haHa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Όχι και macbook στη παραλία... φαντάζομαι να γεμίζει άμμο και παθαίνω συγκοπή! Εγω φανταζομαι καποιον να προσπαθει να κανει στοιχειωδη δουλεια στην glossy οθονη του macbook στην παραλια με τον ηλιο και στραβωνομαι!
inSync Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγω φανταζομαι καποιον να προσπαθει να κανει στοιχειωδη δουλεια στην glossy οθονη του macbook στην παραλια με τον ηλιο και στραβωνομαι! Δεν ειν' κακό... βοηθάει και στο μαύρισμα... με την αντανάκλαση
Whiteyez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έχει κάποια ωραία εδώ: http://www.macworld.com/article/60162/2007/09/grandstands.html
pmichal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καλά.. όχι απλά δεν έβλεπα με αυτή την οθόνη... Ωραία η glossy αλλά για παραλία δεν είναι! Πάντως εντάξει.. δεν φύσαγε.. δεν πήρε άμμο καθόλου.
inSync Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έχει κάποια ωραία εδώ: http://www.macworld.com/article/60162/2007/09/grandstands.html Πολύ καλή αλλά το κατάστημα είναι US και δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει... :/
orck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αυτο ομως δεν ειναι docking station ειναι ενα απλο stand, τιποτε αλλο
doomx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 το έβαλα και σε ένα άλλο thread που υπάρχει στο games section και είπαν ότι είναι gay!!!!!!!! Τι wallpaper χρησιμοποιείς;;
@_zerocool Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Με κάλυψε o waves! Εγω δεν θυμόμουνα κάν που το είχα βρεί :p:p
doomx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Σύντομα θα ανεβάσω και το δικό μου setup
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2009 από Whiteyez
inSync Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ορίστε και μία καινούργια με τα νέα wireless πληκτρολόγιo και mouse. - 2 καλώδια. s**ew you guys... I' m goin' home... Βλέπω τόσο ωραία γραφεία και μένω με το στόμα ανοιχτό! Θέλω το docking stand ΤΩΡΑ
iced Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αντε καλοριζικαι και αυτα, ταιριαζουν απιστευτα με το κατα την γνωμη μου ωραιοτερο μονιτορ που εχει βγει... Ωραιο θα ηταν να φαινοταν το 8κεφαλο τερας απο κατω βεβαια inSync καλο θα ηταν να μην εκανες quote ολοκληρη φωτογραφια, ωστε να ειναι πιο ομορφη και ευαναγνωστη η σελιδα. Περα απο αυτο εννοειται οτι τα καλα λογια τα λες ή για την τελευταια φωτο ή για καποια φωτο της συγκεκριμενης σελιδας. Φιλικα
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Έβαλα και μερικές ακόμα. (καταραμένη στοίχιση - δεν μπαίνουν οι photos όπως θέλω.)
inSync Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αντε καλοριζικαι και αυτα, ταιριαζουν απιστευτα με το κατα την γνωμη μου ωραιοτερο μονιτορ που εχει βγει... Ωραιο θα ηταν να φαινοταν το 8κεφαλο τερας απο κατω βεβαια inSync καλο θα ηταν να μην εκανες quote ολοκληρη φωτογραφια, ωστε να ειναι πιο ομορφη και ευαναγνωστη η σελιδα. Περα απο αυτο εννοειται οτι τα καλα λογια τα λες ή για την τελευταια φωτο ή για καποια φωτο της συγκεκριμενης σελιδας. Φιλικα Φίλε μου αρχικά είχε βάλει μόνο αυτή τη φωτογραφία στο post του o Whiteyez. Αν ήταν όλες δεν θα τις άφηνα αλλά αν είναι να επεξεργάζομαι όλα τα quotes στα forums που γράφω... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα