demp Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναι, οπωσδήποτε, μετά την παραλαβή θα μάθετε τις εντυπώσεις μου
demp Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Το αυτοκίνητο (το δικό μου) το είδα και το επιθεώρησα προ ημερών στο κατάστημα από το οποίο το αγοράζω και έμεινα (πάλι) με τις καλύτερες εντυπώσεις. Περιμένω τώρα και την έκδοση των πινακίδων ώστε μέσα στην εβδομάδα να το παραλάβω οριστικά και επίσημα.
stergkalpas Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το αυτοκίνητο (το δικό μου) το είδα και το επιθεώρησα προ ημερών στο κατάστημα από το οποίο το αγοράζω και έμεινα (πάλι) με τις καλύτερες εντυπώσεις. Περιμένω τώρα και την έκδοση των πινακίδων ώστε μέσα στην εβδομάδα να το παραλάβω οριστικά και επίσημα. Φίλε demp δεν περιέγραψες τις εντυπώσεις σου. Αν έχεις την καλοσύνη να μας πεις γιατι ενδιαφέρομαι τώρα για την αγορά του ΚΙΑ SW 1.6 βενζ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω για την οδηγική συμπεριφορά ενός SW, αλλά το 3θυρο ceed 1.4 109ps που έχω μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις εως τώρα ως προς την οδηγική συμπεριφορά. Θα προτιμούσα όμως μια σχέση ακόμη στο κιβώτιο, ένα πιο πλούσιο σετ οργάνων μπροστά από τη θέση του οδηγού καθώς μια καλύτερη κατανάλωση καυσίμου.
stergkalpas Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση billdanos. Φίλος μου έχει ένα 5άθυρο 1.4 ceed και είναι κ' αυτός ευχαριστημένος κ' εγώ εντυπωσιασμένος. Για την κατανάλωση έχεις δίκιο αλλά τον βοήθησε η μετατροπή του σε αέριο (χωρίς κανένα πρόβλημα)κ' όλα ΟΚ! Μέσα είναι άνετο και για ταξίδι τέλειο αλλά ο χώρος αποσκευών με ζορίζει (4μελής οικογένεια) γι'αυτό και είδα την περίπτωση του SW. Τεράστιος χώρος αποσκευών και στην πλούσια έκδοση (2 εκδόσεις με ίδιο κινητήρα 1.6) το αυτοκίνητο είνα πλήρες. Και όλα αυτά σε μια καλή πιστεύω τιμή περίπου 17000 με απόσυρση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.