Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι και macbook στη παραλία... φαντάζομαι να γεμίζει άμμο και παθαίνω συγκοπή!

Εγω φανταζομαι καποιον να προσπαθει να κανει στοιχειωδη δουλεια στην glossy οθονη του macbook στην παραλια με τον ηλιο και στραβωνομαι!

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγω φανταζομαι καποιον να προσπαθει να κανει στοιχειωδη δουλεια στην glossy οθονη του macbook στην παραλια με τον ηλιο και στραβωνομαι!

Δεν ειν' κακό... βοηθάει και στο μαύρισμα... με την αντανάκλαση :P

Δημοσ.

Καλά.. όχι απλά δεν έβλεπα με αυτή την οθόνη... Ωραία η glossy αλλά για παραλία δεν είναι!

Πάντως εντάξει.. δεν φύσαγε.. δεν πήρε άμμο καθόλου.

Δημοσ.
το έβαλα και σε ένα άλλο thread που υπάρχει στο games section και είπαν ότι είναι gay!!!!!!!!

deskn.jpg

Τι wallpaper χρησιμοποιείς;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια.

3588681249_d9298034e0.jpg3589491236_e686ff61f7.jpg3588666355_c26c889df2.jpg3589510882_89f61be582.jpg

Επεξ/σία από Whiteyez
Δημοσ.
Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια.

3588681249_d9298034e0.jpg

s**ew you guys... I' m goin' home... :( Βλέπω τόσο ωραία γραφεία και μένω με το στόμα ανοιχτό! Θέλω το docking stand ΤΩΡΑ :P

Δημοσ.

Αντε καλοριζικαι και αυτα, ταιριαζουν απιστευτα με το κατα την γνωμη μου ωραιοτερο μονιτορ που εχει βγει...

Ωραιο θα ηταν να φαινοταν το 8κεφαλο τερας απο κατω βεβαια :-)

inSync καλο θα ηταν να μην εκανες quote ολοκληρη φωτογραφια, ωστε να ειναι πιο ομορφη και ευαναγνωστη η σελιδα. Περα απο αυτο εννοειται οτι τα καλα λογια τα λες ή για την τελευταια φωτο ή για καποια φωτο της συγκεκριμενης σελιδας.

Φιλικα

Δημοσ.
Αντε καλοριζικαι και αυτα, ταιριαζουν απιστευτα με το κατα την γνωμη μου ωραιοτερο μονιτορ που εχει βγει...

Ωραιο θα ηταν να φαινοταν το 8κεφαλο τερας απο κατω βεβαια :-)

inSync καλο θα ηταν να μην εκανες quote ολοκληρη φωτογραφια, ωστε να ειναι πιο ομορφη και ευαναγνωστη η σελιδα. Περα απο αυτο εννοειται οτι τα καλα λογια τα λες ή για την τελευταια φωτο ή για καποια φωτο της συγκεκριμενης σελιδας.

Φιλικα

Φίλε μου αρχικά είχε βάλει μόνο αυτή τη φωτογραφία στο post του o Whiteyez. Αν ήταν όλες δεν θα τις άφηνα αλλά αν είναι να επεξεργάζομαι όλα τα quotes στα forums που γράφω... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...