Προς το περιεχόμενο

Our Apple setup/workstation ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν και Apple fan και κάτοχος αρκετών Apple προϊόντων... να συμπληρώσω στην φράση:

Το Apple γραφείο μου... και η άδεια τσέπη μου :(

Και όσο βλέπω αυτές τις φωτογραφίες νιώθω και τις πιστωτικές να τρίζουν στο πορτοφόλι :P

Δημοσ.
Αν και Apple fan και κάτοχος αρκετών Apple προϊόντων... να συμπληρώσω στην φράση:

Το Apple γραφείο μου... και η άδεια τσέπη μου :(

Και όσο βλέπω αυτές τις φωτογραφίες νιώθω και τις πιστωτικές να τρίζουν στο πορτοφόλι :P

Αυτό δεν ισχύει πάντα, μπορείς με απλές/φτηνές λύσεις και λίγη φαντασία να φτιάξεις ένα πολύ όμορφο γραφείο..

Δημοσ.

Σημερα απ οτι βλεπω το eshop εχει σε crazy τιμη αυτο το ποντικι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570280 Οποτε οσοι προλαβενετε χτυπηστε το για να κοσμισει τα apple workstation σας.Πιστευω πως ειναι πολυ καλυτερο απο το wireless mighty mouse.Κι εγω βρισκομουν σε διλημα αναμεσα στα 2 αλλα μολις ειδα την προσφορα δεν το σκεφτηκα καθολου.

Δημοσ.

Απλα προσεξτε οσοι το επιλεξετε οτι δεν ειναι bluetooth οπως το Wireless Mighty Mouse αλλα χρησιμοποιει USB micro-receiver.

Οποτε εχουμε μειον ενα καλωδιο αλλα συν μια κατειλημμενη θυρα USB, πραγμα αρκετα σημαντικο ειδικα για κατοχους φορητων υπολογιστων.

Δημοσ.
Απλα προσεξτε οσοι το επιλεξετε οτι δεν ειναι bluetooth οπως το Wireless Mighty Mouse αλλα χρησιμοποιει USB micro-receiver.

Οποτε εχουμε μειον ενα καλωδιο αλλα συν μια κατειλημμενη θυρα USB, πραγμα αρκετα σημαντικο ειδικα για κατοχους φορητων υπολογιστων.

Όντος έτσι είναι, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα θα το βάλω στο usb του πληκτρολογίου ίσα που θα φαίνεται.. :-)

Δημοσ.
Ορίστε και το δικό μου workstation!! :D :D

dsc01702.th.jpg

Θα επανέλθω και με φωτό από το γραφείο μου...

Το καλύτερο πιστεύω..το νεράκι από πίσω και την αμμουδιά από που την πήρες; ΙΚΕΑ; :lol:

Δημοσ.

Τρομερο setup αν και λιγο καταθλιπτικο, η παραλια θελει χαλαρωση...

Προσπαθω να φανταστω μια αστεια φωτογραφια, τον Whiteyez στην παραλια με το macpro και μια γεννητρια απο πισω :-) :-)

Καλοριζικο το macpro σου!

Δημοσ.
Τρομερο setup αν και λιγο καταθλιπτικο, η παραλια θελει χαλαρωση...

Προσπαθω να φανταστω τον μια αστεια φωτογραφια, τον Whiteyez στην παραλια με το macpro και μια γεννητρια απο πισω :-) :-)

Καλοριζικο το macpro σου!

Στην χαλάρωση βοηθάει και ένα macbook :-)

Μη μου βάζεις ιδέες.. :-D

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.
Στην χαλάρωση βοηθάει και ένα macbook :-)

Μη μου βάζεις ιδέες.. :-D

Ευχαριστώ. :-)

Όχι και macbook στη παραλία... φαντάζομαι να γεμίζει άμμο και παθαίνω συγκοπή!

iPhone 3G 16gb γεμάτο chillout lounge και data plan για surf-άρισμα. Και πάντα screen protector και ελαστικό cover για να μην πάθει το παραμικρό :P

Δημοσ.

Δυστυχώς στο ebay δεν μπορώ να βρω κάποιο docking stand που να μπορώ να βάλω το macbook 13,3 κάθετα κλειστό :( έχει κανένας υπόψιν να κοιτάξω κάπου αλλού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...