Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB Φλασάκι 600Gb

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα φλασάκι SONY VAIO 600gb και μετέφερα κάποια αρχεία. Αλλά ενώ έγινε η μεταφορά κανονικά, μερικούς φάκελους τους δείχνει κενούς με 0 bytes. Είναι σε FAT 32.

Ξέρετε κάνενα πρόγραμμα ή τρόπο για να βρώ τα αρχεία μου???

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει, το πήρα από την Κίνα την προηγούμενη βδομάδα, που ήμουν ταξίδι. Θεώρησε πως είναι 16gb με το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει καμιά λύση?

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον δεν υπάρχει τόσο μεγάλο flashακι...δεύτερον το fat32 δεν βλέπει πάνω από 127.κάτι GBs

το πήρες και από Κίνα, κάνει μπαμ το scam...

Δημοσ.

Λοιπόν.. αν θέλετε πιστέυετε..

το φλασακι το έχω και δουλέυει άψογα!! ήδη έχω γράψει 400gb. Παρακάτω φώτο. Θα ήθελα να με βοηθούσατε στο πρόβλημα το οποίο είχα.. άλλα το έλυσα.

* το αγόρασα 170€

abcd0001f.th.jpg

Παρακαλώ να κλειδωθεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

να έλεγες ίσως και τι έκανες για να το λύσεις έτσι ώστε σε περίπτωση που αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα να ξέρει τι να κάνει?

όσο για το usb stick, sorry αλλά δεν υπάρχει χωρητικότητα 600gb...η photo δεν αποδεικνύει κάτι

Δημοσ.

Nταξ, ο άνθρωπος έπεσε θύμα απάτης, με το να τον κοροϊδεύετε κάποιοι (χαχαχα&χουχουχου) τι καταφέρνετε?

Δημοσ.

Θέλω να κλειδωθεί το θέμα άμεσα, δεν θέλω να πέσω στο επιπεδό σας.

Το φλασακι μπορεί να είναι και "κυρ. Τάκης Βάιο" άλλα έχει 600Gb, δεν παν' να λέτε εσείς, γιατί ουτε εγώ το πίστευα όταν το βρήκα, το δοκίμασα και το πήρα. Και εξάλλου δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύεται εσεις ή οχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαγράφηκαν τα άσχετα με το πρόβλημα και τη λύση του μηνύματα.

Παρακαλώ μείνετε on topic.

Δημοσ.

Το φλασακι μπορεί να είναι και "κυρ. Τάκης Βάιο" άλλα έχει 600Gb, δεν παν' να λέτε εσείς, γιατί ουτε εγώ το πίστευα όταν το βρήκα, το δοκίμασα και το πήρα. Και εξάλλου δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύεται εσεις ή οχι.

Σε ρωτησαμε ομως ποσα γιγα βγαζει οταν το κουμπωνεις κ δεν μας ειπες.. ακριβες γιγα..

κ κατι ακομα.. το πηρες χερι με χερι δηλαδη στην κινα, Hong kong?

Δημοσ.

Μήπως κάνεις κάτι λάθος στις μονάδες μέτρησης; Καλώς έλυσες το πρόβλημα σου αλλα φλασάκια πάνω απο 32 προσωπικά δεν έχω δεί. Το να λές οτι έγραψες ήδη τα 400 είναι περίεργο μιας και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σχετικό φλασάκι με τις σημερινές τεχνολογίες.

Ίσως και να κάνουμε λάθος... αλλα δεν το βλέπω πολύ πιθανό αυτό..

Μιας και έχεις ήδη λύσει το πρόβλημα σου αν μπορείς παρέθεσε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο φλασάκι.

(το οποίο ανάθεμα αν υπάρχει)

• Moderators
Δημοσ.

Δειξε μας ενα screenshot απο το "ο υπολογιστης μου" τοτε :-)

Προς moderation team: Δεν σπαμαρουμε, να μαθουμε αν οντως υπαρχει τετοιο φλασακι προσπαθουμε. (που δεεεν, αλλα λεμε).

Δημοσ.
Μήπως κάνεις κάτι λάθος στις μονάδες μέτρησης; Καλώς έλυσες το πρόβλημα σου αλλα φλασάκια πάνω απο 32 προσωπικά δεν έχω δεί. Το να λές οτι έγραψες ήδη τα 400 είναι περίεργο μιας και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σχετικό φλασάκι με τις σημερινές τεχνολογίες.

Ίσως και να κάνουμε λάθος... αλλα δεν το βλέπω πολύ πιθανό αυτό..

Μιας και έχεις ήδη λύσει το πρόβλημα σου αν μπορείς παρέθεσε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο φλασάκι.

(το οποίο ανάθεμα αν υπάρχει)

κ εγω θα ηθελα να δω περισσοτερα info/screenshots μιας κ δεν υπαρχει αναφορα για φλασακι οποιασδηποτε μαρκας πανω απο 64gb..

a and you might wanna check this.. http://reviews.ebay.com.au/BEWARE-of-FAKE-1GB-2GB-4GB-8GB-USB-Flash-Drives-on-eBay_W0QQugidZ10000000000706427

Δημοσ.

Δέν καταλαβαίνω τον "πανικό" και την βιασύνη του topic starter ώς προς το κλείδωμα του παρόντος.Επίσης θα ήταν κόσμιο να αναφέρει πώς έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ή τουλάχιστον να κάνει μια αναφορά οτι υπάρχουν ΚΑΙ τέτοια φλασάκια στο εμπόριο.

snc00016z.jpg

1gb και μάρκας Sky-κάτι....Αγορασμένο απο ταξίδι μου στο Dubai πρίν μερικά χρόνια.Spot the difference ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...