές πάνω στις συσκευές μου! Είμαι συνεχώς με πανάκι και spray στο χέρι (ακόμη και εκτός σπιτιού-γραφείου).
gs20309 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ορίστε και το δικό μου workstation!! :D Θα επανέλθω και με φωτό από το γραφείο μου... απο την αγία μαρίνα είναι?... καλά που δε φύσαγε εκείνη τη μέρα κ δεν έκανε ανεμοστρόβιλο γιατί θα σε έβλεπα να τρέχεις προς μίνι γκολφ μεριά..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Πολύ όμορφη η Apple οθόνη!!! Από επιδόσεις πως θα την αξιολογούσες? Από εμφάνιση δε χρειάζεται!!!! Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα χρήσης και μου φάνηκαν όλα super. Δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό και ειδικά σε ένα HD video που δοκίμασα σε full screen ήταν απόλαυση! Στις εφαρμογές από την άλλη (photoshop, eclipse, ooffice calc κλπ) η εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις 17" που έιχα εως τώρα, μιας και απλώνεις τα εργαλεία σου με μεγαλύτερη άνεση! Επίσης οι χρωματικές αποχρώσεις και η γωνία θέασης είναι σαφώς ανώτερες από την οθόνη του MacBook!
DonKont Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα χρήσης και μου φάνηκαν όλα super. Δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό και ειδικά σε ένα HD video που δοκίμασα σε full screen ήταν απόλαυση! Στις εφαρμογές από την άλλη (photoshop, eclipse, ooffice calc κλπ) η εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις 17" που έιχα εως τώρα, μιας και απλώνεις τα εργαλεία σου με μεγαλύτερη άνεση! Επίσης οι χρωματικές αποχρώσεις και η γωνία θέασης είναι σαφώς ανώτερες από την οθόνη του MacBook! Όντως, φαίνεται και από τις φωτογραφίες ότι οι γωνίες θέασης είναι ανώτερες και δεδομένου ότι είναι LED, η ποιότητα θα ανεβαίνει σημαντικά.. Thanks απλά τις τριγυρίζω το τελευταίο καιρό και έλεγα αν είναι αντάξιες της τιμής τους.. (Sorry για το off-topic αλλά ευκαιρίας δοθήσης!!)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Όντως, φαίνεται και από τις φωτογραφίες ότι οι γωνίες θέασης είναι ανώτερες και δεδομένου ότι είναι LED, η ποιότητα θα ανεβαίνει σημαντικά.. Thanks απλά τις τριγυρίζω το τελευταίο καιρό και έλεγα αν είναι αντάξιες της τιμής τους.. (Sorry για το off-topic αλλά ευκαιρίας δοθήσης!!) Πάντως αν εξαιρέσουμε το θέμα design, μπορείς άνετα να βρεις ανάλογης ποιότητας 24αρες, σε πολύ καλυτερη τιμή!
iced Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ότι οι γωνίες θέασης είναι ανώτερες και δεδομένου ότι είναι LED, η ποιότητα θα ανεβαίνει σημαντικά Το led αναφερεται στον τροπο που η λαμπα φωτιζει το πανελ. Δεν εχει σχεση με τα χρωματα και τις γωνιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα