Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια.

3588681249_d9298034e0.jpg3589491236_e686ff61f7.jpg3588666355_c26c889df2.jpg3589510882_89f61be582.jpg

[jealousy]Και τώρα σειρά έχει μια δεύτερη οθονίτσα. Έτοιμο το απόλυτο Mac Pro Workstation :lol:[/jealousy]

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Whiteyez Ποιες οι εντυπωσεις απο το καινουριο ποντικι?Εμενα οι καλυτερες.Τελικα αυτα που διαβαζα για τους drivers της logitech δεν ισχυουν μιας και το ποντικι δουλευει αψογα χωρις προσθετους drivers τυπου steelmouse.

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει,βέβαια με τα ασύρματα κάνω καμιά μέρα μέχρι να το συνηθίσω στο χέρι. Kαι έχει και καλή υποστήριξη από την logitech, δεν το περίμενα. Όπως και το keyboard που πήρα είναι μόνο για mac.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραίες επιλογές για k/m whiteyez. Ειδικά το πληκτρολόγιο "έδεσε" απίστευτα με το σύνολο, τολμώ να πω κ καλύτερα αποτι θα ταίριαζε το Apple wireless!!

Επεξ/σία από giorgos_k
Δημοσ.

Και όμως έτσι είναι, σκεφτόμουν και το wireless της apple αλλά δεν θα έδενε ωραία με το ποντίκι ( και την οθόνη ). Νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Ωραίο...εγώ αν ανοίξω τα συρτάρια μου και τις ντουλάπες θα βγούν κροκόδειλοι και αρκούδες..

Δημοσ.

πάντως ένα πιο συμαζεμένο desctop και ένα clear set up εμένα με κάνει ολίγον τι πιο παραγωγίκο, μπορεί να είναι και θέμα ανθρώπου βέβαια.

(να χα και dock καλύτερα θα ήτανε ;ρ)

Δημοσ.

Τι χάλια που είναι τα ηχειάκια, ε; ;)

[Πολύ ωραίο και μαζεμένο το βρίσκω]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...