Προς το περιεχόμενο

Αγορά SLR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεδομένης της απογοήτευσής μου από την Nikon Coolpix S210 θα ήθελα να αγοράσω μία καλή και σχετικά φθηνή SLR. Εξηγούμαι..Η φωτογραφική που έχω σταμπάρει είναι η Nikon D80 αλλά από τη μία μου φαίνεται too much για ερασιτέχνη και από την άλλη 600€ είναι κάμποσα. Οπότε έχω στραφεί προς την D40. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και συμφέρον κιτ, παρακαλώ βοηθείστε..

Δημοσ.
... Οπότε έχω στραφεί προς την D40. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και συμφέρον κιτ, παρακαλώ βοηθείστε..

Εχω την D 40 και ειναι πολυ καλη.Ειδικα για αρχαριους σαν εμενα απλα καταπληκτικη.Το θεμα ειναι να τη βρεις σε χαμηλη τιμη, γιατι νομιζω σταματησε να τη βγαζει η Nikon-ετσι ακουσα-και πριν καποιες μερες ειχε προσφορα το Media Markt sta 300 euros και πιο παλια γυρω στα Χριστουγεννα δε θυμαμαι τη πηρα απο Saturn στα 279 euros.Παντως για μενα καλη επιλογηB)

Προσεξε μη τη μπερδεψεις με τη D40x η οποια ειναι σαφως ανωτερη και καλυτερη.

Δες μια απλη συγκριση εδω

Δημοσ.

Κοιτα και προς olympus μερια...E-420,E-520...πανω κατω να ξερεις πως στις entry-level οι διαφορες στα σωματα ειναι μηδαμινες..οποτε ξεκινα να ψαχνεις καλυτερα τι φακους θες και μετα να καταληξεις στο σωμα...Στα γρηγορα σου λεω οτι canon-nikon εχεις μεγαλη ποικιλια φακων και απο 3ους κατασκευαστες ενω olympus περιοριζεσαι (λογω 4/3),αλλα ειναι ολοι ενας κι ενας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα πριν 1 μήνα περίπου την Canon EOS 1000d απο τον Κωτσόβολο. Με έναν αξιοπρεπή φακό για να ξεκινήσεις (18-55mm f3.5 και OIS) στα 400 ευρώ σε 6 άτοκες δόσεις. Είμαι ενθουσιασμένος με τη μηχανή και εκεί που πίστευα πως η SLR θα ήταν too much για έμενα τον ερασιτέχνη, ήδη ψάχνομαι σε forum για να βελτιώσω την τεχνική μου και για να επενδύσω σε καλύτερους φακούς.

Δημοσ.

πριν κανένα μήνα αγόρασα την D40 της Nikon. αρκέτα καλή μηχανή για τα λεφτά της.

το καλό είναι ότι για 299 ευρώ που την αγόρασα, έδινε μαζί και ένα ακόμα φακό 55-200.

νομίζω έχει ακόμα την προσφορά στα Media

Δημοσ.

το θεμα με την d40 ειναι οτι δεν εχει μοτερακι για αυτοματη εστιαση στο σωμα και πρεπει αν θες αυτην την λειτουργια να βρισκεις φακους με autofocus. Στην d80 αυτο υπαρχει στο σωμα οποτε λογικα θα εχει και καποιους πιο οικονομικους φακους. Δεν εχω ψαχτει για τιμες φακων καθολου απλα το παραπανω μου φενεται λογικο να ειναι ακριβοτερος καποιος με extra μοτερακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...