giorgos_k Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 βασικά εχουν γινει πολλές αλλαγές στο ''γραφείο'' μου γιαυτο δεν τα εχω ακόμα εντοιχιζόμενα.Ασε που αν τα βάλω πανω οπως λες θα χανουν σε απόδοση ειναι μικρά οσο να νε. εχεις κανει και εσυ ομως πατέντες τρέλες. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι προτιμότερο για το χώρο σου κ τον εξοπλισμό σου.. Οι πατέντες είναι απόρροια φαντασίας κ έμπνευσης σε συνδυασμό με την απαιτούμενη λειτουργικότητα. Θυμήσου την ιδιοκατασκευή του georgeadams εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313854&page=5 Το μόνο σίγουρο είναι οτι εφόσον κάποιος έχει διαμορφώσει εναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο μόνο θετικά έχει να αποκομίσει. Αυτός ήταν κ ένας λόγος που άνοιξα αυτό το thread, να ανταλλάσουμε κ ιδέες. Είδη προσωπικά έχω πάρει 2 ιδέες, μια η δικια σου για το ενυδρείο κ η άλλη του whiteyez με τα ledακια..
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 . Είδη προσωπικά έχω πάρει 2 ιδέες, μια η δικια σου για το ενυδρείο κ η άλλη του whiteyez με τα ledακια.. Με το ενυδρείο θα τα έχεις και τα 2
darklordvader77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 giorgos_k, να σε ρωτησω, μιας κ κατεχεις το πραμα θα μετακομισουν τα περισσότερα μηχανηματα μου το καλοκαιρι σε καινουργιο σπιτι, γυρω στα 140τ.μ.,μεζονετα. ο iMac θα χει περιοτπη θεση στο σαλονι, γυρω στα 6 μετρα μακρια απ την τηλεοραση κ τα Z-5500. εχουν εγκατασταθει μπριζες σε ολο το σαλονι για υποδοχη καλωδιων που χουν τα logitech (μαυρο-κοκκινο). Ειναι καλη πατεντα να παρω μικροτερα καλωδια που δε θα φαινονται κ πολυ, αφου θα συνδεονται στις μπριζες αυτες, αλλα πως θα πηγαινουν ολα τα ηχεια πισω απ το μπασο οπου συνδεονται?
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Συνήθως το MacBook μου βρίσκεται στο σαλόνι, πάνω σ' ένα τραπεζάκι ΙΚΕΑ (ταιριαστού χρώματος) για browsing από τον καναπέ: Όταν χρειάζεται να κάνω "σοβαρότερη" δουλειά, το MacBook συνδέεται στην 20" Philips 200WP, το Apple Wireless Keyboard και το Logitech MX1000 που βρίσκονται "κρυμμένα" σ' ένα ντουλάπι δικής μου σχεδίασης. Η πόρτες του ντουλαπιού ανοίγουν προς τα πάνω και κάτω ενώ η κάτω πόρτα παίζει και το ρόλο του γραφείου: Τέλος, το MacMini βρίσκεται μόνιμα συνδεδεμένο με την 40" TV και παίζει το ρόλο του Media Center, χάρη στο πολύ καλό Plex: Με βρισκετε σε μεταβατικη περιοδο, απο imac σε mbp unibody, και σκευτομαι να κανω οτι εκανε ο Γιωργος στις φωτογραφιες. Μαλλον θα αγορασω την 27" dell και το ασυρματο πληκτρολογιο. Θα ποσταρω μολις ερθουν!
Ozone Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 γεια σας θελω εισηγισεις για το πως θα διαμορφωσω το γραφειο μου ευκολα και συγιρισμενα. εχω macbook alu 13 και το συνδεω με τα ακολουθα 1)samsung 22 2) elgato hybrid tv stick 3) usb portable hdd 4) usb desktop hdd 5) memory stick προς το παρνω αυτα. εχω ενα usb hub το οποιο ειναι portable και δεν εχει αταπτορ και μαλον θα προμυθευτω ενα για τις αναγκες μου. εχω το apple wireless keyboard και logitec bluetooth mouse τα οποια δεν εχουν καλωδια και δεν με ενοχλουν. επισης θελω ενα βολικο εξαρτημα που να καθεται το macbook επανω και να ειναι λιγο ανυψωμενο για καλυτερο εξαερισμο στη βαση. και οποτε θελω να εχω ανοικτο το lid και ποτε κλειστο. ενας μεγαλος μπελας ειναι τα καλωδια τα οποια συχαινομε. θελω με καποιο τροπο να μην φενονται και να ειναι συγιρισμενα. θα θελω να συνδεσω και external speakers. ποια λετε να αγορασω?? μαλον 2.1 θελω.. επισης το νεο mini display port to dvi που εχουν τα νεα μακ ειναι λιγο μαλ@@κια διοτι το βισμα ειναι μικρο και το εξαρτημα μεγαλο κε βαρετο και οταν κρεμεται μετακινιτε λιγο απο τη θεση του κει ισως χαλασει στον καιρο. θελω να ειναι καπως σταθερο και ασφαλισμενο να μην υπαρξει αυτο το προβλημα... μερικα γραφεια που παιρνω σαν παραδειγμα ειναι :
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Νομιζω δεν επιτρεπονται πορνοφωτογραφιες εδω μεσα και εσυ εβαλες τρεις!! Ενα σταντ απο τις φωτο ειναι αυτο. Επισης τσεκαρε και αυτο! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2009 από iced
Ozone Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Νομιζω δεν επιτρεπονται πορνοφωτογραφιες εδω μεσα και εσυ εβαλες τρεις!! :rolleyes::rolleyes:
Mijithroulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σιχαινομαι τους apple αλλα μεχρι και εγω ενοιωσα μια εξαψη με τις φωτο...
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αφου τους συχαινεσαι τι κανεις εδω μεσα?? Για ριξε και εσυ μια ματια να βοηθησουμε τον φιλο με προστυχα σταντς...
Whiteyez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Υπάρχει είδη θέμα που μπορείς να πάρεις και άλλα παραδείγματα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313854
Ozone Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Υπάρχει είδη θέμα που μπορείς να πάρεις και άλλα παραδείγματα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313854 ναι το ξερω αυτο.. ειπα να ανοιξο νεο για το δικο μου θεμα.. και οχι γενικο
giorgos_k Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 giorgos_k, να σε ρωτησω, μιας κ κατεχεις το πραμα θα μετακομισουν τα περισσότερα μηχανηματα μου το καλοκαιρι σε καινουργιο σπιτι, γυρω στα 140τ.μ.,μεζονετα. ο iMac θα χει περιοτπη θεση στο σαλονι, γυρω στα 6 μετρα μακρια απ την τηλεοραση κ τα Z-5500. εχουν εγκατασταθει μπριζες σε ολο το σαλονι για υποδοχη καλωδιων που χουν τα logitech (μαυρο-κοκκινο). Ειναι καλη πατεντα να παρω μικροτερα καλωδια που δε θα φαινονται κ πολυ, αφου θα συνδεονται στις μπριζες αυτες, αλλα πως θα πηγαινουν ολα τα ηχεια πισω απ το μπασο οπου συνδεονται? Δεν θυμάμαι πως συνδέονται τα ηχεία πίσω απτο sub του z5500..κατευθείαν οπότε κ δεν έχεις πρόβλημα ή έχουν δικό τους βυσματάκι..? Δυστυχώς δν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατι δεν έχω δουλέψει ποτέ με τέτοιες μπρίζες...
darklordvader77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 οκ, ευχαριστω για την απαντηση! αμα βρω ακρη, θα ποσταρω ετσι ωστε να ξερουν μελλοντικοι κατοχοι των ηχειων
alexzzz Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά... τέτοιο ραφάκι όπως αυτό που είναι πάνω τα macbook έχει βρει κανείς να πάρουμε; Δεν βρίσκω και πολύ πιθανό να ψάχνω και λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα