Hal9000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 imho είναι πολύ εντυπωσιακό!! Ανυπομωνώ να "παίξω" μαζί του! :p Ανοίγει στις 3.00πμ, ξημερώματα Σαββάτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Το δοκίμασα με πράξεις αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ αργό, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται ότι το δοκιμάζουν πολλά άτομα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:00 ---------- Αργεί τόσο που στο google θα το είχες ψάξει 2-3 site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 τεραστια βλακεια. κοκορευονταν για google killer, για εξεληγμενο search engine, και κοκορευονταν για τις γεωγραφικες δυνατοτητες που προσφερει (πχ πληκτρολογουσαν μια πολη και εβγαζαν 1002 συγκρισεις στα previews) ΕΛΑ που ομως ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Γεωγραφικες Δυνατοτητες εχει!!! Οτιδήποτε και αν πατησεις, το μονο που θα κάνει είναι: Να δεί αν υπαρχει : ΠΟΛΗ μ το keyword που εδωσες Να δεί αν υπαρχει : ΠΟΤΑΜΟΣ μ το keyword που εδωσες Να δεί αν υπαρχει : ΒΟΥΝΟ μ το keyword που εδωσες Να δεί αν υπαρχει : ΧΩΡΙΟ μ το keyword που εδωσες Να δεί αν υπαρχει : ΠΕΡΙΟΧΗ μ το keyword που εδωσες Να δεί αν υπαρχει : ΘΑΛΑΣΣΑ μ το keyword που εδωσες καλο project, αλλα κανεις δεν θα ενθουσιαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid4computer Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μία από τα ίδια κι εγώ. Η μόνη μου απορία είναι από που αντλεί όλες αυτές τις πληροφορίες. Και κατά συνέπεια και πόσο αξιόπιστο είναι. Γιατί όταν ψάχνεις μια πληροφορία μέσω google πχ ξέρεις θα καταλήξεις σε ένα site και αναλόγως το εμπιστεύεσαι ή όχι. Εδώ τι γίνεται? Έχει τέτοια τεράστια βάση δεδομένων από πίσω δικιά του? Φαίνεται πως έχει πίσω και την Wikipedia. Δες καλά στο video στα δεξιά που δείχνει κάτι για πηγές νομίζω Πάντος εγώ δεν μπορώ καν να μπω στην σελίδα.. δεν την φορτώνει :mad: Τι φταίει; ο κόσμος ή ο αργός υπολογισμός (μάλλον το 2ο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blondeamon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εγω πάντως έγραψα "who is the older man in the world?" και μου απαντησε οτι δε ξερει τι να κανει με αυτη την ερωτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μάλλον το Google είχε ήδη κάτι παρόμοιο προς ανάπτυξη και το παρουσίασε πρόσφατα. Περισσότερα: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=294870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Άμα θες να σου βγάλει καμία παράγωγο ή κανα μαθηματικό είναι εντάξει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- Βάζω τα παραδείγματα του και δεν μου δείχνει τις γραφικές παραστάσεις. Το κάνει και σε σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_pRiMi Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εγω πάντως έγραψα "who is the older man in the world?" και μου απαντησε οτι δε ξερει τι να κανει με αυτη την ερωτηση... Δοκίμασε "who is the oldest person in the world?" Είναι δυνατόν να μην μπορεί να μου απαντήσει στην ερώτηση: "Who won the eurovision song contest last year?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ΧΑ ΧΑ!!! Εγω το ρωτησα ''what is your name'' και μου απαντησε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Καλά αυτό το έκανε κι ένα site-παιχνίδι που υποτίθεται συνομιλούσες με το θεό. Αυτό υποτίθεται θα έκανε χοντράδες... Και συγκεκριμένα τώρα έχω βάλει terms ¨development greece" και αφού δεν έβγαλε τίποτα βάζω σκέτο "greece" κι εδώ κι ένα λεπτό το επεξεργάζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Είναι λίγο πατάτα ή μου φαίνεται; Περιμένα να μην είναι καλό, αλλά όχι τόσο χάλια, τίποτα δεν βρίσκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 βγαζει αξιολογα αποτελεσματα αν το ρωτησει κανεις για πληθυσμους χωρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ναι τώρα άλλη δουλειά δεν είχαμε θα ψάχνουμε για πληθυσμούς χωρών, καμιά σοβαρή δουλειά κάνει; Κάτι που να μην βρίσκει κανείς στο wikipedia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartacus Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 προς το παρόν πρόκειται για μια μεγάλη μπούρδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romas19 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 καντε την εξης ερωτηση: where do i live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα