Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με ati drivers

savvas1340

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Αν και νεος στο φορουμ το παρακολουθω αρκετους μηνες και δυστυχως το πρωτο μου ποστ εχει να κανει με ενα σοβαρο προβλημα.

Αποφασισα χτες να βαλω τους catalyst 9.4 μπας και στρωσει το AOC αλλα δεν εγκαθισταται τιποτα παρα μονο οι drivers του ηχου και ο catalyst installer.Χαρη στην επαναφορα του συστηματος των windows(vista64)καταφερα να γυρισω σε προηγουμενο σημειο με τους παλιους(δυστυχως δεν πηρα back up γιατι ολες οι προηγουμενες εκδοσεις απο την 8.12-9.13 λειτουργισαν απροβληματιστα),οποτε και διαπιστωσα οτι η καρτα γραφικων(gainward 4870golden sample)λειτουργει κανονικα.

Μετα απο δεκαδες προσπαθειες και μερικα μυνηματα στην ati(αναπαντητα φυσικα) το προβλημα παραμενει και οχι μονο.Τα restore points διαγραφηκαν και δεν μπορω πλεον να περασω ουτε τους παλαιοτερους drivers ,ακομα και αυτοι που ηρθαν με την gpu αρνουνται πεισματικα να ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.Το παραδοξο ειναι οτι η εγκατασταση τελειωνει κανονικα χωρις να διακοπτεται πουθενα.Ετσι εχω μεινει χωρις καρτα γραφικων και η λυση του φορματ φοβαμαι πως δεν θα διορθωσει τιποτα.Να τονισω οτι το pc ειναι τριων μηνων και δεν ειχα ουτε καν crash ως τωρα:cry::cry:

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου.Ακολουθησα τις συμβουλες σου αλλα το προβλημα παραμενει.Το προβλημα απο οτι φαινεται ειναι οτι δεν εντοπιζεται το harware,γιατι μου εβγαλε μυνημα οτι δεν υπαρχει καρτα γραφικων συμβατη(εδω μαλλον γελαμε ...εν ετη 2009 προβληματα μιας ξεχασμενης δεκαετιας).Κατεβασα το gpuz και η καρτα δουλευει κανονικα αλλα δεν αναγνωριζει την μαρκα(ολα τα αλλα τα βλεπει).

Εχω απογοητευτει εντελως.:cry::cry:Το γελοιο της υποθεσης ειναι χτες ολα δουλευαν κανονικα.Τι τους ηθελα τους νεους κ@λοdrivers.Φυσικα η ATI ουτε μπηκε στον κοπο να μου απαντησει.

Δημοσ.

το ATI removal θα έπρεπε να δουλεύει και χωρίς safe mode. απλά μετά κανεις restart για να βάλεις τους παλιότερους drivers. τώρα ίσως κάποιο σκουπίδι έχει μείνει πίσω?

μήπως να δοκίμαζες την κάρτα σε άλλο PC? δεν νομίζω να τάπαιξε...

Δημοσ.

Ναι, φιλαρακο πρωτου κανεις καποια αλλη κινηση πρωτιμοτερο ειναι να δωκιμασεις την καρτα και καπου αλλου και μετα ειδωμεν........Δεν νομιζω ομως να φταινε οι drivers κατι αλλο πρεπει να συμβαινει.......Οποτε δοκιμασε την και αλλου και πες μας τι εγινε...!:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...