mimidon Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πόσο ηλίθιος ο δημοσιογράφος. Πόσο.Έχει μηχανή αναζήτησης που επεξεργάζεται τα δεδομένα λογικά και πάει και του πετάει σκέτους όρους. Ας δοκίμαζε, αντί να παίξει με τους όρους του γκουγκλ όπως τώρα, να κάνει ερωτήσεις και στα δύο, ίσως φαινόταν λιγότερο προκατειλημμένος. Μάλλον θα ύπεθετα ότι το έκανε με το αζημίωτο.. Υπόθεση πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 To site λέει "launching may 2009" Κάνω λάθος, ή έχουμε Μάιο του 1009 εδώ και μια εβδομάδα ? Σε μία παράλληλη διάσταση του κβαντικού σύμπαντος ίσως να μην είναι !! Τόσο πομπώδες και διθυραμβικό άρθρο δεν μπορώ να το θεωρήσω σοβαρό, χωρίς μάλιστα να είναι σε λειτουργία η υπηρεσία.. Τι κονέ έχει η συγκεκριμένη εταιρία και διαφημίστηκε τόσο πολύ παγκοσμίως ??? (μέχρι και στην τηλεόραση αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων) Ξαναλέω, για μια υπηρεσία , που δεν λειτουργεί , πως ο αρθρογράφος απεφάνθη ότι είναι επανάσταση στο internet??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alerasta Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 To site λέει "launching may 2009"Κάνω λάθος, ή έχουμε Μάιο του 1009 εδώ και μια εβδομάδα ? Χμμ, λάθος κάνεις, το 1009 έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 πολυ καλο και εντυπωσιακο μου ακουγεται!!!μπραβο!!!!μακαρι να ειναι πολυ καλη και εξυπεριτικη προς τους χρηστες,και το κυριοτερο να καταφερει να κοντραρει και να σπασει το ισως??μονοπωλειο στην μηχανη αναζητησης της google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 To site λέει "launching may 2009"Κάνω λάθος, ή έχουμε Μάιο του 1009 εδώ και μια εβδομάδα ? Σε μία παράλληλη διάσταση του κβαντικού σύμπαντος ίσως να μην είναι !! Τόσο πομπώδες και διθυραμβικό άρθρο δεν μπορώ να το θεωρήσω σοβαρό, χωρίς μάλιστα να είναι σε λειτουργία η υπηρεσία.. Τι κονέ έχει η συγκεκριμένη εταιρία και διαφημίστηκε τόσο πολύ παγκοσμίως ??? (μέχρι και στην τηλεόραση αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων) Ξαναλέω, για μια υπηρεσία , που δεν λειτουργεί , πως ο αρθρογράφος απεφάνθη ότι είναι επανάσταση στο internet??? Αν είχαμε Ιούνιο ας έκανες παράπονα. Δεν είπαν πουθενά όμως ότι ξεκινάνε αρχές Μαΐου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SEAGULL11 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Από την άλλη προτιμώ να λαμβάνω τα δεδομένα και να τα επεξεργάζομαι εγώ με τον "ανθρώπινο νου μου" με βάσει τα δικά μου πιστεύω, θέσεις και ερωτηματικά παρά να παίρνω έτοιμη την απάντηση, όπως κάποιος την θέλει. ' αλλωστε γι' αυτό μου αρέσει περισσότερο η φωτογραφία από το βίντεο. Θέλω να συμμετέχω και όχι να είμαι απλά παρατηρητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 To site λέει "launching may 2009"Κάνω λάθος, ή έχουμε Μάιο του 1009 εδώ και μια εβδομάδα ? Σε μία παράλληλη διάσταση του κβαντικού σύμπαντος ίσως να μην είναι !! Τόσο πομπώδες και διθυραμβικό άρθρο δεν μπορώ να το θεωρήσω σοβαρό, χωρίς μάλιστα να είναι σε λειτουργία η υπηρεσία.. Τι κονέ έχει η συγκεκριμένη εταιρία και διαφημίστηκε τόσο πολύ παγκοσμίως ??? (μέχρι και στην τηλεόραση αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων) Ξαναλέω, για μια υπηρεσία , που δεν λειτουργεί , πως ο αρθρογράφος απεφάνθη ότι είναι επανάσταση στο internet??? 18 Μαιου ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolisb Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δυσκολο παντως πολυ να διωξει την Google.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Παιδιά, μη μπερδεύεστε. Η google είναι μηχανή αναζήτησης για ιστοσελίδες. Της βάζεις λέξεις κλειδιά και σου βρίσκει σχετικά θέματα. Το Wolfram θα είναι κατι σαν "παντογνώστης". Θα του θέτεις ερωτήματα και θα σου δίνει απαντήσεις...!!! Δεν θα σου δίνει αποτελεσματα και καλα με sites κλπ. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με την google. Θα είναι κάτι σαν τεχνητή νοημοσύνη που συλλέγοντας ό,τι πληροφορίες μπορεί θα προσπαθεί να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα. Πολύ σημαντική και χρήσιμη εφαρμογή Indeed...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mhtskos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδιά, μη μπερδεύεστε. Η google είναι μηχανή αναζήτησης για ιστοσελίδες. Της βάζεις λέξεις κλειδιά και σου βρίσκει σχετικά θέματα. Το Wolfram θα είναι κατι σαν "παντογνώστης". Θα του θέτεις ερωτήματα και θα σου δίνει απαντήσεις...!!! Δεν θα σου δίνει αποτελεσματα και καλα με sites κλπ. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με την google. Θα είναι κάτι σαν τεχνητή νοημοσύνη που συλλέγοντας ό,τι πληροφορίες μπορεί θα προσπαθεί να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα. Πολύ σημαντική και χρήσιμη εφαρμογή Indeed...!!!! αν ειναι οπως τα λες τοτε ειναι σαν το wikipedia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Βασικά ούτε ακριβώς όπως το wikipedia πιστεύω οτι θα είναι. Εγώ απο όσα διάβασα γενικώς έχω την αίσθηση οτι θα είναι όπως στο Artificial Intelligence (το έργο) που σε κάποια φάση, πήγε ο πιτσιρικάς ρομπότ να ρωτήσει τον "παντογνώστη". Ο παντογνώστης θα αντλεί πληροφορίες απο το ίντερνετ καθώς και απο διάφορες άλλες πηγές (επιστημονικά βιβλία, αποτελέσματα ερευνών, κλπ) και θα έχει μέσα του ισχυρούς αλγόριθμους και ίσως επιβεβαίωση των απαντήσεων των ερωτημάτων απο διάφορες επιστημονικές κοινότητες (συνδυασμός δηλαδή διάφορων τεχνικών για να δίνεται τελικά η σωστή απάντηση στον ερωτήσαντα). Δεν ξέρω περισσότερα να σας πω. Ακόμη και για αυτά που λέω δεν μπορώ να είμαι σίγουρος στην παρούσα φάση, διότι πολλά ακούγονται... Συνεπώς όσα προανέφερα φέρουν τον τίτλο "με κάθε επιφύλαξη". Θα δείξει το μέλλον "τι ακριβώς θα είναι" αυτό που δημιουργούν. Πάντως ακούγεται πολύ καλό αλλα και "επικίνδυνο". (σκεφτείτε το big brother.....το βιβλίο που γράφτηκε στο παρελθόν και αποτέλεσε κατα κάποιο τρόπο "πρόβλεψη του μέλλοντος"). Ισως δύνανται κάποιοι ισχυροί, μέσω του "επιστημονικά τεκμηριωμένου παντογνώστη" να αλλάζουν την ιστορία του κόσμου με ψευδή στοιχεία κλπ στις απαντήσεις σε μία προσπάθια τιθάσευσης της κοινωνίας = μεγαλύτερος και ισχυρότερος έλεγχος μαζών και πολιτικής (η εκπαίδευση των νέων, είναι λογικό οτι θα είναι η πρώτη στο στόχαστρο μιάς πιθανής τέτοιου είδους δράσης - αν υφίστανται τέτοια πράγματα τελικά, και δεν είναι κυήματα της επιστημονικής φαντασίας μας..χιχιχ). Ειδωμεν λοιπόν...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παρουσίαση http://www.wolframalpha.com/screencast/introducingwolframalpha.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Geek Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Επιτελους θα δωσει την απάντηση στο εκνευριστικο RTFM!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid4computer Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παρουσίαση http://www.wolframalpha.com/screencast/introducingwolframalpha.html imho είναι πολύ εντυπωσιακό!! Ανυπομωνώ να "παίξω" μαζί του! :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 imho είναι πολύ εντυπωσιακό!! Ανυπομωνώ να "παίξω" μαζί του! :p Μία από τα ίδια κι εγώ. Η μόνη μου απορία είναι από που αντλεί όλες αυτές τις πληροφορίες. Και κατά συνέπεια και πόσο αξιόπιστο είναι. Γιατί όταν ψάχνεις μια πληροφορία μέσω google πχ ξέρεις θα καταλήξεις σε ένα site και αναλόγως το εμπιστεύεσαι ή όχι. Εδώ τι γίνεται? Έχει τέτοια τεράστια βάση δεδομένων από πίσω δικιά του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα