Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο και Ηλεκτρονικο λαθος ...

amnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το λέει τότε πάω πάσο, τότε χώσου όσο αντέχεις...

Δημοσ.

Τελικα δεν κανουν ουτε βημα πισω κανενα συμβιβασμο με δουλευουν κανονικα...:devil: διαβαστε:

Η μονη τιμη που μπορω να το παρω ειναι η τιμη internet που ισχυει

οπως την εχουν στο site τους διοτι λεει η τιμη που εχουν στο σιτε webOffer ειναι τιμη

κοστους δηλαδη με ΦΠΑ 132 ευρω το LG KF510 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ προλαβαιτε να το

αγορασετε....τιμη κοστους !

Απο την αλλη εχω κανει τοσες αγορες απο Plaisio να ερθω σε ριξη μαζι τους?

Τι νa πω ....απο συνηγορο καταναλωτη μου ειπαν να στειλω ολες τις

αποδειξεις και email που ελαβα και ευτυχως τα εχω ολα...ακομα και φωτο τη τιμη που

το εκλεισα την "λαθος" και απο το Skroutz.gr

H αυριανη μερα θα δειξει ...:mad:

Δημοσ.

Το ίδιο συνέβει σήμερα με το multirama.

Γνωστός μου αγόρασε online εξωτερικό σκληρό με 59 Ευρώ, ήρθε το email της επιβεβαίωσης και μετά τον πήραν τηλέφωνο ότι έγινε λάθος και δεν ισχύει η τιμή. Ως δικαιολογία ανέφεραν ότι είχε κάνει λάθος ένας υπάλληλος και ότι κινδύνευε να χάσει την δουλειά του.

Τελικά δεν επέμειναν (ακούστηκαν βέβαια τα σχετικά περί καταγγελίας κλπ.), οπότε αύριο περιμένει τον σκληρό να έρθει.

(την ώρα που τον αγόρασε, η σελίδα έλεγε για είδική τιμή μέσω web και σε άλλο πλαίσιο για ειδική τιμή μόνο για σήμερα, αλλά αργότερα την είχαν αλλάξει).

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/CorporateHelp.aspx?show=00.PlaisioTermsOfUse&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEE2D54AD9490151DF09908D2D6ADF4C2F2D24637B264CB4CF7E822227E92FB6F50C1322ADFE723E936BC8A51E5488908A62273E1F030C70A6766C952B60EEEE840EDAB565DD9E9BD70AAB198A3C6F57FD17C6E5A70CDA08B1CBB316DC01B0C1A7721349CE057C59441898C7F7D10CFA57ADADC9C13F2B4A12

νομίζω ότι αυτό τους καλύπτει...

επίσης δεν είμαι σίγουρος αλλά από την στιγμή που χρησιμοποιείς το site σημαίνει ότι αποδέχεσαι τους όρους χρήσης που έχουν ορίσει...

Υπαρχει ομως και αυτο δεν ειχεις δικιο παρ. 8 ορων χρησης:

"Το "Πλαίσιο" κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 800-11-12345 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου."

Κατι που ειναι απαράδεκτο αλλα περαν αυτού 2 φορες σε 2 μερες πήρα τηλεφωνο

και μου ειπαν οτι θα το στειλουν τριτη...!

Μετα μου τα αλαξαν αφου προφανως το πηραν χαμπαρι !!!

:devil:

Λοιπον...ειναι η οχι απαραδεκτοι ?

:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:14 ----------

Το ίδιο συνέβει σήμερα με το multirama.

Τελικά δεν επέμειναν (ακούστηκαν βέβαια τα σχετικά περί καταγγελίας κλπ.), οπότε αύριο περιμένει τον σκληρό να έρθει.

(την ώρα που τον αγόρασε, η σελίδα έλεγε για είδική τιμή μέσω web και σε άλλο πλαίσιο για ειδική τιμή μόνο για σήμερα, αλλά αργότερα την είχαν αλλάξει).

Μπάβο στα multirama για τη αποδοχη του σφαλματος τους αλλα τωρα για μερικα ευρω

να χανει τη δουλεια του υπαλληλος ειναι πιο απαραδεκτοι και απο το Πλαισιο !

Μαλλον για να ψαρωσεις το είπαν !

:fear:

Δημοσ.

Αυτό υποθέτω και εγώ

Από την άλλη δεν μίλησα εγώ μαζί τους, γνωστός μου αγόρασε και του το είπαν

Δημοσ.
επειδή δούλευα στο πλαίσιο... μπορείς να το πάρεις με την τιμή που το είδες....Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι πέρυσι.

Μηπως γνωριζεις με τι κερδος κατα μεσο ορο δουλεουν τα κινητα εκει ?

Δημοσ.
Μηπως γνωριζεις με τι κερδος κατα μεσο ορο δουλεουν τα κινητα εκει ?

δεν μπορώ να θυμηθώ πολύ καλά αλλά νομίζω γύρω στα 3000 χιλιάρικα τη μέρα.. εξαρτάται και για ποιο κατάστημα μιλας

Δημοσ.
δεν μπορώ να θυμηθώ πολύ καλά αλλά νομίζω γύρω στα 3000 χιλιάρικα τη μέρα.. εξαρτάται και για ποιο κατάστημα μιλας

Αλλο ρωταω απο την τιμη αγορας του κινητου χονδρικη ποσο

της εκατο παραπανω το πουλανε 10 ,20, 40% ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...