Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB Φλασάκι 600Gb

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαγράφηκαν τα άσχετα με το πρόβλημα και τη λύση του μηνύματα.

Παρακαλώ μείνετε on topic.

Είναι off topic η αναφορά μου στο ότι οι χωρητικότητες μνήμης, δίσκων κλπ είναι οποιαδήποτε δύναμη του 2;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπάρχει 600GB usb stick,και όσα δεδομένα πέρασες θα είναι corrupted(εκτός των πρώτων 8/16/32/64GB),απλά έπεσες θύμα απάτης.

Δημοσ.

Και δεν το κλειδώνετε.. Δε θέλει να πει, ας μην πει. Κι εγώ είχα πάρει από μια εκδρομή μου στην Κωλοπετινίτσα ένα 2Tb. Βαριέμαι να κάνω το photoshop τέτοια ώρα, αλλιώς θα έβαζα καi screenshot.

Δημοσ.
πρώτον δεν υπάρχει τόσο μεγάλο flashακι...δεύτερον το fat32 δεν βλέπει πάνω από 127.κάτι GBs

το πήρες και από Κίνα, κάνει μπαμ το scam...

Xάρη, μια διόρθωση για το FAT32 :

Windows 2000 and Windows XP can read and write to FAT32 file systems of any size, but the format program included in Windows 2000 and higher can only create FAT32 file systems of 32 GB or less. This limitation is by design and according to Microsoft was imposed because many tasks on a very large FAT32 file system become slow and inefficient.[14][19] This limitation can be bypassed by using third-party formatting utilities.

In order to overcome the volume size limit of FAT16, while still allowing DOS real mode code to handle the format without unnecessarily reducing the available conventional memory, Microsoft implemented a newer generation of FAT, known as FAT32, with cluster values held in a 32-bit field, of which 28 bits are used to hold the cluster number, for a maximum of approximately 268 million (228) clusters. This allows for drive sizes of up to 8 terabytes with 32KB clusters, but the boot sector uses a 32-bit field for the sector count, limiting volume size to 2 TB on a hard disk with 512 byte sectors.

τα 127GB αναφέρονται σ' αυτό :

On Windows 95/98, due to the version of Microsoft's SCANDISK utility included with these operating systems being a 16-bit application, the FAT structure is not allowed to grow beyond around 4.2 million (< 222) clusters, placing the volume limit at 127.53 GB.

από wiki

Kατά τ' άλλα, όχι τόσο για να γίνει πιστευτός ή όχι, αλλά για να μοιραστεί ενδιαφέρουσες πληροφορίες με τα μέλη του φόρουμ, πιστεύω κι εγώ ότι ο Corey καλό θα ήταν να μας έλεγε περισσότερα για το φλασάκι

Δημοσ.

VAIO ΔΕΝ είναι 100%.Όπως βλέπουν όλοι από το screenshot του φίλου μας το original λογότυπο της εταιρίας και συγκεκριμένα το I έχει ένα σπάσιμο στην πάνω πλευρά του γράματος και δεν είναι τελείως ίσιο.Γράψτε στο google : Vaio logo και δείτε πως είναι το κανονικό λογότυπο και θα καταλάβετε...

A και μια ερώτηση για αυτά τα 400 GB που λες οτι σου έγραψε : Σε πόση ώρα σου τα έγραψε? Να υποθέσω 3-4sec??? xaxaxaxaxaxaxaxa

Αυτοί οι Κινέζοι πάντα με εκπλήσουν! Μπορούν να σου πουλήσουν τσαγιέρα για media player....

Δημοσ.

γοογλισε το καιδεν θα βρεις πουθενα αποτελεσμα για 600 giga stick.τεσπα καλο θα ηταν το θεμα να κλεισει δεν εχει νοημα υπαρξης.

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που γελουνε δεν ειναι αναγκη να τον φαμε για το λαθος του και εγω πηρα ενα κινεζικο mp4 Και απο 16gb μου βγηκαν 2 ειναι αυθεντια στο να δημιουργουν ψευτικα δεδομενα

Δημοσ.

Ένας φίλος πήρε επίσης από τη Κίνα πριν 3 χρόνια ένα τέτοιο flash 20GB, 2 κομμάτια ... Μεγάλη χωριτικότητα για τα τότε δεδομένα.

Και εκείνος περνούσε αρχεία όπως και εσύ περνάς αλλά όταν μια μέρα πήγε να τα κάνει access του έλεγε ότι είναι κατεστραμένα. Το ίδιο επίσης του έβγαλε και το άλλο κομμάτι μετά από λίγες μέρες.

Όλα είναι ωραία στην τεχνολογία αλλα κάποια πράγματα πρέπει να τα πιστέψουμε, θέλοντας και μη..

Δημοσ.
ενταξει ρε παιδια δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που γελουνε δεν ειναι αναγκη να τον φαμε για το λαθος του και εγω πηρα ενα κινεζικο mp4 Και απο 16gb μου βγηκαν 2 ειναι αυθεντια στο να δημιουργουν ψευτικα δεδομενα

λογικα θα το πληρωσες για κινεζικο οποτε θα πληρωσες τα 16 giga οσο εχουν τα 2 απο μια αλλη εταιρεια.οποτε οκ:P .και για 2 giga αξιζει.

Δημοσ.
λογικα θα το πληρωσες για κινεζικο οποτε θα πληρωσες τα 16 giga οσο εχουν τα 2 απο μια αλλη εταιρεια.οποτε οκ:P .και για 2 giga αξιζει.

170 ευρώ για 2giga .. ε όπως και να το κάνουμε δεν πολυαξίζει :P

Δημοσ.

Υπάρχει νόημα... Να μην παίρνουμε ότι χαζομάρα βλέπουμε στα ταξίδια μας στην Κίνα.. Και πόσο μάλλον δίνοντας 170euro.

Δημοσ.
Υπάρχει νόημα... Να μην παίρνουμε ότι χαζομάρα βλέπουμε στα ταξίδια μας στην Κίνα.. Και πόσο μάλλον δίνοντας 170euro.

Eλα μωρέ και πως θα βγάλει το ψωμάκι του ο κινέζος :confused: :devil:

offtopic βρέχει παπάδες ρίχνει omg!

• Moderators
Δημοσ.
ενταξει ρε παιδια δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που γελουνε δεν ειναι αναγκη να τον φαμε για το λαθος του

Μωρε δεν ειναι που επεσε θυμα απατης ο ανθρωπος,ειναι που επιμενει πως το φλασακι υπαρχει και λειτουργει αψογα και εχει γραψει ηδη 400gb.Λεει κ ενα

Θέλω να κλειδωθεί το θέμα άμεσα, δεν θέλω να πέσω στο επιπεδό σας.

Ε,λογικο ειναι να τον πειραζουμε λιγο παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...